MUMS MUMS

.

Igår kväll tog jag lite pics åt ett företag (Onlinepizza) och det innebar pizzaleverans – vilken lyx på en vardag! OCH vilka goda pizzor det var, ojojoj… Jag var ensam hemma med alla skatter så det passade verkligen toppen.

.
 .

Från ett pizzaföretag som heter Pizzabakeren (Norskt tror jag) och som tydligen finns på många ställen. Jag tog en med kyckling, bacon, anans och chilli (min favvokombo – brukar alltid ta Tropical chocken på Pizzahut) och den var aaamazing. Ganska tjock och flottig men mums (och så var det parmesan på kanterna tror jag,mmm) Har ni testat Pizzabakeren? (OBS Ej pizzareklam)

.
.

.

Liten prins fick också smaka pizza (och även tokflotta ner sin sprillans nya Molotröja:)

.

.

Oooh my vad trött jag är just nu, så seeg så att klockorna stannar i flera dagar. Kan man känna av sviterna av en fest i 4 dygn?? Gaaah. Eller också är det kanske den där vårdtröttheten som kommit nu – bam! Den glömmer man ju liksom varje år (Och så glömmer jag min pollenallergi – eller ja jag kanske förtränger den:)

.

.’

Ha nu en mysig lill-lördagskväll nu finingar!

.

.

KRAM

.
.
.

3 kommentarer till “MUMS MUMS

  1. Så goda de pizzorna ser ut! Jag har aldrig hört talas Pizzabakeren, det finns nog inte här. Jag får passa på när jag befinner mig i någon stad där det finns helt enkelt 🙂
    Ha en fin kväll!
    /Sandra http://kojatillslott.se

  2. Sjlv påverkas jag enormt av att vi ställt om klockan… sjukt seg hela veckan! Gaaah!

  3. Men okej nu blev pizzasuget större än vanligt! <3
    Skojar inte, kan lätt klämma i mig 2 pizzor i rad utan problem. I need help.. haha ^^

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg