BEA HAR BLIVIT 9 ÅR!

.

Yes nu har min lilla tjej blivit hela 9 år! Hon fyllde ju år redan igår (hann inte blogga igår bara – dagen gick verkligen i ett) men picset ovan är faktiskt taget imorse. Hon var ju bara så gosig i sin nya pyjamas (Petit Bateau) som var en av födelsedagspresenterna (Och ja jag hittade ett belgiskt våffeljärn! Och ja hon fick helt magiskt goda våfflor till fölsisfrukost – recept kommer jag loovar:)

.
.

.

En uppskattad present är sån här lera i plåtask sk “Thinking Putty” och nu har skatten flera olika varianter. När man är nio gillar man tydligen sånt som känns härligt och kletigt och som doftar gott!

.
.

.

Andra mycket uppskattade och märkliga presenter – Squishys. Detta är tydligen ett must have om du går på lågstadiet! Mjuka svampaktiga grejer som ser ut kakor, ja jag säger då det (för en annan var det luktsuddgummin i samma ålder – minns ni? Var helt gaalen i luktsuddisar:)

.
.
 

.

Så hade vi kalas igår eftermiddag och fikade ännu mer tårta och Bea fick en med namn på från Öhrmans vid torget och som var väldans mumsig.

.

.

.

Och idag har vi freedag – en väldigt efterlängtad sådan!!! Oooh my så underbart det ska bli med helg – tycker inte ni också det?:) Ikväll ska vi bara slappa hör hemma och mysa 100% och äta högrevsburgare med karamelliserad lök, pommes och tryffelbea mmmm.

.

.

Ha en mysig fredagskväll nu så ses vi imorgon igen!

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

8 thoughts on “BEA HAR BLIVIT 9 ÅR!

 1. Vilket fantastiskt fint flickrum hon har👌Ikväll ska vi se på sonen som har fotbollsmatch, sen blir det hem o mys framför tvn. Trevlig helg

 2. Grattis till Bea i efterskott! Min minsting blev 9 i jan. Och där stod bl.a slime på önskelistan 😃
  Oh yes, luktsuddisar var grejen när man var liten. Vet inte hur många jag hade… haha…
  Kram och ha en fin helg!

 3. Fina foton på söt liten tjej. Måste fråga då jag inte finner något i ditt arkiv; var kommer dockskåpet ifrån? Får man också fråga om insidan av dockskåpet? Undrar hur det är uppbyggt inuti?

 4. Ja de där luktsuddisarna har jag undrat över var de tog vägen och luktgnuggisar. Det kanske var något farligt ämne som man inte vet om….hoppas inte för jag älskade att lukta på dem och hade en uppsjö på den tiden det begav sig, haha!

 5. Grattis fina Bea. Min dotter blir med snart 9 år och i julklapp önskades en massa squishies, söta och lite mysiga att klämma på. Hade hoppats att hennes besatthet av slime skulle lägga sig, men icke 😉

 6. Grattis Bea🎂För min 9-åring är det slime och squishys som gäller för hela slanten😄.
  Så lite Musical.ly på det……❤️
  //Annika

Comments are closed.