TESTAT LINAS SNABBA MATKASSE

ANNONS

.

Åh – jag fick hem en sk matkasse i veckan! Linas Matkasse med ingredienser till tre snabblagad vardagsrätter. Perfekt sån där start-på-veckan-mat då man kanske är det allra påhittigaste och sprudlar av fantasi (har mycket fler ideér till helgmaten:) Eftersom vi ofta impulshandlar samma dag så är det ju en perfekt grej med matkassar – så man slipper sticka iväg och handla vid 17-tiden (Jag är ju som jag berättat förut Mrs Sista Minuten:)

.
.
 

.

Kassen innehöll massa fina bra råvaror att laga god mat av och en av de tre busenkla rätterna var Timjanstekta fläskmedaljonger i pepprig vitlökssås med kokt potatis. Såsen hade färskosten ovan som en ingrediens och blev superdupergod. Tips!

.
.
 


.

Pasta Bolognese är ju en riktig klassikerfavorit hos skatterna (och hos mig) och nu gjorde jag en med kycklingfärs istället! Och massa sockerärtor i pastan för att göra det hela lite grönare och nyttigare. Mumsfillibabba och de små åt massor (fast 2/4 plockade bort de där ärtorna:)

.
.
.

Prova gärna på Linas Lättlagade kasse  du också och få maten hem till dörren med det fantastiska prova på-priset 299 kr (Ord. 529 kr). Få dessutom en skärbräda från Scandinavian Design Factory (värde 245 kr) på köpet! Erbjudandet gäller fram till den 23/12 och koden du ska använda är HOUSEOFPHILIA. Klicka här för erbjudandet  (Är du redan kund hos Linas Matkasse klicka här för att ta del av erbjudandet)

.

.

KRAM

.

.

.

4 kommentarer till “TESTAT LINAS SNABBA MATKASSE

  1. Hej P.
    Nu ska vi åka till Vst-ås i slutet av veckan och jag undrar om du har ngt bra tips på lunchställe!?
    ”En härlig tjejig vinlunch” =))
    Så tacksam för svar.

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg