JULPEPPEN

.

Pyjamas med massor med strösseldonuts och med lucka bak – vad kan man mer önska i sovplaggsväg! Från Victorias Secret, yes jag har gått banans på deras jamasar i vinter hihi. Har en själv också med guldstjärnor, utan lucka, och de är bara det sköönaste.

.

.

Todeloooo snyggingar!

.

.

Här kommer ett lite senare halloj från mig idag! Herrregud vad mycket man har att göra dessa dagar och vad k o r t a de är. Hinner inte med! Pust. Flänger hit och dit och gör saker mest hela tiden och så försöker jag träna mellan varven och sen julmysa. För julmys är ju viktigt och absolut viktigast när man går på lågstadiet tror jag. Allt som är minsta juligt vill Bea göra och när jag snubblade in idag efter dagishämtning och famnen full av kassar så hojtade hon – Jag vill göra smältkarameller nuu. Det har vi ju inte gjort mamma! Aaaah, yes smällkaramellfixet har jag helt glömt. BAD mamma. Och nu är det två dagar till julafton så det får bli imorgon och ännu en shoppingtur för att handla gammeldags bokmärken och fint silkespapper.. Ja Bea är så pepp på julen så det är galet och vi har faktiskt börjat kalla henne Julpeppen. Men det är ju faktiskt himla gulligt det där förväntansfulla och pyssliga och jag är faktiskt tacksam att skatten drar igång så mycket. Julen är typ det allra bästa av allt (och då alltså inte bara med fokus på julklappar utan på a l l t juligt:)

.

.

Dan, före dan, före dan, före dan, ojojoj nedräkningen har börjat!

.

.

Men nu blir det fötterna högt, julfilm, glögg och pepparkakor + St Agur i massor. M y s i g t

.

.

PUSS & KRAM vänner så ses vi imorgon!

.
.
.

6 kommentarer till “JULPEPPEN

  1. Pyjamasen är skitsöt, men alltså luckan.. hur obehagligt och ohygieniskt att gå på toa med byxorna på?
    God Jul!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg