GRAN I VÅRT HUS!

.

Årets gran är på plats! Får i år stå mitt ivradagsrummet då vi är så många här på julafton imorgon (18 personer) och vi behöver båda soffgrupperna att sitta i under klapputdelning:) Och tänk vad himla vackert det är med julgran ändå, trots att den redan barrar. I granen hänger samma pynt som vi brukar ha, en salig blandning av allt möjligt, och högas upp de viktigaste julgranssmyckena i form av tre tyska glaskulor som föreställer skatterna (och Mojestackaren har fortfarande inte fått en egen och syskonen tycker såå synd om honom. För tjejerna är de där barnjulgransgrejerna nästan det viktigaste av allt juligt!) Såå fint (och lika skönt är det att slänga ut granrackaren om några dagar;)

.
.

.

På soffbordet ligger ett juluppsättning Pärlans kolor och väntar (godaste kolarna som finns) och så står min julklapp till mig från mig som jag hittade på Midtown igår… En ny Skogsberg & Smartlykta (ja det verkar bli en sån varje jul; Den här är liten och fläckig och en nyhet och helt enkelt tokläcker. Kunde bara inte motstå:)

.

.

Idag är det en lite märklig dan före dan för mig! Allt är faktiskt nästan klart här hemma förutom att skinkan ska griljeras och ett par klappar till ska slås in (ska trippa ner i tomteverkstan och göra det direkt efter jag skrivit klart) Skatterna har denna lördag roat sig med att göra Roadkill (eller egentligen Rocky Road men ja det liknar mer det första:) och spelat spel och själv har jag gjort egosaker som att träna och varit på nagelsalong och fått nyfixade julnaglar. Men hur lyxigt att göra sånt? Så är det alltså att vara ute i god tid (höll på som en tok igår så därför hann jag bara inte med er också söta bloggisar -sorry!) och ganska så skönt ändå tycker den här eviga tidsoptimisten som alltid lyckas har bråttom! Men vad konstigt det känns det och dessutom är det något som gnager att jag glömt något av det viktigaste men jag kan ju inte komma på vad… (lär ju visa sig imorgon:S) Gran har vi och skinka har vi iaf så jul blir det hur som helst!

.

.

Önskar er alla en riktigt mysig kväll nu! Take it easy och njut av allt det härliga med julen. Den är ju till för n j u t a s så glöm inte det!

.

.

KRAM

.
.
.

11 kommentarer till “GRAN I VÅRT HUS!

 1. God jul! Men vær så snill og ikke begynn å mase om at jula er slutt allerede om et par dager! Nå er det tid for å roe seg ned og slappe av og nyte i flere dager.

 2. Så fin gran! Härligt att kunna ha den sådär mitt i rummen 🙂
  Önskar god jul!
  Kram en trogen och nöjd läsare!

 3. Så fint!! Jag älskar att titta in till dig och inspireras oavsett om det är jul, påsk eller en helt vanlig grå tisdag. På tal om det där ”lyxhustru-inlägget” – själv undrar jag snarare hur du hinner allt?! Jag har två barn och jobbar heltid som gymnasielärare och jag tycker att jag snor runt som en galning precis hela tiden. Jag förstår att alla dessa fina och inspirerande inlägg och framför allt fyra barn med olika tider och aktiviteter och behov gör att du är igång non stop. Så jag säger bara: Well done! Jag är imponerad över att du orkar allt! Jag önskar dig en riktigt god jul!

  1. Ditt jobb är värt SÅ mycket mer. De flesta kvinnor med barn är väl som du säger igång hela tiden. Och fyra barn har väl inte Petra hela tiden? Och minstingen har väl inga aktiviteter? God Jul!

 4. God Jul & Gott Nytt År, Petra! Du är en fantastisk kvinna! Fortsätt med att blogga!!! Julkramar från Mila

 5. Vad ni har fint! God Jul åt er alla! 🎄
  Jag trodde att jag hadde allting färdigt och klart. Tills julklapparna blev delad. Då förstod vi äldre i huset att någonting fattas. Några viktiga julklappar!! Sökte en lång stund tills två plastpåsar hittades. Jag va bra att gömma.. 😂 Allihopa skrattade då jag delade saker direkt från påsar med prislappar ännu på. Slapp paketering! 😉

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg