MORGON VID HAVET

.

Jullovsledigt och glittriga jul-och-nyårsnaglar och english breakfast på Gotland! (Och pyjamasen med stjärnor är så klart från Victorias Secret:)

.

.

.

Hej vänner!

.

.

Äntligen är vi här igen – i huset vid havet på världens finaste plats och ö (Trots att det är vinter utan snö:) Igår åkte jag på en riktig dunderförkylning som bara kom över mig så jag hade fullt sjå att försöka mota tillbaka den med kombon c-vitamin + kinesisk antiförkylningsgegga från Thailand + Esperitox + treo + nässpray + halsspray + Bafucin + massa honungsthé och vila (så mycket det går på en Gotlandfärja med en 1-åring) Så det var därför jag inte tittade in – var helt slut när vi kom fram igår och somnade 20.00. Vill absolut inte vara krasslig nu och jag tror faktiskt att kuren hjälpte en del för det känns mycket bättre idag!

.

Vaknade upp till skön musik och sprakande brasa och nybryggt kaffe och mamsen och papsen som donade (de hit med oss igår) Så mysigt så. Efter frukost blev det en lång skön promenad bort till ”brottet” och en tur efter havet. Älskar att gå efter havet här – spelar ingen roll vilken årstid det är!

.
.
 

.

Pinfärska pics från Gotland!

.

.

Nu ropar de på mig här och vill att jag kommer! Vi ska åka iväg till Fårösund en sväng och bunkra massa godsaker på Ica till ikväll. Blir alltid nästan löjligt godissugen här ön haha. Deckare, spel och en stor skål smågodis – det är Gotlandmåsten!

.

.

Önskar er en fin fredagskväll så ses vi imorgon snyggingar!

.

.

KRAM

..
.
.

Rekommenderade inlägg

5 kommentarer till “MORGON VID HAVET

  1. ÄLSKAR GOTLANDSINLGGEN!!! Det KAN inte bli för mycket bilder! Naturen, färgerna, inredningen! Det är bara så vackert!

Comments are closed.