TOKMYSIGA TYLÖSAND

.

Jamen det är HÄR  la familia befinner sig just nu! I Tylösand spenderar vi sportlovets sista del. Har aldrig någonsin varit här tidigare faktiskt men jag är bara SÅ imponerad. Vilket ställe. (På bilden ser ni Hotell Tylösand och vi bor i ett rum med markterass och som ni ser längst ner.

.
.

.

Jag vet inte riktigt hur jag ska börja detta inlägg för jag är så lyrisk – allt är bara urhärligt på Tylösand! Se bara stranden nedanför hotellet, den är enorm.Känns som att vara utomlands (och då var det bara ett par plus grader denna lördag)

.
.
 

.

Idag blir det bildbomb vänner så håll i er! Per Gessles Tylösand är heelt makalöst. Förutom den där stranden så är hotellet one of a kind. Väldigt internationellt och extremt fräscht och snyggt och påskostat in i minsta detalj PLUS supervänligt och familjehärligt. PPPPP+. Det var H som hittade hotellet och dess sportlovspaket på nätet och tyckte vi skulle åka ner hit och jag är så himla glad över att vi gjorde det. En ny favorit hos oss och jag rekommenderar alla er med barn att ta er hit och ni söker infint hotell med spa för barn.Spaet är öppet 7-22 för alla barn på nedersta våningen och det finns tom bio i bassängen och för vuxna finns det utomhuspool också (Själva funderar vi att åka tillbaka om ett par veckor och ta påskpaketet också så ni förstår ju:)

.
.
 

.

Älskar ni också fotokonst? Hela hotellet är som ett galleri med massor av helt fantastiska tavlor (och det mesta går att köpa minsann) Jag kan bara går runt och titta på tavlor med barnen i evigheter. Och maten, mmmm. Till lunch idag var det en buffé som de precis tagit ut när vi kom (Vi var sena) Men vet ni vad servitriserna gör då – de plockar ut alt igen åt oss<3<3<3 (Och lunchen var verkligen magisk)

.
.
 

.

Ja vi njuter 100% just nu! Havsluft och utsökt mat och spa och massage (Jag tog en skön helkropps idag och höll på att somna, så fantastiskt för en frusen småkrasslig mama!) Superefint STORT rum med riktigt sköna sängar har vi också.

.
..

Nu är det dags att dressa om för middagen för oss! Det är ett stort hotell (Över 230 rum tror jag) och mycket folk här och livemusik och hålligång. Så mysigt och trevligt! Efter middag blir det uppdatering av Mellon nere på rummet:)

.

.

Ha nu en riktigt fin lördagskväll alla!

.

.

KRAM

..
.
.

17 kommentarer till “TOKMYSIGA TYLÖSAND

  1. Så fint och härligt 😊Varifrån kommer den vita toppen du har på dig? Ha en fortsatt skön helg

  2. Verkan kanon mysigt! Jag undrar oxå om din vita tröja?! Kul att få följa med er på resorna som ni gör.

  3. Så härligt du beskriver Tylösand. Låter som något man skall testa.

  4. Varit där flera gånger. Fint ställe verkligen. Hoppas du kan svara på frågan om din fina vita tröja.

  5. Wow, vilket ställe. Blev verkligen sugen på att åka dit 😃
    Kram!

  6. Hej, tack for alla fina bilder från min hemstad, uppvuxen i TYLÖSAND, men har inte kunnat åka hem på 15 år, (vet inte om du lyssnat på P1 dokumentären ”fast i la la land” som bl.a handlar om mig), så verkligen tacksam för all fina bilder som hjälper mot hemlängtan.
    Kindest Regards
    Monika💌

    1. Jag lyssnade på den… så hemskt för er. Och alla dessa män som använder barnen som vapen 😡. Hoppas det på ngt sätt löser sig för er ❤️

  7. Åh vad mysigt! Halmstad är ju underbart på sommaren, men det verkar fantastiskt nu också ju! <3
    kram
    Emmaline

  8. Härliga Tylösand och min fina hemstad. ❤️ Kul att ni gillade det 😊

  9. Vad roligt att ni trivs i vårt fina Tylösand! Visst är det helt magiskt fint! Att promenera utmed havet eller Prins Bertils stig – lika härligt alla årstider. Fast, sommaren är klart bäst, så kom hit då med vettja!

  10. Vi har den äran att bo granne med Tylösand och jag rekommenderar er varmt att komma hit i sommar och äta gott på restaurang SALT och spela minigolf på Punch (och dricka och äta gott).

  11. Var där med jobbet på konferens för en vecka sedan. Helt suveränt hotell! Så snygga tavlor, galleri i varenda korridor typ. Älskade också stranden, det blåste riktigt kallt men känslan av miljön var enormt bra. Jag klantade mig och hade ingen bikini med mig, borde ha läst ditt inlägg innan jag åkte 😉 Eller forskat lite mer själv. Borde även tagit med mig systemkameran, tog bara mobilfoton således. Jaja, åker säkert dit igen! 🙂

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg