BÄSTA STARTEN PÅ DAGEN

.

Denna söndag kickade jag minsann igång på Hotell Tylösands gym! Räknade ut att det var 2 månader sist ungefär som jag tränade (operation och evighetskrassligheten har satt stop för det) Bihålorna spökar ju fortfarande men nu kände jag mig ändå redo för att röra på mig! OCH så härligt det var, speciellt med en skön podd i lurarna (Favorit är bla Veckans Bläcka)

.
.
 

.

Hur fint kan ett gym ligga egentligen? Älskar löpband som står så här med direkt evighetsutsikt över havet, då kan man hålla på i evigheter nästan (Kommer ihåg att tex gymmet på OBC Kreta hade samma sköna känsla) Såg att det blev lite rabalder för att jag nämnde att jag åt pasta och tyckte att man måste kunna unna sig det ibland och jag menade absolut inte att kränka er som äter div dieter. Det var skrivet med glimten i ögat och ni får så klart leva på morotsblast om ni vill och önskar det. Jag känner bara när det gäller mig själv att varför i hela världen ska man inte få äta det man älskar. Och även det man mår bra av. Nej kroppen kanske inte behöver tryffelpasta direkt men hjärnan behöver det liksom, lite comfortfood som gör en glad! Så tycker jag (Och nej vi äter inte bara onyttigheter hemma hos oss, även om jag vet att jag visar ganska mycket godsaker som vi mumsar i oss här på HofP:)

.
.

.

Vill inte lämna detta ställe!

.
.

.

Tog inte direkt i idag ska jag väl erkänna men det var iaf en början:)

.

.

.

Nu ska vi packa ihop allt här på hotellet och sen checka ut och bege oss hemåt igen!

.

.

Vi ses senare snyggingar!

.

.

KRAM

.

.AM

 

Rekommenderade inlägg

5 thoughts on “BÄSTA STARTEN PÅ DAGEN

  1. Jag vill också börja träna igen men har just nu en muskelinflammation som sätter stopp för det. Förstår att det är skönt för dig att vara igång igen.
    Vilket ställe ni är på 😃👍
    Kram och tack för en jättehärlig blogg!
    Ps. Min favo-podd är helt klart Wahlgren och Wistam, många skratt och feelgood.

  2. Vad skönt att du kommit igång. Det har jag med – äntligen! Men, Hahaha! Har fölk reagerat på det du skrev om att äta pasta. Jag dör. Bry dig inte om det! Ha en bra vecka.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *