IIIIIIH

.

Åh jag  är s å exalterad – i vår kommer nämligen Temptation Island the Golden girls special edition spelas in södra Thailand och kärleken prövas på riktigt på tv! Iiiiiih! Gjorde första införinspelningen idag!! Näää jag bara skoja (så klart) men idag har jag haft ett otroligt trevligt och proffsigt team här hemma och gjort en liten inspelning. Alltid pirrigt och konstigt att vara framför en filmkamera (och så blev det ju superstressigt som vanligt då jag tagit fel på dag – såå typiskt mig haha)

.

Nu ska jag kila ner för den glashala backen iväg ner till affären och köpa mig en påse favvogondis och sen blir det hem igen och sista avsnittet av Bonde söker fru och sista avsnittet av Enkelstöten (men hur roligt) och så till sist Bachelor. En tvseriekväll kan nästan inte bli bättre:)

.

.

Vi ses imorgon igen!

.

.

KRAM

.
.
.

17 kommentarer till “IIIIIIH

  1. Haha älskar din humor!! Ååå det här vill man inte missa!!! meddela gärna vad man kan se slutresultatet sen 😀

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg