FÖDELSEDAGSVECKAN ÄR IGÅNG

.

Tårta till en pinfärsk sjuttonåring! Bea var väldigt störd över att storbror skulle få en rosa ros (!) på tårtan haha. Jag sa att det spelar absolut ingen roll men hon insisterade på att han skulle ha en killtårta (han fick en med choklad också och den var okej tyckte lilla syster)

 
.

Hurra, hurra, hurra, hurraaaa!

.

.

Yes denna veckan är det ju den första av årets två stora födelsedagsveckor! (familjen har en i början av maj också då vi brukar fira 5 födelsedagar + bröllopsdag) Trulle och Bea fyller år med en dags mellanrum så det är middagar och tårtor och kalas non-stop känns det som just denna vecka. Och idag är det alltså min äldsta sons stora dag och för er som kanske är nykomlingar så har jag nu en 1-årig och en 17-årig son – bra spridning på ålder där tycker jag! Gick upp tidigt, som sig bör, och fixade massa gott till frukosten. Bakade bake-off-croissanter och serverade inte mindre en två sorters tårtor, mums. Sen samlade jag hela gänget och satte på denna goding på högsta volym och sen gick vi in och sjöng och skrålade (förstå vilken l y c k a att väckas av en mamma som vrålar Maggio kl 07.00. Livet blir liksom inte bättre! Åh)

.
.

.

Han är SÅ fin vår födelsedagskille. Världens snällaste och duktigaste<3 Tänker nu  inte vara en klassisk tonårsmamma och hålla på och oja mig som alla över att tiden går så fort blablablabla (HERREGUUUD TIDEN GÅR SÅÅÅ FORT!!!! VEM FÖRSÖKER JAG LURA??? Han var ju nyss en spääädis som doftade vaniljhjärta och var så liten så liten och nu doftar han inte alls vanilj utan allt annat tonåringsaktigt  typ hårvax, cheeseburgare, gym, Comfort och Hugo Boss. Älskar honom dock lika fruktansvärt oändligt  otroligt mycket fortfarande)

.

.

Efter lyxfrullen och att alla som skulle iväg kl 8 försvann till så tog storbror sjusovaren och kröp ner i sängen igen. Börjar ju inte skolan förrän efter lunch idag den lyllosen.

.
.
 

.

Trulle fick bara en present i år men en enorm sådan! Jamen åh vad bra, nu kan han sitta på sitt rum och spela Battlefield ännu bättre och ännu m e r ju. ”Hurreeey”

.

.

.Ha nu en strålade solig härlig 30 januari vänner!

.

.

KRAM

.
.
.

20 kommentarer till “FÖDELSEDAGSVECKAN ÄR IGÅNG

 1. Du är så rolig och härlig när du skriver 🙂 Herregud så stor han blivit din unge man till son, har ju hängt med här sen han var typ 8.. time flies!
  Grattishälsning från mig!

   1. Milla kliv ner från dina höga hästar…
    Har själv två barn som passerat 17 med några år och vet att en ny ”era” börjar
    där någonstans. Pojkvän/flickvän och önskan om större säng…
    Hoppas och tror att Petra har glimten i ögat 😉 och förstår att det inte var meningen som
    en elak kommentar utan en hint om att hennes fina kille börjar bli stor,vilket hon själv också
    skriver. 💕

 2. Grattis till sonen! Vilken härlig start på morgonen och presenten går verkligen inte av för hackor 😃👍

 3. Så kärleksfullt ❤️Stort Grattis till din stora grabb på födelsedagen 🇸🇪Kram

 4. Åh vilken fin kille ni har! Skojar du, åren går. Han är alltså 17! Började räkna tillbaka lite.. och jag började läsa din blogg när han var i lågstadiet om jag räknar rätt, och du var mammaledig, men med en Bea 😉 Oh my! Det var alldeles i början det! Det är dags för 10-års jubileum snart va? 🙂

 5. Hej
  En helt annan fråga, hur har du satt upp vimplarna på väggen? Har precis kommit hem från USA med såna vimplar till sonen och klurar nu hur jag ska sätta upp de…..

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg