JULLOV ETT PAR DAGAR TILL

.

Här hemma tuffar jullovet på! Hade ju faktiskt helt glömt bort att skatterna var lediga ett par dagar även denna vecka också och var helt inne på skolstart – åh detta är bara SÅ typiskt mig. Nope jag är inte särskilt bra på schemakoll och tider och lov och lappar och sånt. Tur att jag är så bra på mycket annat hehe (och har en man med koll:) Så ledig Bea fick ta en shoppingtur med farmor , som snart far iväg till huset i Thailand igen, (avis!) och Lolo  har hjälpt mig att roa lilla Moje (han har världens bästa storasyskon som verkligen avgudar honom<3) Tonårshänga uppe på egna våningen har ju också hunnits med, så klart:)

.
.
 

.

Lolo för dagen klädd i stickad tröja från Ralph Lauren, jeans från Levis, skönaste tofflorna är  från Newport (julklapp) och så Beats (hörlurar. Poppis julklapp det med och Trulle fick ett par lika)

..
 

.

Så det är vad som händer här hos mig idag! Inte så mycket med andra ord:)

.

.

Nu väntar jag in H här så att jag kan åka iväg och storhandla på Maxi! Kylskåpet är plötsligt så tråkigt tomt och måste fyllas upp med både massa nyttigheter och godsaker (och nej jag åker inte så gärna dit med en vild 1-åring som sällskap:)

.

.

Vi ses imorgon igen snyggingar!

.

.

KRAM

.
.
.
 

Rekommenderade inlägg

3 kommentarer till “JULLOV ETT PAR DAGAR TILL

  1. Så lang juleferie barna har i Sverige! I Norge tok barna juleferie 22 desember og begynte på skolen igjen 3 januar 😊 Men så har barna 1 uke vinterferie i februar, så det er jo ikke så lenge til 😊

Comments are closed.