UNDEBARA JULAFTON

.

G O D  J U L!

 
.

.

Ä L S K A R julen och älskar när hela släkten samlas och älskar att vi har julen hos oss! I 16 år (med ett eller två undantag) har jag roddat julaftnar och det är så härligt. Vi har fått lite rutin på det där nu och behöver inte tokstressa och dessutom kör vi knytis då tjocka släkten får bidra med varsin rätt per hushåll vilket är både perfekt för värdinnan och mysigt att alla får bidra med det de är bäst på. (Släkten är svärmor, svärfar, mamsen, papsen, lillebror med familj och storebror med familj) 18 personer var vi igår och ÅH så trevligt vi hade! Jag hade dukat med ny fin stoor duk från Himla och servetter från samma ställe (Finns på Midtown reklam, reklam;) och någon danska grågröna supervackra barrkvistar med små kottar (vet ej vad det var men hittade dem på Mästerblomman) Sen blev det Pols Pottenljusstakran med ekorrar, vaxäpplen i vinrött och tjejernas hempysslade små smällkarameller vid varje kuvert..

.
.

.

Enkelt men effektfullt! Mycket glas ska det vara viid en dukning och våra kommer från Orrefors. Och fina tygservetter, det är viktigt (Tallrikarna med spetskant får jag alltid frågor om och de är från Royal Copenhagen)

.
.
 

.

I år fick småkusinerna ett eget litet barnbord

.
.
 

.

Alltså det blev ju ingen julhälsning igår – förlåt (skäms på mig) och inte blev det några kort på skatterna heller! Hade ju tänkt samla dem som vanligt på julaftonen och ta ett fint pics att spara.. De var såå himla fina men nej blev inte av. Men jag fastnade iaf på ett par bilder som ni ser:) Julaftonens var ny supersnyggklänning från By Malene Birger och denna är riktigt riktigt raffig och kroppskramande (my god, detta är en perfekt nyårsfestklänning!) så jag fick snälla till den lite med en söt kofta. Häftigt med två tyger i en klänning (du hittar den här och koftan här) och klackar By Malene Birger.

.

 
 

.

Och så här såg det ut i köket innan anstormningen! Det är så himla g o t t med julmat och inatt blev det en omgång till i form av vickning för oss (lillebrorsfamilj var nattgäster här) Inget saknades och alla blev mätta och väldigt nöjda:)

.
.

.

Julklappar då? Jo då! Min älskling gav mig en helt underbar sådan. Oj så snäll jag varit och oj så snäll han är, världsbäst (hade inte önskat men jag fick exakt det jag kikat på<3)

.

.

Nu ska vi ska vi strax iväg på juldagslunch så det är dags att fixa till oss allihopa!

.

.

Önskar er en finfin mysig juldag så ses vi imorgon!

.

.

KRAM

.
.
.
 

Rekommenderade inlägg

10 kommentarer till “UNDEBARA JULAFTON

  1. Vilken dröm att få fira Julafton vid ett så fint dukat bord och i den miljön
    Du är alltid så otroligt snygg
    Fortsatt Kärleksfull Jul Till Er ❤️

  2. Underbart! Hoppas julen var full av peppisar å svärisar å snittisar å jamasar, ja helt enkelt toti. Och må 2018 ge pics på skatter å mamsar och papsar å diverse souperfina trippar hit å dit! You rule!

Comments are closed.