TOMTEFIX DVS JULKLAPPSBONANZA

.

När Moje sussar och när skatterna är upptagna med annat smyger tomtemor aka moi ner för källattrappen och in i tomteverkstan! Där är det mysigt må ni tror hoho och fullt av klappar till snälla barn:) Det är ju en riktigt fröjd att hänga där nere numera och jag lyssnar på pod (älskar bla Skäringer och Mannheimer) sippar iskall julmust och slår in fina paket, På källargolvet nedan ser ni ett gäng nyninslagna klappar och alla paketinslagningsgrejer kommer, så klart, från Lagerhaus. Vad skulle man göra utan Lagerhaus vid alla festliga pakettillfällen?:) (Ej spons!) I år blir det mycket vita paket ned mörkt gröna tygband och granband och etiketter i guld och med grantryck. Riktigt fint tycker jag

.

.

.

Tycker det är kul med paket och klappar! Iaf när man är ute i god tid och kan slå in i lugn och ro. Har bara ett par-tre-fyra klappar kvar nu som ska fixas imorgon sen är allt ”i box” (hehe) S k ö n t.

.

.

Och så måste jag verkligen säga TACK med hela mitt hjärta (på allvar!) till alla er som skrivit så otroligt många pepphälsningar till mig i förra inlägget! Jag blev alldeles rörd igår när jag satte mig med lapen och läste allt vad ni skrivit. Menar ni verkligen alla dessa snällheter?? Åh vilka underbara tjejer ni är ändå. Omtänksamma, kärleksfulla och bjussiga, vill ju krama om er allihopa känner jag. Vill bara vara snäll bloggare tillbaka och bjuda er på tusentals inspoinlägg haha. Ska iaf göra så gott jag kan<3

.

.

Önskar er riktigt fin kväll så ses vi imorgon!

.

.

KRAM

..
.

8 kommentarer till “TOMTEFIX DVS JULKLAPPSBONANZA

 1. Så fina paket du fixat =) du är en av de bästa bland bloggar,du gör ett bra jobb och har lyckats bra,bara att gratulera! =) Tyvärr kommer det att kanske alltid finnas avundsjuka människor men fortsätt du, du inspirerar ju! =)
  Kramar

 2. Älskar din blogg och all inspo som du bjuder på! Passar på att önska god jul eftersom vi åker mot varmare breddgrader nu ikväll. (Så himla härligt att du är i tid med paketen, fru ”i-sista-minuten”, som du ibland kan vara…. 😉 kram

 3. Härligt att smyga ner och pyssla! Älskar att slå in och fixa fint! I år blir det skottskrutigt papper köpt på gran canaria med enkla band till. Men visst är lagerhaus bäst!
  Stor kram ❤️

 4. Att det är så mysigt att slå in julklappar i fint papper och matchande snören🤗! Sen gömmer jag dem på olika ställen och VARJE år glömmer jag bort några som dyker upp framåt påsk🐥
  Kram och trevlig kväll💕

 5. Älskar din blogg. Gillar blandningen av allt du skriver om. En liten fråga. Hade inte ni en hund förut?

 6. Vilka fina paket! Jag tycker också det är jättekul att slå in klappar när tiden finns.
  Tack för en härlig blogg, du är så himla duktig på det du gör.
  Kram!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg