NÅGOT HELT NYTT!

.

Jag igår!

.

.

.

Todelooooo snyggingar!

.

.

FÖRLÅT mig att jag inte kikat in på hela 2 dagar! Men det är hel del anledningar till det och den största är ju att jag helt enkelt inte haft t i d. Vilka busy dagar det har varit! Och så mycket kul! I fredags jobbade jag och fixade med projekt som är jättespännande och sen var det middag ute med girlsen och Förfestshow här i Småstaden på kvällen (med Anitha Schulman och Ann Söderlund ni vet!) Blev sen inte så mycket sovande den natten så ganska groggy vaknade jag upp för att sen bege mig iväg ut på landet och träffa ett par vänner och prova på vår helt nya grej…

.

.

.

På Frösåkers Gård utanför Västerås och jag är inte där för att tex rida utan för lära mig golf! Yes vi ska ta grönt kort har vi tänkt och får nu lite lektioner ett par helger i rad av duktiga proffset Barklund. Detta är alltså något heelt nytt för mig och det är typ 1000 saker man ska veta och kunna och fixa. Men jag älskar allt det ”runt golf” redan, ni vet golfklubbar och vackra miljöer och krogar och frisk luft och snygga kläder haha (DET tycker vi alla tre tjejer som går kursen ihop är nog bland det viktigaste haha. Jag hade fixat nya golfbyxor och en piké till första lektionen och det finns såå mycket läckert som man vill ha!)

.
.
 

.

Härlig solig dag på golfbanan och jag glad efter att ha ”chippat” tills jag nästan fick kramp i händerna (Alltså det är verkar så svårt med golf – svårare än man kan tro) (Kläder från Daily Sports)

.

.

Efter lektion var det dags att åka till svärmor som bor nästan precis vid golfbanan och äta lite lunch innan vi åkte iväg och shoppade massa godsaker till middagen vi skulle ha på kvällen hemma hos oss med fina vänner. Hem och fräscha och laga och fixa och sen hade vi det jättemysigt ända till ett på natten då det blev plötslig vattenläcka i köket!! Bea och hennes vän kom springande och sa att det rann ut en massa vatten från kylskåpet och s o m det gjorde – hela köksgolvet var plaskvått. Slangen med vattnet till ismaskinen hade tydligen gått sönder och det var en lite annorlunda avslutning på den kvällen med vår gäst som plötsligt fick vara vaktmästare och fixa vattenslang och greja medans H svabbade på för fullt. Jaja, det ordnade sig till slut iaf och jag somnade som en baby när vi gick och la oss i natt, såå trööött.

.

.

Och här hos oss strålar nu solen från en knallblå himmel och det är dags att snart bege sig iväg ut till ”Frös” igen och vår lektion no 2! (Wish me luck!)

,

.

KRAM

.
.
.

9 kommentarer till “NÅGOT HELT NYTT!

  1. Även om golf inte lockar mig i sig så är det som du säger onekligen vackra miljöer och fina kläder. Tummen upp för det 👍😃
    Lycka till på lektionen 🏌️‍♀️
    Kram!

  2. Härligt med golf! Tipsa gärna mer om din golf-outfit! Glöm inte att involvera barnen då detta är en fantastisk familjeaktivitet!

  3. Undrar hur det gick med ditt läkarbesök pga smärtor du haft (rygg,mage?) Har du fått lugnande besked nu? får vi hoppas? Frågar bara eftersom du själv berättat om det! =)

  4. Härligt!
    Och jag håller med, golf är riktigt svårt. Har provat en gång och det var verkligen inte min grej! Kanske för att jag missade bollen 9 gånger av 10, men ändå! ^^

  5. Lycka till, gick själv en i intensivkurs för några år sedan. Köpte dyrt golfset och kläder, spelade några gånger men tycker tyvärr det är för långtråkigt och för tidskrävande. Men man vet ju aldrig innan man provat. 🙂

  6. Jag tog grönt kort för två år sen, 51 år gammal. Jisses! Massor av träning och övning krävs, ena gången går det kanon och nästa åt skogen 🙂 otroligt tålamodskrävande men fantastiskt roligt och massa frisk luft och bra motion. Nu har jag ”massor av tid” – barnen har flugit ut och jag och maken får tid tillsammans, då är golf fantastiskt 🙂 Lycka till!

  7. Nej, golf är i n t e min grej men jag håller med; så fint allt runt omkring är och vilka fina kläder du har på dig! Skulle också kunna börja spela golf bara för att få ha de fina kläderna på mig. Lycka till!
    Kram från Anna i Skåne

  8. Vad roligt , att du börjat jobbet med grönt kort , ja för det är verkligen många bitar att ta till sig , och tar dessutom massor av tid. Har själv spelat i många år, det är både roligt och ett trevligt sätt att umgås med andra , och det bästa är att omgivningarna är så vackra. Lycka till Petra:)

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg