I annonssamarbete med SÄVEDALENS BELYSNING

VÅRYRA & LAMPFEST!

.

Älskar coola Panthellan vi har hemma hos oss i vardagsrummet! Ger en helt speciell känsla till rummet och funkar så bra in med allt vi har. Skenet när lampan är tänd är dessutom fantastiskt – lite dovt och lyxigt och ”hotelligt” och finns här (jag har väggdimmor på den) Lampan är designad av Verner Panton och finns på Sävedalens Belysning just nu för specialpriset 7015 kr (Sällan eller aldrig är det rea på designlampor så passa på om du är sugen på en lika!) En investering för alltid.

.

.

Hello raringar!

.

.

Yes denna sunny saturday (vädret är verkligen tip-top här i Småstaden!) tipsar jag om Sävedalens stora lampyra! Just nu är det rea på alla lampor i butiken med 15% och detta erbjudande gäller tom imorgon den 6:e maj (Gäller ej Gubi och Secto)

.

Finns massa massa designlampor att fynda som tex denna snygging som min kompis har eller denna klassiker… Missa inte detta och happy shopping girls!

.

.

KRAM

.
.
.

10 kommentarer till “VÅRYRA & LAMPFEST!

 1. Den blir gul och känns mycket 70 tal så den har åkt ut i garaget.

 2. Hej!
  Satt och kollade greige + vardagsrum på Pinterest och fick upp lite bilder på ditt hem. Bilder på soffa och nån grå vägg bakom, med dina tjejer i (tror det var det iallafall för folk hänvisa hit)
  Först, vilket fint hem.
  Sen undrar jag om du kan göra mig världens störts tjänst, berätta vilken färgkod det var? Ska åka till färgaffären idag 🙂

 3. Nu hittade jag inlägget med alla färgkoder. Får se om jag vågar skriva det receptet till målaren 😉
  Tack för inlägget!

 4. Joda, den blir gulaktig och star nu i ett gästrum hos oss. Vi har ”ärvt” den; hade nog annars tyckt att priset inte korrelerar med kvaliteten.

 5. Shit! 7000 spänn för en lampa som kommer att bli gul och får stå i skamvrån…

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg