I annonssamarbete med BABYSHOP

UNDERBARA HELG

.

 

Men v i l k e n helg det blev! Har verkligen njutit 100% av dagarna för ojoj så himla somriga och härliga de har varit. Och övans er ni gården som exploderat i grönska. Inte så mycket blommor än (väntar ju på både äppelblom och tulpaner!) men Magnolian där i rabatten till vänster blommor ju iaf med enorma vita blommor..

....

Tog ut Mojes söta lektält (från Blommingville) som han fick förra året och Bea var iväg på sin tennislektion precis som varje söndag och när hon kom hem blev det fika med mina hembakta bullar och kall mjölk i solskenet!

.

.

Mojelito var cool trots värmen i ny sommartisha och keps från Mini Rodini. Älskar svenska barnmärket Mini Rodini och så himla fint att de är ecofriendly också! Senaste kollektionen har förresten precis landat hos Babyshop

.
.

.

Rabarbern är på g! DET är vardagslyx mina vänner – åh egen odlad rabarber som man bara går ut och knipsar ett par stjälkar av och gör en paj eller lite saft. Äälskar rabarber:)


.

Hoppas ni också haft en riktigt mysig helg söta bloggisar!

.

.

Nu ska jag beställa lite söndagspizza här åt oss! Söndagar är ju absolut bästa pizzadagen då man ska unna sig lite extra tycker jag. Mmm, pizza med pepperoni och ett glas rött ute i kvällssolen är i n t e fel alls. yummie yummie.

.

.

Ha nu en finfin kväll vänner!

.

.

KRAM

.
.
.

6 kommentarer till “UNDERBARA HELG

 1. Hej Petra, du har en otroligt fin trädgård – tack för inspiration! En fråga, ser att du har Grythyttan möbler, vi köpte beg förra året och vårt bord ser ut som ert, dvs med lite tjockare stålben som kan vikas in – men det ser inte ut som modellerna som nu finns på deras hemsida. Jag var rädd att vårt var en kopia men kanske är det här en tidigare /annan modell? Vet du?
  Sen undrar jag hur stora dina buxbomsplantor var när du köpte dem, de som du iaf tidigare hade i rabattkanten, formklippta – det är så väldigt fint! Köper man dem riktigt små?
  tusen tack,
  Anna

  1. Hej! Tack för fin snälla hälsning. Vårt bord är äkta Grythyttan men är nu 8 år gammalt så det kan nog vara en tidigare modell. Yes vi har buxbom och de var ”halvstora” när jag köpte dem. Inte de allra minsta alltså. Det tar t i d med buxbomen att få den att växa till sig men ett tips är att köpa något färre halvstora plantor och sätta lite glesare och sen trycka ner mindre plantor/skott mellan plantorna.
   Lycka till!
   Kraam

 2. Men herregud!!! Sverige är avlångt! Här uppe kom det snö i dag och isen har ännu inte gått på Kalix Älven!

 3. Hej!
  Vi har en jätte stor trädgård som inte hinns med så fint som dej kan jag aldrig få men undrar vad du har som gör så du får så fin kant mellan gräs och grus våran grusgång ligger huller om buller.

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg