SNYGGMATTA I HALLEN

ANNONS

,

Kom ju på att jag nog inte visat min nya matta i kontoret/hallen!? Eller den är inte helt ny och har nog legat där och varit fin i ett par månader. Tjock och lite blank och gosig i en perfekt grå nyans och passar finfint till Morristapeten. Jag fann den hos Sleepo och är ni kanske sugna på en likadan eller någon annan matta eller kanske något helt annat  i inredningsväg sådan jag tipsa om att Sleepo just nu har 20% rabatt på hela sitt sortiment med koden JULMYS20. Erbjudandet gäller bara idag så passa på!

.

.

.

Snyggmattan i “receptionen”!

.
.

Nu ska jag sätta fart och packa här för imorgon åker vi till…Gotland! Men hur mysigt ska inte det bli. Bästa stället att fira nyår är ju på öjn i Huset vid havet. Vackert, lugnt och skönt och extremt soft och massa god mat. L ä n g t a r..

.

.

KRAM

.
.
.

Rekommenderade inlägg

10 thoughts on “SNYGGMATTA I HALLEN

  1. Hei du! Du rasjon for meghar en fantastisk nydelig blogg. Jeg har vært med deg noen år nå og bloggen er en stor inspirasjon for meg. Jeg lurer på tapeten i resepsjonen din. Hvem forhandler denne? Mvh, Turid

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *