DEN DÄR BLUSEN

.

Jag i juldagsoutfit hos mamsen och papsen igår!

.

.

Tjingeling Annandag!

.

.

Ojojoj, nu är man i n t e pigg! Jultröttheten har helt kommit över mig efter allt fix och galej på den senaste tiden. Zzzznark. Moje är lika trött han och sov hela 13 timmar i natt. Är ni också sega som kola idag bloggisar??? Vi har hela dagen helt obokad och det är fantastiskt skönt faktiskt. Åt en sen mumsig brunch nyss och barnen leker nu med sina julklappar (de stora är hos pappa en vecka) och snart så blir det en prommis nere efter Mälaren (eller kanske jag låter de andra promma och tar en tur ner till gymmet istället  – känns som det skulle vara vad min slöa kropp behöver just nu..)

.

Hur som helst! Igår var vi alla fall enligt traditionen hos mina föräldrar – hela syskonskaran och man och fruar och kusiner – och åt slottstek och hasselbackspotatatis och franska mandelmasseäpplen. Så trevligt och gott. La då också ut ett litet Instamoment och fick genast massor med frågor om min blus! Och visst är den söt med ballongärmar, volanger och knyt i halsen. Den kommer från Lindex kan jag berätta och kostar nästan ingenting och går att klicka hem här. Dagens blustips! (Mina byxor med revärer är från Hunky Dory och klackarna är från By Malene Birger)

,

Hoppas ni har en fin jul ni med!? Och njuter god mat och ledighet och allt annat<3

.

.

KRAM

.
.
.

.

Rekommenderade inlägg

5 kommentarer till “DEN DÄR BLUSEN

 1. Tycker man tappt begreppet om pengar när man säger att det kostar nästan ingeting. Tycker de ofta är så du benämner de som inte är lyxigt såklart. För lyx och lyxigt står det i nästan varenda mening i din blogg.
  Tack för mig

 2. Men hallå, 299:- för en så fin blus är ju hur billigt som helst. Love it,Tack för all inspiration du ger oss.
  God fortsättning!
  Elinor

 3. Hade varit kul o få en liten rundvandring med din kamera hos dina föräldrar..
  Verkar ha en skön stil.

 4. Jättesöt blus och vilket pris! Får dock inte fram någon bild på instagram när jag försökte kika på den där.

Comments are closed.