STARTAT DAGEN MED BELGISKT & HAMAM

.

Morgonstund har guld i mun! Åh mysiga hotellfrukostar, mmm, så himla himla trevligt det är ändå inte sant. Speciellt när man får tillträde till en alldeles enorm frukostbuffé som den på Marina Tower där man kan finna det mesta. Ja det är (bara) min frukost på bilden och den var alldeles utsökt och jag tänker att är man krasslig så ska man äta ordentligt:) (Och äkta tjocka nygräddade belgiska våfflor till frukost får alltid PPPPP)

.
.


.

Efter frukost  tassade vi iväg till Sturebadet som ligger i samma hus som hotellet och badade med skatterna! Hur härligt som helst och en alldeles suverän start på torsdagen.

.
.

.

Pappa och Moje i bubbelbadet!

.
.



.

Där fanns det även ett jättefint Hamam – hur lyxigt som helst. Och skatterna fick ju vara med de också och tvaga sig och bada både ång och torrbastu vilket så klart var jättespännande (speciellt när man är ett år och plötsligt får duscha under en stjärnhimmel. Moje är så cool med allt sånt där  just nu – han bastar och badar och provar typ det mesta med nyfiken blick så det är verkligen så kul att ha med honom överallt.

.

.

Nu är det dags allt bylsa på oss igen och bege oss ut i den virlande snön och in mot stan! Tror vi först tar en tur ut till Djurgården och mysiga Junibacken – Moje är ju så stor nu att han säkert känner igen flera av sina favoriter (Emil och Lotta)

.

.

Vi ses snart igen!

.

.

KRAM

.
.
.

6 kommentarer till “STARTAT DAGEN MED BELGISKT & HAMAM

  1. Gud så härligt, Haman är ju hur göttigt som helst! Vi har Upper House i Götet som har ett hamambad på sin spa-avdelning, älskart. Lite kul också med de där löddriga tygpåsarna man masserar med, fått in knycken riktigt bra efter några gånger.
    Fina bilder och vilken mysig familjeaktivitet.
    Vi hade sportlov v.7 och det känns redan avlägset.. tur vi har en lite skidweekend att se fram emot nästa vecka 🙂

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg