SAINTE MAXIME ÄR BOKAT

.

Detta ska vi hyra i sommar! En villa på sluttningen med pool och en helt okej utsikt

.

.

Hello snyggingar!

.

.

Yes äntligen och till slut hittade vi ju ett ledigt hus på Rivieran i juli som passade våra och våra vänners önskningar! Det var inte helt lätt och TACK för alla mail och tips bloggisar – ni är så himla gulliga som vill hjälpa till  och vad skulle man göra utan er<3 Vi kommer bo i byn Sainte Maxime och har således nära till Villa Mirage och då till kungabarnen och kungabarnbarnen om de är där och vill ”hänga lite”. Jag menar Moje och Oscar är väl jämngamla? Blir perfekt ju, han kan nog behöva någon liten kompis att riva loss med mellan ostronätande och glitterkaftanshoppande! Jag kan ju bjuda Victoria på iskall Mimosa där på terassen medans pojkarna gör bomben med H och D, dä blir gött dä. Mysigt mysigt.

.

Har ni kanske tips (jag tigger ännu fler nu:) på trevliga barnvänliga restauranger och annat vi inte får missa i St Maxime – St Tropez så berätta gärna!

..

Nu – ut en sväng i solen!

.

.

KRAM

.
.
 

Rekommenderade inlägg

12 kommentarer till “SAINTE MAXIME ÄR BOKAT

  1. Vattenland för de äldre. Bada inte inne i St Maxime utan åk utanför med bil eller buss. Ta båten till Saint Tropez på kvällen och titta på lyx båtarna. Besök Antibes men håll i väskor och telefoner då det är gott om ficktjuvar!

  2. Härligt, har bott i/på Cap de Antibes två gånger och i Peyminade en gång (firade bröllopsresa där med närmaste släkt och vänner, HELT fantastiskt hyrde två hus på en och samma tomt och var 16 pers som åkte. lagade all mat ihop på kvällarna men hade ”fri tid på kvällarna” Så himla lyckat.). Själva bröllopsmiddagen åt och arrangerade vi i i Grasse La Bastide Saint Antoine – Jacques Chibois som har uppnått en stjärna i MICHELIN Guide 2018. En fantastisk upplevelse ute på landet med vyer skändligt vackra och mat och service man bara kan drömma om i Sverige. Jag skötte alla vår bröllopsmatsbokning via mail och vi var alla helt överväldigade över hur de ansträngde sig, hur de behandlade de små barnen (skar upp deras mat, hjälpte dem hämta extra glass ett så att vi vuxna kunde sitta ner i fred, eskorterade dem till toaletterna etc Ett otroligt fint barnperspektiv). Det kostar pengar men det är det värt och Grasse är fantastiskt! Som en uppgift fick två av våra bröllopsgäster att göra en parfym åt oss i Grass som både jag och min man kunde använda. Så de återkom med en egenhändigt gjord parfym (med hjälp såklart) som vi båda älskade. Så passa på att njuta lite inåt landet också. Om det nu inte blir häng med kungabarnen :-D.
    Så grattis till er. bästa delen av Frankrike enligt mig.

  3. Ni får INTE mossa Le club 55 i Saint Tropez! Måste måste! Fantastiskt ställe till lunch precis vid stranden. Stora grönsaksfat till förrätt och sjukt instagramvänligt☺️ Många äldre herrar i hatt och cigarr med öppen linneskjorta och mycket guldkaftaner på damerna😉 Mycket barnvänligt också!

  4. Åh Sainte-Maxime är lovely! Eller hela franska Rivieran förresten. ÄLSKART! I Sainte-Maxime har du Plage de la Nartelle som är helt ok. Pampelonne vid Saint Tropez är en megalång strand med underbart vatten och riktigt schyssta beachrestauranger. Pärlan är dock Plage Mala vid Cap d’ Ail. Det är en bit att köra men såå värt resan, stranden ligger lite otillgängligt till, kanske inte helt optimalt med småbarn men när du väl är så är du i paradiset på jorden. Restaurangen Eden Plage Mala kan rekommenderas. Om ni åker mot Théoule-sur-Mer har du Plage de l’Aiguille som också är underbar. De två sista är lite mindre och kan vara lite svåra att nå (läs; du parkerar som en fransman längs slingrande vägar och tar stigar/trappor ner till stranden) Googla!

Comments are closed.