JULIGT I MÖBELBUTIKEN

.

Har nog inte berättat att jag var till Stockholm häromdagen? (tror det var torsdags – så himla virrig haha) Var där på ett jobbmöte iaf och sen blev det lite tid över för att kika in i några av favoritbutikerna och eftersom jag hade bilen så stack jag ut till Länna Möbler i Länna söder om Stockholm. Är lite sugen på att göra något nytt och kul hemma och hos Länna får man alltid s å bra med inspo och så har de allt man önskar på ett och samma ställe – från små små detaljer (var tvungen att shoppa fina julhängen från Vitra tex) till färg och textil och supertjusiga lyxiga designmöbler..

.
.


 

.

Fint och modernt coolt juldukat. Älskar att de bara lagt vacker bullig mjuk mossa i en skål från Georg Jensen. Den idén ska jag sno rakt av:)

.
.
 

,

Mycket sammet syntes det som på de här nya fåtöljerna och jag vill också ha sammet. Gärna i en helt ny soffa gosig soffa.

.
.
 

.

Den här färgen syns mycket nu och det är faktiskt en gammal favorit. Petrol-blå. SÅ snyggt

.
.

.

”Todelooo – här har ni moi” i min mest använda leojacka från Blonde No 8

.
.
 


.

Blått, blått och blått. Och speglar i alla dess former och spegelkuberbord plus världens coolaste designstol som kostar väldans väldans mycket. Så den kan man ju fortsätta drömma om:)

.
.

.

Nu ska jag och Bea åka iväg till och så ska hon få gå runt lite och handla julklappar alldeles själv! Hon har önskat sig det (vill nog känna sig lite stor) och är superivrig här. Så himla gulligt. Sen blir det en tur till Lagerhaus och köpa paketpapper så att det blir fina julklappar också så hon har att göra idag lilla skatten:)

.

.

Önskar er en riktigt fin söndag!

.

.

KRAM

.

.

.

4 kommentarer till “JULIGT I MÖBELBUTIKEN

  1. Så mycket tjusigt hos Länna ✨ Älskar också sammet och om du är sugen på en soffa i sammet tycker jag du ska spana in Melimeli, jag har deras Luca i linnetyg men som också nu finns i flera olika färger sammet. Sååå snygga! De har även andra soffmodeller i sammet, en loveseat bl.a som heter Blanca 👌
    Ska bli kul att se vad du tänkt dig för nytt hemma.

  2. Alltid så kul och inspirerande att se hur du pyntar till jul🤗, olika från år till år⭐️! Min jul blir mörkgrön i år i alla fall.
    Tänkte på det som skrevs häromdagen med reklam, även om det för många av oss är omöjligt att shoppa i din takt med en outfit värd över 10 000 kr ibland så är du för mig en otrolig inspiration. Känner sällan att åh det där måste jag också köpa så gillar jag att läsa dina inlägg varje dag! Har följt dig sedan start 2009 och det är som en ”kompis” som jag kollar in till varje dag. Hoppas på många år till med dig (haha låter ju lite roligt!)
    Stor kram

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg