EN TISDAGENS


.

Moi och mitt sideboard i salongen idag! Känner mig lite så där småsöt i min nya volangiga top  och den kommer fåra Baum Und Pferdgarten (och finns på Modesto) Brukar oftast ha svart/vitt men lite färg i garderoben är ju aldrig fel! Så har den guldglitter i trådarna..

.
.

.

(Mitt nya mobilskal är från By MB)

.
.

.

Dras fortafarande med en hosta som gör mig  smått galen! Vet inte hur många timmar jag sov i natt men inte var de många. Känner mig frisk och kry i övrigt men det hostandet alltså. Känner att jag inte kan börja träna förrän den är borta och nu är det en hel månad sen sista passet på gymmet, så himla segt. (Och nu ska jag strax på på bio här med vännerna  och hur kul är det att sitta och låta och hosta och störa då, ahh. Jag ska göra mitt bästa att ”hålla igen” iaf;) Byxorna idag är från Mos Mosh och gamla klackar från Twist & Tango för den som undrar.

 

.

Nej nu ska jag kila iväg till Mr Grey och Co nere på stan men ha en fin kväll vänner!

.

.

KRAM

.
.
.

Rekommenderade inlägg

32 kommentarer till “EN TISDAGENS

 1. Åh så fint, både du och sidobordet:) Här har det också hostats länge. Är inne på min tredje vecka nu. Fick feber igår igen och det visade sig att jag dragit på mig en lunginflammation också! Nä nu vill man bara bli frisk och att våren ska komma. Krya på dig.

 2. Fräsch outfit. Nu börjar jag verkligen längta efter våren och att få sitta ute med en kaffe i handen!

 3. Tips ved hoste om natten; -skjær opp en gul løk, ha i en bolle med litt vann, sett ved senga. Lukter ille, men kan hjelpe mot nattehoste;)

 4. Om det är rethosta du har kan jag rekommendera Gelo Revoice. De gör det lite geleigt i halsen så det inte killar och retas så mycket!

 5. Jag håller med om att du har för mycket krimskrams och ditt hem känns väldigt omodernt om man jämför med det som är inne i inredning nu .
  Men det är ju kostsamt att byta ut inredning i ett helt hus.

  1. Lisbeth: Jag blir jättenyfiken på hur det ser ut hemma hos dig, du verkar ju ha koll på det absolut senaste som inte Petra snappat upp än. Har du någon egen blogg? Kom igen och bjussa lite på ditt eget hem så kanske vi får se hur det ”ska se ut”.

 6. Förstår inte vad folk pratar om! Ditt hem är så tidlöst, snyggt och klassiskt! Love it!
  KRAM och krya på hostan!

  1. Snart får väl Petra fakturera dig för all reklam för din blogg som du lägger upp här…. På varje stor blogg lägger du smicker och fjäsk och givetvis uppmaning om att gå in på din blogg.. sorry funkar iaf inte på mig jag klickar inte in där pga detta tjat om din blogg.

   1. Camilla, så osmaklig kommentar. Hur mår du egentligen vännen? Hur orkar du reta dig på någon som inte gjort dig någonting?
    Du låter väldigt bitter, Börja med att tycka om dig själv så kommer du tycka om andra människor också😀 Ha en trevlig kväll😀

    1. Jag mår fin fint! Och jag tycker om andra människor (dock inte folk som tjatar på varenda blogg om samma sak, respektlöst minst sagt). Men du däremot ”vännen” verkar ju däremot ha problem med att inte alla tycker som du och du verkar dessutom gilla att använda dig av härskarteknik. Så ett tips kliv ner från dina höga hästar så kommer du säkert att må bättre.

     1. Camilla😀 märker på ditt svar att ingen läkare i världen kan få dig att tycka om dig själv så pass att du börjar respektera andra människor för vad de är, alla ska vara på ditt sätt. Du är och förblir den du är. Synd om dig. Lycka till iallafall
      🌺

     2. Helena: använd ditt svar på dig själv, du accepterar ju inte att alla inte gillar dina svar utan replikerar med tramsigheter. Eller är du Laila kanske… det förklara ju lite isf. Kanske lite kram och amazing feelings får dig att må bättre. Skulle det inte hjälpa så får du väl söka hjälp. (Ojdå nu la jag mig på din nivå så tramsigt det kan bli)

     3. Hahha man måste älska hur ni önskar varandra en fin kväll å lite löööve på slutet..
      Usch..det låter mest psykotiskt i mina öron.
      Alla tycker olika och jag kan tycka det bli skämmigt med människor som annonserar sig överallt på varenda storblogg i varenda inlägg varenda dag år ut och år in.
      // Åsa

   2. Men Åsa 😀 det är ju ingen skillnad på vem som annonserar, en människa eller ett företag. Eller hur?

    1. Jo, jag tycker det är skillnad..man kan väl posta ngn gång, men dag ut och dag in..nä, det innebär att ingen tittar in och stannar. Känns desperat. Det är tröttsamt att läsa samma tomma ord, för allt handlar om att SE MIG, LÄS MIG..påtvingat.
     Ett företag har ett avtal och betalar för att synas 😉 tycker det är en väldig skillnad.
     Skriv ngt intressant istället så min nyfikenhet väcks och jag tittar in hos den personen av den anledningen.
     Vi har Laila och vi har Rebecca med en diagnos..de är överallt.

     1. Men Åsa, bloggar där dessa personer dagligen”gör reklam för sig själv” är ju inte
      Dina bloggar, eller?

 7. Prova Cocillana mot hostan. Skrivs ut hos läkaren, det enda som hjälper. Du får sova, luftrören får vila under natten.
  / Å

 8. Jag skulle gärna vilja veta varifrån den fina blå/svart ? och vitmönstrade vasen/urnan med guldkanten kommer ifrån, den med blommor i. Tack.)

 9. You are very beautiful , your outfits are so inspirational as well your fresh and warm home. All the best !

Comments are closed.