IDAG HAR VI PÅSKPYSSLAT

.

Tadaaa – Lolo´s, Beas och mina påskägg! Hittade så himla fina stora urblåsta gåsägg och andra kuliga grejer på Panduro så smit dit om ni ska hitta lite nytt roligt påskäggspyssel i år (EJ reklam) Till äggen ovan har vi använt: tunn tejp (mina ägg är de grafiska med tejp:) och olika gnuggisar (kycklingar, harar, fjädrar, violer) och så kalkfärg på sprayflaska och silverfärg på burk.

.
..


.

Min ballerina och påskägg 2018!

.

.

Och nu blir det tisdagsmys här! Har köpt massa god frukt så jag ska trippa ner och svänga ihop varsin fruktkallad här till kvällens film.

.

.

Ha en mysig kväll alla så ses vi imorgon igen!

.

.

KRAM

.

.

 

8 kommentarer till “IDAG HAR VI PÅSKPYSSLAT

  1. Men åh så fina!! Får se om jag hinner in till stan och Panduro innan helgen, Inez hade ju älskat! Men violerna ser ju handmålade ut, kommer gnuggisarna också från Panduro?
    Göttigt place på Rivieran ni fick tag i då, ser INTE tråkigt ut, herregud vilken dröm..

  2. Vilka fina ägg ni har gjort! Som jag önskar att mina barn också gick med på att måla äggen i så här sobra färger, men de är fortfarande i fasen ju mer färgstarkt desto bättre. Smart med gnuggisar också för att få snygga mönster!
    /Sandra http://kojatillslott.se

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg