I annonssamarbete med COUNTRY DREAMS

ROCK N ROLL

.

Idag bjuder jag på en dagens av det lite rockigare slaget! Får ibland höra att visa outfits jag visar inte är min stil men min stil är verkligen en blandning. Lika mycket som jag gillar det klassiska snygga dressade så gillar jag det coola avslappnade. Och idag blev det alltså det sistnämnda och leobrallorna jag har på mig kan nog vara det skönaste jag haft. I mjukt skönt tyg som inte skrynklar. med resår i midjan och med lite häng. Kommer från Baum und Pferdgarten (jag har strl S) och finns hos Country Dreams här.

.
.

.

Till leobyxor tuffade jag till det ännu lite mer med en t-shirt från By Malene Birger (jag har strl S) som finns här. Men hur coolt print är det inte på denna? Love it!

.
 

.

För att göra det ännu rockigare så adderade jag till en klassisk MC-jacka. Alltså jag tycker jag ser MC-jackor precis överallt just nu så det är nog jackan no 1 2018! Den jag har på mig ovan är verkligen ett riktigt kap. Superfint riktigt mjukt lammskinn och en nätt snygg feminin passform är det på denna från Selected Femme (Jag har strl 36) Och som bara kostar 1899 kr och finns här (och som just nu ju även är nedsatt med 20% – tips! Tror nog inte du kan hitta en lika fin mc-skinnjacka till det priset någon annanstans)

 
 

.

(Sneakers är gamla By MB)

.

.

Hela outfiten kan du som är sugen nu shoppa med 20% rabatt hos Country Dreams! Eller om du vill shoppa något annat också för den delen för det är 20% på h e l a sortimentet och på ordinarie priser tom söndag med koden HOUSE20 i kassan. Happy shopping girls!

.

.

KRAM

.
.
.
 

Rekommenderade inlägg

12 kommentarer till “ROCK N ROLL

  1. Älsk på brallorna! Har säkert 5 liknande par men jag kan bara inte få för mycket leo haha, så jag får nog spana in dessa med 😉 Älskar mc-jackor och har en favorit som är över 10 år gammal men ff snyggaste jag sett, perfekt använt skick nu också.
    Fin du är i håret, nyklippt?

  2. Alltid fräsch och snygg! Undrar vart det svarta sidobordet finns att köpa? Jättefint! tack för en grymt bra blogg!

  3. Snälla snälla, kan inte du tipsa om någon fin långkjol. Ska på bröllop och ammar så vill helst ha en snygg kjol och linne/blus. Men jag hittar inget som ser fint ut. Och dessutom är jag så osäker på hur man ska lyckas matcha ihop. Har du nåt tips vore jag jätteglad :).

Comments are closed.