PAKET TILL PRINSESSAN

.

Dagens uppdatering om lite om vad som händer hos mig just nu kommer här! Bea fyller ju imorgon så jag fixar och donar inför det. Paket på posten har hämtats och presenter på stan har köpts och nu ska allt slås in i tjusiga paket också. Som alltid kör jag med inslagningsgrejer från Lagerhaus, jag menar där finns ju alltid det allra bästa och sötaste i paketväg. Hittade papper med körsbär och svanpåse och hjärtaskar och det kommer definitivt gillas, vääldigt ”Beastyle”:) Nu ska jag åka iväg här igen i snöfallet och försöka hitta ett belgiskt våffeljärn här i vår inte-så-jätte-stora-stad. Åh det är ju så segt ibland när utbudet på butiker inte är så stort och man vill ha något så där p r o n t o ni vet. Inte  beställa hem något snajdigt våffeljärn och vänta ett par dagar (på nätet finns ju precis allt som ni vet) Har jag fått för mig att det ska serveras belgiska våfflor till till prinsessans födelsedagsfrukost så SKA det bara bli så!:)

.

.

Ha nu en fin eftermiddag girls så ses vi imorgon igen!

.

KRAM

.
.
 

15 kommentarer till “PAKET TILL PRINSESSAN

 1. Har en fråga: Alla som frågar dig om saker här på bloggen eller insta, svarar du dem privat?! För jag ser sällan några svar från dig…..

  1. Undrar med. Känns väldigt nonchalant att inte svara. Säger en del om hur mkt man värderar sina läsare.

  2. Väldigt oartigt att nästan aldrig svara, det hör ju liksom till bloggandet. Och antalet frågor är inte sååå många ändå (och färre tycks de bli, you know why…)
   O att totalt ignorera frågorna om operationen, väldigt konstigt. Det var Petra själv som tog upp saken här på bloggen o på insta, så kom inte o säg om privacy.

 2. Jag har tänkt på det flera gånger, så nu frågar jag!
  Jag undrar bara varför du kallar Västerås för ”småstaden” för det är ju faktiskt Sveriges 5e största stad ;P JAG bor i en småstad, bor inte så långt ifrån, Arboga 🙂
  Trevlig kväll till dig!

 3. Jag köpte ett belgiska våfflor-våffeljärn från Kjell o co. Helt värdelöst!!! Hittar du ett bra tar jag gärna emot tips 😉 (KAN ha gjort smeten fel, men järnet jag köpte verkade liksom inte komma upp i tillräcklig temperatur?) Grattis till alla föllsedagsbarn!

 4. Hej! Ett tips: haka inte upp dig på våffeljärnet utan surfa istället in på gizmolinas.com & få massor av kalasinspo👍 PS. Är EM trogen läsare av båda era bloggar som kompletterar varandra!

 5. Hej var är du? Det är ju den 2 feb idag… Vill ha lite fredagspepp av dig! 🤗 Det är du då bra på!

 6. Har lite dille på presentpapper 😉 så det i körsbär måste jag ju ha, så fint!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg