SNYGGMATTA I HALLEN

ANNONS

,

Kom ju på att jag nog inte visat min nya matta i kontoret/hallen!? Eller den är inte helt ny och har nog legat där och varit fin i ett par månader. Tjock och lite blank och gosig i en perfekt grå nyans och passar finfint till Morristapeten. Jag fann den hos Sleepo och är ni kanske sugna på en likadan eller någon annan matta eller kanske något helt annat  i inredningsväg sådan jag tipsa om att Sleepo just nu har 20% rabatt på hela sitt sortiment med koden JULMYS20. Erbjudandet gäller bara idag så passa på!

.

.

.

Snyggmattan i ”receptionen”!

.
.

Nu ska jag sätta fart och packa här för imorgon åker vi till…Gotland! Men hur mysigt ska inte det bli. Bästa stället att fira nyår är ju på öjn i Huset vid havet. Vackert, lugnt och skönt och extremt soft och massa god mat. L ä n g t a r..

.

.

KRAM

.
.
.

Rekommenderade inlägg

10 kommentarer till “SNYGGMATTA I HALLEN

  1. Gotland låter jättemysigt….men nä jag drar till Maldiverna imorrn 😘 till mitt nya vinterhus 🤗

  2. Hei du! Du rasjon for meghar en fantastisk nydelig blogg. Jeg har vært med deg noen år nå og bloggen er en stor inspirasjon for meg. Jeg lurer på tapeten i resepsjonen din. Hvem forhandler denne? Mvh, Turid

Comments are closed.