HÄRLIG VÅRPLANTERING

.

Hur härligt är det inte att sätta på sig trädgårdshandskarna och kvala upp ärmarna och plantera säsongens första riktiga vårarrangemang! Stå där medans fåglarna kvittrar som galningar i buskarna och med solen i ryggen fixa och dona och greja.

.
.

.

Gjorde en lite rar variant i dov lila-blå-cerise i min rejäla gjutjärnsurna. Fjärilslavendel, penséer, stjärnöga och Bellis bla. Älskar små Bellis, de är bara så himla söta.

.
,

,

Den maffiga och extremt tunga krukan köpte jag på Åsby Trädgård för flera år sedan. Det vackra bordet i gjutjärn är mamsens gamla från Byrarum men det finns att köpa sprillans nya hos Länna tex.

.

.

.

Så har vi visst Lill-lördags-kväll igen! Vi brukar mysa till det lite extra då med något riktigt gott och äta och ett glas vitt eller rött. Är faktiskt riktigt sugen på en riktigt god räksmörgås så jag undrar om det inte får bli det till middag (Och en påse smågodis framför en film när skatterna somnat. Undrar om vi inte ska dokumentärfilmen om Avicii ikväll men vill liksom både se den och inte se. Har ni tittat på den? Har förstått att den är himla sorglig med tanke på det som hänt.. Begåvade, fina, ödmjuka och ambitiösa kille<3)

.

 

Önskar er en fin kväll nu vänner!

.

 

KRAM

.
.
 
 

7 kommentarer till “HÄRLIG VÅRPLANTERING

 1. Dokumentären är så bra och känns viktig att se.
  Så himla fint du gör! Läser varje dag men är dålig på att kommentera men uppskattar verkligen din blogg, känns bättre än många magasin:)
  Ha en mysig kväll, kram Malin

 2. Tänkte också se dokumentären men som du säger kommer det att bli extra sorgligt med facit i hand. Fina begåvade kille!
  Vilket fint blomsterarrangemang 🌸
  Kram och ha en fin dag!

 3. Åh lavendel! <3
  Jag har inte sett dokumentären, och kommer antagligen inte se den heller… men med tanke på hur han mådde så kan den nog säkert ge ett bra perspektiv på saker!
  kram
  Emmaline

 4. Har inte sett den men ska såfort det finns en liten lugn stund bara, älskar dina inlägg om trädgård, mer sånt om du har tid & lust såklart =D

 5. Rekommenderar att se dokumentären. Får en helt annan förståelse för vad som hänt/ att det hänt. Mycket sorgligt 🙁
  Mari

 6. Blomarrangemanget är jättefint, men jag blir lite orolig för att den lille plutten ska börja klättra och kanske få bord och kruka på sig.

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg