JAG ÄGER MIN KROPP

 

.

Här har ni en liten video från Akademiklinikens hemsida, som spelades in för någon månad sedan, där jag berättar om bukplastiken jag gjorde hos dem i höstas. Alltid så annorlunda och smått genant att synas live så här (oh my) men om ni funderar på bukplastik så kan det kanske vare värdefullt att höra mina tankar kring min. Denna operation som gav mig tillbaka ett fullt stöd i magen och som  jag är så tacksam för och så glad över att jag faktiskt lät göra. Ett stort och mycket viktigt beslut som jag aldrig kommer ångra.

.

KRAM

.
.

Rekommenderade inlägg

10 thoughts on “JAG ÄGER MIN KROPP

 1. hej!
  Läser din blogg ibland och tycker om hur fint du skriver om din familj och tilltalas också av din inredning.
  Hur tänker du kring det att du fixar så med ditt utseende, vad det ger för signaler till dina barn? Att du inte tycker du duger.
  Kanske märker man inte själv när ens “botoxande” och fillers gått för långt? Vissa är livrädda för cancer men har inga problem med att spruta in nervgift i form av botox, som för övrigt är ett av världens giftigaste ämnen ! Tänker man att kanske lever man kortare men man var iallafall slät i ansiktet medan man levde? Eller tänker man inte alls. Tycker det är skrämmande.
  Att folk man pratar med blir okoncentrerade p g a ens orörliga ansikte, är det nåt att sträva efter?
  Värt att tänka på.
  Med önskan om bättre självförtroende, självkänsla och mindre yta åt oss alla.

 2. Härligt att se dig live! Men vad har du gjort I ditt ansikte för ingrepp? Ser stelt ut & kinder är annorlunda!
  Önskar dig en trevlig helg🙂

Comments are closed.