BUD TO ROSE


.

En dagens jag ser ni här! I mitt sooliga vardagsrum (hur härligt??) Ute är det freezing ju men vårt gamla hus från början av 30-talet håller värmen riktigt bra och jämn efter att vi bytte värmeväxlare för ett par år sedan (tips till er som också har gamla hus – byt det gamla skrället i källaren om ni inte har gjort det!) På mig har jag nya favvosmycken som jag nog inte har visat (köpte dem hos min vän M på MIDTOWN innan jul) Halsband och armband från märket Bud to Rose som gör så galet mycket snygga smycken tycker jag  Enkla, moderna men som syns. (Armbandet på bilden är med små små gnistrande stenar)

.

.

.

Tokgillarr lite långa guldiga halsband – det är mitt bästa. Lyfter och glammar till vilken enkel t-shirt som helst (tips!) Armband och halsband kan jag bara inte ha för många av. Örhängen gillar jag också men mest när det är lite festligt och då tar jag gärna i lite (till vardags har jag mina diamantörhängen jag fick som ”push-present” med Moje. Älskar dem och har dem jämnt:) På fingrarna – oftast bara mina vigselringar<3

 
 

.

Cashmerekofta i Chanelmodell från Davida, tisha Second Female och byxor Hunky Dory.

 

.

.

Nu ska jag iväg till läkaren och det är INTE någon rolig undersökning som ska göras! Brrr. Fast jag är lite av en hypokondriker så avskyr jag faktiskt att gå till läkaren. Nödvändigt ändå ibland men jag drar alltid ut på att ringa och boka tid:/

.

.

Önskar er en fin lill-lördag-kväll så ses vi imorgon!

.

.

KRAM

.’
.
.

Rekommenderade inlägg

8 kommentarer till “BUD TO ROSE

  1. Man pushar ju inte så mkt vid snitt men absolut värt att presenta även den insatsen tycker jag som oxå fick diamanter efter mina snitt 💍💍

  2. Vårt hus är kallt nu på vintern. Det är från 1910 och har ett härligt friskt drag som kyler ner oss. De värmeväxlare jag sett är dock så stora och fula. Tips på hur man kan gömma dem?

    1. Vi har två skjutdörrar i hallen och de är originaldörrar från 30-talet så jag kan tyvärr inte hjälpa dig.

Comments are closed.