EFTER TRÄNING

.

Älskar känslan när man kommer hem och har varit tränat och tagit i lite! Sparkar av sig skorna och pustar ut en stund. Var på gymmet och sprang på löpbandet i en halvtimme och så körde jag lite styrkeövningar (Kom ni ihåg att jag tränade med bästa PT Patrick på Sport Performance center för ett antal år sedan? Lite av allt det han lärde mig sitter fortfarande kvar i minnet faktiskt:)

.
,

.

Så här såg jag ut när jag tränade! Top och tights från Nike och NY-kepa (och i öronen har jag ett par nya hörlurar som faktiskt är riktigt jobbiga för de stänger ute ALLT annat ljud! Blir galen. Man hör inte barnen och man hör inte bilar eller om någon ropar på en eller om tredje världskriget skulle komma. Riktigt så där onödigt dyra var de också visade det sig. Men ljudet är ju bra iofs:)

 
 

.

Nya magasins. pod i öronen och så en mumsig proteinbar (jag är galen i proteinbars och det spelar ingen roll om de är jättenyttiga eller ej. Man blir mätt och man får energi OCH proteiner – that´s enough for me!)

.
.


.

La ut ett liknande inlägg för jättelänge sen och då blev ganska många av er läsare upprörda för att jag låg i soffan med träningskläder! Blä! Som ni ser så är jag lika sunkig fortfarande haha. Men jag gillar faktiskt att strosa omkring i träningskläder både innan och efter träning och har aldrig något behov att ta en dusch pronto så där. Svettas ju inte så att det syns eller luktar men är det verkligen s å äckligt? Och vet ni, jag kan sätta på mig träningskläder på morgonen om jag inte ska iväg på något och bara vara “redo-för-träning” en hel dag utan att komma iväg överhuvudtaget – är det bara jag som gör så?:)

.

.

Hoppas ni också har haft en riktigt härlig vårdag! Här ska jag nu fixa laxfilé och färskpotatis i foliepaket åt mig och skatterna (de älskar det) för vi är alla riktigt hungriga här (och H är borta ikväll)

.

.

Men vi ses ju imorgon igen!

.

.

KRAM

.
.
.

Rekommenderade inlägg

30 thoughts on “EFTER TRÄNING

 1. Hahahaha, hög igenkänning på det där med att hoppa i träningskläderna och sen försvinner dagen och nån träning blev det inte, hahaha!!

 2. Det är väl upp till var och en. Faktum är att jag känner mig sportig bara jag drar på ett par tights. 🙂
  Jag har tänkt på en sak Petra. Du får svara om du vill eller låta bli, men du har sett så himla ledsen ut de senaste månaderna. Även om munnen lett, så har inte ögonen varit med. Hur är det med dig? Kram

 3. Japp på den! Älskar att gå runt i träningskläder. I lördags var jag och tränade en sväng på morgonen, efter lunch blev det ett glas vin i trädgården med nya grannarna och vi fortsatte in till dem. Jag hade fortfarande träningskläder och granntjejen likaså. Så skönt med folk som inte bryr sig.

  1. Haha, läste din kommentar Justina utan att se ditt namn först och tänkte att precis så gjorde ju min kompis😏 Men det var ju du!

 4. Haha, sitt och njut i soffan – det är du värd. Jag klär också på mig träningskläderna på morgonen, det gör att jag nästan alltid åker iväg/sticker ut och tränar. Lite för skämmigt och pinsamt inför mig själv att byta om till vanliga kläder utan att ha tränat 😊 Alla sätt är bra.. puss och kram 😘

 5. Haha, jag har träningskläder som myskläder, tränas i princip aldrig i dem 😜 Cyklar till jobbet för motion, fast i kontors-outfit. Blir rätt svettig ibland då jag tokcyklar 😂 är jag äcklig som sitter med de kläderna på jobbet sen då??🤔🤣
  Kram på’re & natti 😘

  1. Kanske du ska fråga dina kolleger om. Själv tycker jag det är skönast att cykla i träningskläder. Om jag behöver duschar jag innan jag sätter igång och jobbar. Och jag är inte en person som svettas så mkt.

 6. Godmorgon! Låter som något riktigt härligt och naturligt! Igenkänning för mig😄 🎶Man lever precis som man vill, utan krav på hur man “bör” göra. Inspirerande att läsa din blogg, kram!

 7. Hahha kan gå runt i stallkläder ett bra tag innan jag duschar…men jag sätter mig inte i soffan med dem, de luktar ju ganska mycket stall 🙂

  1. Haha, samma! Jag har EN stol som jag får sätta mig I med stallkläder, en gammal och skruttig som hunden också ligger i 🙂

 8. Härliga du <3
  Helt OT, men jag måste bara få säga dig hur mkt jag tycker om ditt lilla vattenhål här på nätet.
  Jag har hängt här inne i en herrans massa år, sen ett halvår efter du startade blogga tror jag.
  Det är alltid trevligt att titta in, härliga bilder och glada tillrop, från dig till oss.
  Ibland låter jag bli att läsa kommentarerna då jag förstår att det är ngn galenskap på gång i kommentarsfältet, behöver verkligen inte otrevligheter i mitt liv.
  Och ibland, som denna vinter som varit riktigt jobbig när jag förlorade min mor för ngr månader sedan, känns det ofta lite bättre efter att få omge sig med lite "rosa lulllull" för en stund <3
  Men oftast, helt enkelt för att du gör det du gör så himla bra och bjussigt!
  Tack!
  Varma Kramar från en namne <3

 9. white chokolat almond protein bar – är den godaste som finns! Det smakar som finska chokladen Tupla men är lite nyttigare tror jag 😉 Jag svettas inte heller och kan vänta med duschen efter träningen.

 10. Ha ha slänger mig alltid i soffan efter träningen…….om tid finns. Men jag är en riktig svettblobba och blir plaskblöt när jag tränar så jag tar en av mina plädar (som jag tvättar ofta) för att skydda soffan lite. Eller så slänger jag av mig de våta träningskläderna och hoppar i myskläder utan att duscha. Sedan duschar eller badar jag när det passar lite senare. Det bästa är ju det som fungerar…..inga pekpinnar….. 🙂

 11. Hej! Petra
  Du ser alltid så fräsch och fin ut! jag blir riktigt avis. Jag har ju följt dig några år och på en del bilder ser jag ju och du har även berättat om en del fillers och förbättringar du gjort med kroppen och i ansiktet Jag undrar nu om du gjort något med din näsa också? DEN ser annorlunda ut numera än mot äldre bilder, ser mindre ut om du förstår mig på rätt sätt och är det så blev den riktigt fin. Eller är det bilder och vinklar som gör att det ser ut så? Hur som helst är du fin och fräsch och jag inspireras av det som du skriver om när det gäller skönhet, förbättringar osv så man kan hålla sig fräsch och fin även efter 40 och jag är i samma ålder som du. Vore kul att veta bara. Ha en fin dag.

 12. Gör precis samma sak, haha:) Känns bra och ofta hjälper det att komma iväg på en runda. Trevlig helg på dig!

 13. Hm det är oftast inte det egna svettet folk tycker är äckligt utan det är mer med tanke på att gymmet är ett extremt smutsigt ställe att vara på. Alltså om man har suttit på maskiner, legat på golv och mattor som har använts av hur många andra personer som helst. Man har då inte bara sitt eget utan också andras svett och smuts på sina kläder när man varit på gymmet. Det är en fråga om hygien och hälsa helt enkelt. Även om det man inte ser svettflävkarna så finns dem där garanterat, även om man disinfekterar innan (lita inte på att den innan gjort det) så finns det gott om bakterier kvar. Detta vill man ju kanske inte ta med hem till sin soffa eller sina lakan..? 😊

  1. Håller verkligen med Tilda där, vill få av mig träningskläder så fort jag kommer innanför dörren. Har mkt svårt med att bära runt på andra människors svett o bakterier!

 14. Håller på dig! Finns inget bättre att skrota runt i träningskläderna efter ett pass, svetten har ju torkat in i kläderna redan ju.

 15. Jag tränar alltid på morgonen, så jag har alltid kläderna liggandes redo att hoppa i direkt så jag inte ska få för mig att backa ur. Och när jag inte tränar en dag hoppar jag i dom (dock helt rena och nytvättade dessa dagar) ändå, för det är så himla gött! Och man vet aldrig när man kan smita iväg på ett pass. Äsch lite svett får man tåla och jag byter iaf tröja och bh efter varje träningspass så helt superäckligt känns de då inte haha.

 16. Kära nån, klart du ska lägga dig på soffan när du kommer hem från gymmet, svettig eller ej, det ska folk sk!@#ta i 😘

 17. Äsch, vadå sunkig??? Du är ju superfräsch, kvinna! Och jag kan oxå svassa omkring i mina löpartights en hel dag vara för att & lite för att ”påminnas”att jag bör gå ut & ta en powerwalk eller springa. Vad fånigt att folk stör sig på en sån sak.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *