UPPLYST VINTERTRÄDGÅRD

ANNONS

 


.

Julutsmyckad entré! Älskar de där fina ljusträden som jag hittade på Clas Ohlson, känns både modernt elegant juliga och lite lyxigt hotell i europeisk storstad och det bästa är att de är fina när det är slask och barmark också. Rejält stora är de också (250 cm höga) och priset är 799 kr som jag tycker är ett fynd. Finns i mindre varianter också för den som önskar.

.
.

.

Ja jag blev så glad när jag fick i uppdrag av Clas Ohlson att dekorera vår gård med ljusslingor. Tycker det är så fint när det lyser i trädgårdarna på vinter. Valde enbart slingor med vita led-lampor med varmt ljus och ganska diskreta varianter men långa och ganska många. (Eldkorgarna hittade jag också på Clas Ohlson)

 
 
. 

Satte stora nät runt buxbomsbuskarna vid ingången på baksidan (så att det matchar med lektstugan:) Runt vår stora altan placerades en lång utbyggbar ljusslinga med istappar.

 
 
 

.Tips! Använd gärna vit slinga om du har vitt räcke så är det snyggt på dagen också.

 
 .

Men hur vintrigt fint! Ovan ser ni gården upplyst på kvällen från altanen och ljusslingorna i träden är den längsta varianten på 76 (!) meter.

.

.

Tips! Samla gärna belysningen lite så blir det maffigare istället för att sprida ut den för mycket. Och tänk gärna ljusdekorationer i par – det blir alltid elegant (ex på varje sida trappen tex)

.
.

KRAM

.
.
.
 

27 kommentarer till “UPPLYST VINTERTRÄDGÅRD

  1. Smaklöst?!! Det är ju hur fint som helst 🙂
   Smaklöst kanske hade vart blåa, röda och gröna blinkande slingor 😉 till det huset.
   / Åsa

 1. Åh Vad fint du har gjort!! Det blir så mysigt med belysning i trädgården. Har du någon idé om hur man kan fästa en ljusslinga på ett altanräcke som är helt i glas, det finns inget räcke. Kram

  1. Tack snälla. Jag tänker att du kanske kan dra någon genomskinlig stark tråd – typ fiskelina – runt hela räcket? Och spänna hårt runt glaset och lägga slingan på övre kanten av räcket? Om du förstår vad jag menar:)

 2. Jättefint! Även om det är mycket belysning så går allt i samma stil och binder ihop allt på ett behagligt vis!
  Längtar till lite snö igen, mycket mysigare nu i adventstider.
  Med vänlig hälsning Monica

  1. Tack! (och bilderna är några dagar gamla – nu är det barmark här med men hoppas verkligen på snö snart igen:)

 3. Mysigt. Du är så otroligt duktig på att få allting att passa ihop, suverän helt enkelt!!

 4. Väldigt fint. Har du många kontakter i din trädgård eller är det solceller på belysningen?

 5. Oj så vackert! Det gör sig såå fint med snö också…
  Du är fantastiskt duktig du:)
  Kram till dig

 6. Så himla fint! De stora ljusträden är magnifika, stor villhafaktor på dem!!!
  Jag har en önskan, skulle du kunna göra ett inlägg om julklappar till barn i ca 7-14 års ålder skulle jag bli jätteglad!!
  Ha en fin dag!
  Hälsningar Camilla!

 7. Hej och tack för inspirationen! Är på jakt efter svart fasadbelysning och undrar om du kan tipsa om var man kan hitta väggbelysning likt din?

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg