PÅ ÖNSKELISTAN – TJOCKARE HÅR

 

ANNONS

.

På badrumshyllan ovan – Hair Renewal hårserum från Swiss Clinic!

.

.

Hej vänner!

.

.

Som ni kanske minns har jag under en period haft ett samarbete med det svenska företaget Swiss Clinic och deras hemmabehandlingar och nu har jag alltså även fått testa det mycket spännande serumet till håret som heter Hair Renewal. Har ju inte det tjockaste håret man kan ha direkt utan har ett typiskt skandinaviskt hår med tunna mjuka mjuka fina hårstrån. Efter alla graviditeter har det ju inte blivit direkt fylligare heller och jag har gjort praktiskt taget inget för att det ska tjocka till det. Inga kosttillskott eller massa exklusiva bra hårprodukter eller sånt ni vet och frisören besöker jag väl ett par gånger om året.. Har ju använt hårförtjockning/förlängning  i många år för att få fylligare finare hår men sedan något år tillbaka är jag helt utan dessa så det är bara mitt egna  ”svall” på bilderna numera. Sliter också på det ganska ordentligt med både föning och värmetång (kan icke gå och lägga mig med fixat hår och tro att mitt hår kommer klara sig fint en dag till. Nejnejnej, går bara inte. Måste alltid stylas till om det ska se hyffsat okej ut, så mjukt är det) Inte bra alls får hårkvalitén men det finns ju som tur är medel numera som kan hjälpa oss med lite tunnare finare hår att få det tjockare.

.

.

.

Jag har som en daglig rutin att droppa ca 5 droppar i torrt hår morgon eller kväll, och sen masserar jag in det. Easy peasy. Känns riktigt bra, serumet är absolut inte fett utan väldigt behagligt. Detta tänker jag fortsätta med varje dag , då jag känner att det verkligen kan hjälpa.

.
.

.

Hair Renewal Serum väcker inte döda hårsäckar.
Hårväxtkomplexet i serumet påverkar cellernas funktion i hårsäckarna så de börjar bete sig normalt. Vilande hårsäckar kan övergå till tillväxtfasen så hår kan börja växa igen.
Smart flaska med pipett för att undvika onödigt spill
Signifikant ökning av hårdensiteten på 85 dagar.
Hair Renewal Serum innehåller näringsämnen för hårroten som påverkar hårväxten positivt.
40% minskat håravfall vid tvätt och borstning av hår.

 
 

,

 

Och vet ni – nu kan ni få prova Swiss Clinics populära hårserum med ett mycket bra erbjudande! Om du skriver in koden PHILIA20 får du hela 20% rabatt på Hair Renewal (detta gör du i kassan) Här hittar du produkten.

.

.

KRAM

.
.
.
 

19 kommentarer till “PÅ ÖNSKELISTAN – TJOCKARE HÅR

 1. Ditt hår är ju superfint!
  Har själv också typiskt skandinaviskt hår, men jag har välsignats/förbannats med galet mycket hår, så det ser väldigt tjockt ut ändå. Oh well, man ska väl inte klaga..

 2. Operation och operation- men ge er! Funderar en del över varför tonen på just denna bloggs kommentarer är så elaka.
  Låt nu saker vara, om ni önskar svar så sluta bete er som om det vore er rätt!
  Jag läser många bloggar o jag är nog konstig för jag blir aldrig så provocerad att jag måste gnälla, förrän nu då 😉
  Önskar alla en skön kväll! Krya på dig, Petra!

 3. Tack för tipset! Krya på dig Petra, vill även säga att du har en härlig blogg med bra blandning.

 4. Äsch! Sluta försvara henne, det här är ju såååå uträknat från hennes sida; nämligen att det ska bli precis som det blivit nu – en massa klick som genererar pengar och en massa kommentarer som lockar annonsörer. Smart drag!

  1. Eller så är hon bara en vanlig människa som inte vill dela med sig av allt. Precis som de flesta av oss läsare.
   Krya på dig P.

  1. Du menar att människor är så endimensionella att man antingen vill tjäna pengar eller vill ha ett privatliv? Jag vill ha båda.

 5. Jag brukar aldrig kommentera. Aldrig. Men ärligt, skärp er folks. Sedan när har Petra någon slags skyldighet att informera er om exakt allt som händer i hennes liv? Nej precis, sedan ALDRIG. ”Åh, jag opererar mig och säger sedan inget om det så klickar sig folk in här” – KOM IGEN NU, mänskligheten. Hon har OPERERAT SIG. Strunta ni i varför och låt människan vara ifred. (”Sådant får man tåla om man bloggar osv osv” NEJ. DET FÅR MAN INTE. INGEN människa behöver tolerera sådant skitsnack. Hör mig – INGEN.)

  1. Why mention operation at all, then?? :-O It doesn’t make any sense…other than what have already been said: Petra wants that people come curious and click in to see what is going on, and doing that, she gets paid.

  2. Charlotte,
   men herregud, då skriver man väl inget alls om man vill hålla det privat? Man lägger inte upp det på instagram heller. Vilken bubbla lever du i?
   Det enda det skapar är spekulationer som kan gå väldigt fel och en jädra massa klick, för du som läsare hoppas på ett inlägg.
   Människan är nyfiken i sin natur. Inget konstigt alls.

 6. Lina har helt rätt det handlar ju om pengar det är Petras levebröd om vi inte skriver får hon ju inga kunder och ingen påfyllning på kontot.

 7. Hej! Besök gärna min lilla blogg där jag skriver om tillfrisknandet från bland annat depressioner, ätstörningar och självskadebeteenden. Hoppas ni får en fin dag, kramisar

 8. Serum i hårlängderna kan aldrig ge tjockare hår då det är bara i hårsäckarna som man kan skapa tjockare och friskare hår. Ytmässigt kan det se bättre ut med någon form av medel men det är bara med bra mat och näring som man kan få tjockare, friskare hår.

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg