I annonssamarbete med OCH ANNONSLÄNKAR FÖR LINDEX

UNFORGETTABLE

.

Nej vistelsen på Tylösand glömmer man inte i första taget! Vilka underbara dagar vi fick. Här ser ni mig och min minsta två med all packning i receptionen innan vi hoppade in i bilen och åkte hem. Tänkte att det skulle bli ett lite gulligt blogpics men Moje ville som så ofta iväg på andra äventyr:) Och så ville jag ju visa min dagens som är min nya toksnygga tröja i bomull med randiga ärmar med silverknappar som jag fyndat på Lindex för bara 199 kr (!) precis som byxorna som också är därifrån. Tröjan finns här och sköna tighta byxorna som fungerar jämt finns här (och här hittar du alla byxor i sortimentet och ALLA är nedsatt med 20%! Själv är jag sugen på ett par mycket coola mom jeans..)

.

.

Nu är vi alltså hemma i vårt casa här i Småstaden igen, så mysigt så faktiskt, och nu när småpluttarna sover ska vi krypa ner i soffan och se på  nya Beckfilmen!

.

KRAM

.
.
 

Rekommenderade inlägg

One thought on “UNFORGETTABLE

  1. Snygg som alltid! Tänkte bara höra vilken JM Williams-modell du har? Ser ut som bruna i mocka men kan som sagt inte riktigt avgöra modellen på skon. Är inne på att köpa ett par själv snart så behöver all inspo jag kan få 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *