FREDAGSGRÖNT!

.

Hurrey – nu har granuslingen kastats ut!! Igår var det julgransplundring (OCH migrän men det är en annan historia) men faktiskt var det liite svårt att skiljas från årets gran. Tyckte ju om den och den var så fin och ståtlig. Fast den var torr som fnöske när vi kom hem från Gotland och barrade som en tok so it had to go. Och genast känns ju vardagsrummet mycket kristpigare igen och har ni också märkt att det börjar bli ljusare nu och dagarna är längre? Klockan är 15.10 och det är ännu inte mörkt – så himla skönt ändå. Strax innan jul när jag hämtade Moje på föris så var det kolsvart ute (han är dock ledig fortfarande och börjar på tisdag:)

.
.

.

Köpte lite anemoner – är så himla fina och en ljuvlig mellanperiodsnittis.

.
.

.

Där granen stod står nu en Ädelbanan! Lite pluttig i jämförelse men den kanske växer på sig. Hm. Såna här brukar synas i stora varianter i såna där lyxiga inredningsreportage från typ Karibien och Kalifornien, ja så härTycker det är lite svårt med gröna växter. De stora jag gillar är ofta för ömtåliga (ni vet enorma fikus och citronträd) och det mesta vanliga “stort och grönt” i plantväg ger mig fyndat-på-Ikea-på-90-talet-solarie-känsla (vanlig förmanspalm funkar dock för mig, den ger mig Junibackenvibbar och det är ju aldrig fel:)

.

.

Och idag är det freedag! Höll jag på att missa helt, är skapligt dagvill nu här:) Alla skatter är hemma och idag har det varit besök på vattenlandet här i Småstaden (Kokpunkten) och alla är ganska sega. Tror jag ska ta med dem på en trip ner på stan för att handla lite fredagsgott till ikväll så piggnar de nog på sig:)

.

.

Önskar er en mysig fredagskväll vänner!

.
.

KRAM

.
.
.

Rekommenderade inlägg

7 thoughts on “FREDAGSGRÖNT!

  1. Älskar de där bananträden, och så galet poppis de blivit senaste året, sett dem i flera butiker i Gbg bl.a. Finns riktigt stora och maffiga att få tag i i Sverige också, men dyra.. tänkte skaffa ett till v-rummet men måste kolla upp riktigt noga hur de trivs så man inte har ihjäl det på momangen hehe.
    Nä nu måste jag också kasta ut julen här när jag ser ditt vår-fräscha hem 😍

  2. Läser att du ofta har migrän, läs om Atlasprofylax på Widhammarkliniken i Örebro, kanske kunde vara något att prova ♥️

Comments are closed.