S Å SNYGGA SMYCKEN

.

Vad har jag hittat denna gång på bästa butiken i stada?? (Min vän är butikschef på Midtown på Igorgallerian så då blir den ju liksom extra bra och ja jag får lite kompisrabatt:)

.
.

.

Ett så himla snyggt halsband från Syster P låg i påsen – jag gillar verkligen den här enkla serien med gröna stenen. Har ju bara haft armbandet tidigare men nu kan jag alltså matcha med ett halsband också. Blir extra finfint att ha i stundande glittriga jultider. Ja för nu är det jultider på riktigt och ”inget juligt är för tidigt” för det är faktiskt 1:a december om bara ett par dagar nu so you better hurry up om det ska shoppas julkalendrar och kanske slås in 24 små paket (Vi kör inte med paketkalendrar utan bara vanliga. Eller det är bara Bea som vill ha julkalender fortfarande – Lolo har en grej att hon vill ha ny julpyjamas lagom till 1:a advent. Från Victorias Secret Pink – det är viktigt – och jag har klickat hem den här söta)

.

.

Fy vad himla grått och mörkt det blev förresten! Vill hemskt gärna ha tillbaka det där fräscha stämningsfulla lagret med puder. Klockan är nu 15.30 och det är redan kolsvart ute. Eller så kolsvart som det kan bli på en gata i stan –  grannarna har också börjat sätta upp sina julslingor på villorna och det lyser så mysigt när jag kikar ut här. Våra kvarter är alltid fina (många gamla bevarade och  pampiga villor) men lite extra tjusiga vid jul tycker jag. Älskar verkligen att bo just där vi bor<3

.

.

Nej nu ska jag fixa en Tortellinigratäng till middagen här! Blir lite extra god om den får stå och dra någon timme efter att den blivit klar och skatterna älskar verkligen den enkla vardagsrätten.

.
.

Ha nu en mysig måndagskväll alla så ses vi imorgon igen!

.
.

KRAM

.

.

.

 

3 kommentarer till “S Å SNYGGA SMYCKEN

  1. Jättefina smycken från Syster P⭐️! Vilken bra idé med julpyjamas till 1 advent, då har man ju den att mysa i fram till jul🤗
    Kram och trevlig kväll

  2. Hej!
    Ååå vad jag tycker det skulle vara härligt att få lite snabb vardagsmat inspo från dig! Typ Tortellini gratängen, tänker att ni förmodligen också har ett rätt späckat schema med träningar och aktiviteter och allt däremellan som ska rymmas i en vardag så det skulle vara så härligt med några enkla tips och trix från dig 😊
    Tack för fin blogg! ⭐️

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg