SÅ MYSIGT ÄNDÅ

.

Pics från mitt casa igen! Nope man behöver inte vara borta så himla många dagar för att uppskatta sitt gamla hus lite extra mycket:) Idag håller jag på och jobbar och tar tag i massor med saker som legat lite för länge och väntat vilket är superskönt att få undan lite. Och så passar jag på och lägger in tvättar med smuts nere i tvättstugan och plockar in i skåp och donar lite, tänder doftljus och lyssnar på skön musik (Ella Fitzgerald!) och njuter av l u g n e t! Klart det är superhärligt med lov och bus och stim men lite småhärligt med vardag och ordning är det ju  också inte sant. Iaf kan jag tycka det speciellt nu på vintern då det krävs en ganska rejäl insats och tålamod och så någon plan så fort man ska göra något utomhus med lediga barn (läs sätta på fleece och jacka och överdrag och mössa och stövlar och dessa omöjliga vantar på en varm svettig invrig 1:åring. Sen fram med pulka eller annat redskap och så iväg någonstans i kylan, brrr. LÄNGTAR efter sol och värme och enkla prommisar och cykelturer till tex Mälaren eller glasskiosken!)

.

Nu ska jag dock hämta hem min minsting från föris som jag längtar ihjäl mig efter redan men vi ses snart igen!

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

9 thoughts on “SÅ MYSIGT ÄNDÅ

 1. Fick sån nostalgikänsla av dina bilder från Tylösand, som var världens bästa partyplace när jag var i 20-årsåldern (och kanske ff är?). Vi var ofta stora gäng på upp emot 30 pers som åkte varje sommar under några år, från Hönö där jag växte upp. Herregud vilket röj.
  Har varit där på en spa/jobbhelg också, men det var också länge sen, ser ut som att de fräschat upp det en hel del, även om det alltid varit fint.
  Uppskattar att vi alltid får en go blandning av familjetrips, mode & inredning här.
  Ha en go vecka fina du!

  1. Underbart!
   Har också härliga minnen härifrån. Stället ,läget och utsikten är ju fantastiskt. Speciellt på sommaren.
   Bada i havet, jogga och chilla på stranden, ett par drinkar i baren, after beach och utomhuskonsert på Solgården….
   Kanske börjar bli dax igen 🙂

 2. Tack för alla vackra, inspirerande bilder, inte minst från ert vardagsrum! Jag kom ihåg att du funderat på soffa/soffor med ny färg och ville bara ge dig idén att färga den på bilden om tyget är av bomull. Jag färgar ofta och det brukar bli jättebra, dock har jag inte provat färga ett soffa. Bara en idé. Allt gott!

 3. Hej!
  Funderar fram och tillbaka på om jag skall köpa en Tine K soffa? Hur är komforten? Är den skön att sitta i? Kvaliten? Hur går det att tvätta bort fläckar?
  Alla dina tankar är välkomna 😀
  Mvh/Cicci

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *