LILLA PÅSKGUBBE

.

Mammas lilla påskgubbe! Eller jag tänkte ju att lillebror skulle få vara söt liten påskgubbe på väg till Blåkulla men 2 sek efter att detta pics kniptes så flög sjalen åt höger (och om ni undrar vad han tittar på så är det storasyster som visar Greta Gris, det är d ä r f ö r han sitter still! Allt för fotot haha;) Nu springer han istället runt med lätt nedhasade kalasbyxor och låter brrr som bilen och är låtsasfräknig här<3 (Och för den som undrar så är den ursöta kaninen på väggen från Newport)

.

.

Todeloooo!

.

.

Åh härliga skärtorsdag idag – påsken är härmed inledd! Solen strålar över Småstaden och jag har fixat alla påskägg och innehåll idag så det är klart, pjuh (Finns i hemliga gömman i källaren – hoppas inte skatterna läser detta nu bara:). Långhelg och lov väntar runt hörnet och det är bara så obeskrivligt härligt! Vi ska ju bara vara hemma i helgen och H och Bea är just nu och storhandlar medans jag spelar skön musik och fixar här hemma med Moje. Arrangerar lite fina buketter (köpte massa fint nere på torget för en liten stund sedan)  och småstädar. I ugnen väntar en ananaspaj på att bli klar och när de andra kommer hem ska jag förbereda middagen också. Vi ska grilla högrevsburgare ikväll och det är bara såå mysigt att det är grilltider igen – älskar uppdelningen att jag kör tillbehör och H roddar ute och så är det ju så himla gott med grillat så klart!

.

.

Ha nu en riktigt finfin skärtorsdagskväll vänner!

.

.

KRAM

.
.
.

1 kommentar till “LILLA PÅSKGUBBE

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg