VÅRKITTAD MINSTING

.

På Maurits skötbord hänger hans nya våriga utekläder! Hittade dessa på rea hos Oii Design och de är från Mini A Ture och är så himla söta tycker jag. Liten parkas och överdrag i skogsgrönt och Moje är helt enkelt fabulös i dessa – han ser ut som en liten liten jägare eller något<3

.
.

.

Så blev det ett par gröna stövlar från Bisgaard (Också från Oii Design) att trampa runt i vattenpussarna med (och en vit fiskartröja och mössa att ha till)

.
.

.

Och älsklige äälskar redan sina små gummistövlar! Vill gärna klampa runt med dem hela tiden – även inne (Han älskar alla typ av skor, tror det är för att det låter så häftigt när man går:)

.

.

Idag skulle jag egentligen till sjukhuset och göra ett DM DT som jag väntat på men det strulade till sig på alla sätt som det kan göra! Aaaah vissa dagar är bara så, så himla segt. men som tur var fick jag tid redan nästa vecka vilket är superskönt (orkar inte gå in på exakt varför jag ska göra DT men jag har molont i nedre mage-rygg och jag hoppas de finner orsaken och bot snart!)

.

.

Här ska jag strax fixa middag till skatter och deras vänner (H är på galej med självaste Petter Stordalen ikväll som även JAG var bjuden till men någon måste ju rodda hemmet liksom. Jaja, livet är orättvist! Men Stordalen kanske får en fab kväll utan mig också hehe:) Ha en mysig kväll nu vänner!

.

.

KRAM

.
.
.
 
 
 

Rekommenderade inlägg

9 thoughts on “VÅRKITTAD MINSTING

 1. Blev också fundersam på vad DM är? Hoppas hur som helst att det ordnar sig för dig. Jobbigt att gå runt att ha ont hela tiden.
  På tal om något annat, vilka snygga foton du tar! Jag gillar verkligen din stil.
  /Sandra ( http://kojatillslott.se )

 2. Hej Petra! Har två frågor.
  Undrar hur du tänker på det här att du uppmuntrar väldigt mycket till konsumtion hela tiden. Denna hets att det alltid ska konsumeras?
  Sen undrar jag varför du är så dålig på att svara på kommentarer. Ser många läsare som frågar många olika frågor som aldrig får svar från dig.

 3. Älskar din humor å har svårt att låta bli att titta in här.. hoppas att det går bra med magen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *