JAG ÄGER MIN KROPP

 

.

Här har ni en liten video från Akademiklinikens hemsida, som spelades in för någon månad sedan, där jag berättar om bukplastiken jag gjorde hos dem i höstas. Alltid så annorlunda och smått genant att synas live så här (oh my) men om ni funderar på bukplastik så kan det kanske vare värdefullt att höra mina tankar kring min. Denna operation som gav mig tillbaka ett fullt stöd i magen och som  jag är så tacksam för och så glad över att jag faktiskt lät göra. Ett stort och mycket viktigt beslut som jag aldrig kommer ångra.

.

KRAM

.
.

12 kommentarer till “JAG ÄGER MIN KROPP

 1. Såklart du äger din kropp. Men jag kan tyvärr inte hålla med sin hejarskara och säga att åhhhh vilket fint filmklipp. Du beter dig nonchalant mot dina läsare, svarar inte på vanliga kommentarer och lägger locket på om att denna bukplastik misslyckades och du fick opereras om. Och sen har du mage (ordvitsen!) att posta detta…
  …. och till er nu som men åhhh läs in här då och hon har inga skyldigheter mot läsarna osv bla bla….. jo jag brukade gilla hennes blogg och är precis som många andra läsare besviken på henne och skyldighet har hon om hon gör reklam för något som alla tror gått snett och sen inte säger om det är så eller ej.

 2. Jättefint klipp! Och vad roligt att se dig i lite rörligare format 🙂 Hejaheja! Kram

 3. hej!
  Läser din blogg ibland och tycker om hur fint du skriver om din familj och tilltalas också av din inredning.
  Hur tänker du kring det att du fixar så med ditt utseende, vad det ger för signaler till dina barn? Att du inte tycker du duger.
  Kanske märker man inte själv när ens ”botoxande” och fillers gått för långt? Vissa är livrädda för cancer men har inga problem med att spruta in nervgift i form av botox, som för övrigt är ett av världens giftigaste ämnen ! Tänker man att kanske lever man kortare men man var iallafall slät i ansiktet medan man levde? Eller tänker man inte alls. Tycker det är skrämmande.
  Att folk man pratar med blir okoncentrerade p g a ens orörliga ansikte, är det nåt att sträva efter?
  Värt att tänka på.
  Med önskan om bättre självförtroende, självkänsla och mindre yta åt oss alla.

 4. Härligt att se dig live! Men vad har du gjort I ditt ansikte för ingrepp? Ser stelt ut & kinder är annorlunda!
  Önskar dig en trevlig helg🙂

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg