FILMER & SERIER

.

Moje kikar på film om Shaun med storasyster uppe i tvsoffan! Ni vet det där irländska fåret – en favvo hos båda två. Andra barnfilmsfavoriter här hemma är: Dumma Mig 1,2 & 3 (Älskar dem så jag är gärna med när dessa visas:) Babybossen, Alfons, Pettson & Findus, Vaiana, Paddington, Hotel Transylanien 1 & 2, Madagaskarfilmerna bla. Välgjorda filmer med humor är det bästa:)

.

.

Hej Söndagsbloggisar!

.

.

Hoppas allt är bra! Här hos mig vet jag inte riktigt hur det är – var på gymmet och sprang efter lunch och efter det så har jag en konstig känsla i kroppen. Det kliar liksom i halsen och i ögon och värker i lederna och jag hoppas verkligen inte  det är en förkylning på gång! Vore så himla typiskt och jag kör min megadunderkur här (ni vet typ allt som finns på apoteket mot förkylning haha;) Det är just nu helt tyst här i mitt casa trots att alla är hemma och det är ovanligt kan jag lova men alla är faktiskt upptagna med att kolla på just film (alla på sin kant – Lolo kollar skräckis med en vän på vinden, inne hos Trulle dundrar actionfilm och H ser på sport) Vi ser mest film och serier, inte så mycket underhållningsprogram eller sånt. Vill se något b r a när jag kikar på tv – inte bara strötitta bara för att! Har fastnat för en helt ny serie som jag bara vill se på non-stop (finns bara en säsong ute än så länge så min seriebesatthet är snart överstökad denna gång:)

 
.

.

.

RIVIERA! Såå bra och spännande med Julia Stiles som den förmögna konsthandlaren Georgina Clios. Serien utspelar sig alltså på Rivieran och känns som en modern Dynastin och vem älskade inte Dynastin (Och Lena Olin är med! Och spelar sin roll suveränt och är dessutom helt gaalet snygg och tight) Avsnitten ser jag på C more men jag har sett att de börjar sända Riviera avsnitt på 4:an from nästa vecka. Missa inte!

.

.

Nu ska jag kila ner till köket och pressa mig ett stort glas nypressad jucie! Är ju så gott när man gör den själv och  himla nyttigt och jag brukar ha i massa apelsin, äpplen, ananas, kiwi och lite ingefära i min (bra mot förkylningar är det också:)

,

,

Ha nu en fin kväll alla!

.

.

KRAM

.

.

 
 

Rekommenderade inlägg

9 thoughts on “FILMER & SERIER

  1. Tack för TV-tips. Det är svårt att hitta rätt i utbudet som finns därute. Vi har börjat titta på Mindhunter på Netflix. Intressant serie som utspelar sig under sjuttiotalets slut. Lite segt tempo men stämningen byggs upp 👍🏻

  2. Toppen med nya serie-tips, tack 😃
    Jag har hittar en ny favo-serie på Tv4play: Younger av Darren Star. Love it! 😃👍
    Kram och hoppas du slipper bli förkyld!

  3. Hej Tack för en fin blogg. Läser varje dag men har aldrig kommenterat😊 Undrar över din TV bänk Bestå. Är på gång med ens ådran men min man vill inte ha hela luckor få man måste öppna varje gång då inte fjärrkontrollen går igenom. Hur gör ni? Vi har en ljudanläggning och en boxer, appleTV:n står uppepå. Tack för svar.

  4. Kan tipsa om Dark på netflix, men glöm inte att ändra till orginalspråk( tyska) den var nämligen dubbad till engelska när vi började titta( hemskt)

Comments are closed.