HEMMA OCH FÖLSISFÖRBEREDER


.

Nu är vi alltså hemma igen! Trots krasslighet så kom vi iväg tidigt tidigt imorse (och jag mår faktiskt mycket bättre nu som tur är:) Håller på för fullt och förbereder inför Maurits andra födelsedag som ju är imorgon. Han förstår troligtvis inte alls vad som är på g men vi tisslar och tasslar och smyger ändå haha. Lilla goa plutten. Ovan ser ni paketinslagningen som jag gjorde nyss med grön-blått presentpapper och snören från Lagerhaus (precis som vanligt) De söta paketen med djur är färdiginslagna paket från söta netbutiken Cirkusfabriken som jag måste höja lite extra idag! Älskar när företag anstränger sig lite så där och har mysiga praktiska extratjänster (detta är EJ reklam jag lovar)

.

 

Tjing!

.
,

Borta alltid supertrevligt men hemma bäst som vanligt!  Gud vad mysigt det var att komma hem till en nästan grön gård – hänt mycket bara över ett par dagar. Och tänk att vi har maj nu, den bästaste festligaste av alla månader på hela långa året (och då även lilla jag fyller år OCH har bröllopsdag – hurrey!:)

.

.

Nu – grilltime! (Grekiskt kryddad kycklingfilé med grekiska klassiska tillbehör, mmm)

.

.

Ha en mysig kväll så ses vi imorgon igen!

.

.

KRAM

.
.
.

3 kommentarer till “HEMMA OCH FÖLSISFÖRBEREDER

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg