ÄNTLIGEN – EN SPEGEL!

.

Yes idag har vi äntligen fått en spegel i sovrummet! Så att man kan spegla sig och outfits utan att behöva tassa ner till matsalen (eller till Trulles rum)

.
.

.

Den är ju en rund variant så det blir ju inga helkroppsspeglingar men ändå! Och en spegel gör ju så himla mycket till ett rum (Spegeln hittade jag på Newport nere på stan)

.
.

.

Och där är ju jag! (Igen haha, ni skulle aldrig bett mig att vara med mer för nu får ni visst inget annat;) Här ser ni hur vi har sovrummet precis brevid lille Mojes där till vänster i bild. Ni ser även min Anine Bingjacka från Gina Tricot. Väldigt nöjd med detta köp! Skön passform (rymlig faktiskt. Jag har strl 36) och snygg färg och tryck. En kommande vardagsfavorit.

.

..

Nu ska jag ta och krypa ner här och se ännu ett avsnitt av Helt Perfekt! Har ni sett den komediserien med en massa kända komiker och bla snygga Eva Röse i rollerna?? (De spelar sig själva fast ändå inte alls:) Alltså jag döör så rolig den är. Finns på Dplay

.

Ha en mysig kväll nu så kör vi freedag imorgon!

.

.

KRAM

.
.
.
 

Rekommenderade inlägg

12 thoughts on “ÄNTLIGEN – EN SPEGEL!

  1. Å så fint soverom , elsker speilet. Du er superfin i skjorten og liker at du er mer med i bloggen fine du 👍😊

  2. Ni har ett otroligt fint hem. Kul att du oxå är med på bilderna ibland. En liten fråga: vart är överkastet ifrån? Trevlig helg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *