VAD VILL NI HA EGENTLIGEN?

.

Funderar på att kanske ha en header med mig på.. Har aldrig haft en sån så det kanske är dags? (Den ovan är dock bara en liten test:)

..

Alltså ibland känns det som att hur jag än gör och hur jag än skriver så blir det liksom fel. Läsare stör sig på det ena och det andra och just nu är det visst aldrig riktigt bra? Bara för att jag tex skriver och frågar vad det är för ridmode 2018 (eftersom jag inte har en aaning) så blir det irritation. Jag tänker om jag ändå ska shoppa sprillans nya ridgrejer så är det väl roligt att hitta såna som är det senaste? (Och flera av er tipsade jättebra, i kommentarsfältet, TACK, och jag hittade massa snyggt och det var ju pga av er) Jag driver ju en blogg och den genren jag är i går det liksom mycket ut på att vissa det ”nyaste och senaste och fräschaste”, det är vad vi influensers gör (för att influera ni vet) Man kan absolut tycka både det ena och det andra om all konsumtion i samhället men som sagt; detta är en del av mitt jobb. Visar jag aldrig eller sällan något nytt så blir vissa tokiga över det och andra tröttnar helt.. Svårt att vara alla till lags men nu tänkte jag ge er en chans att önska vad ni vill att jag skriver om? Känner mig lite vilsen just nu (bla pga mycket kritik) och vill verkligen veta. Är recept kul? Träning? Skönhet? Mode? Inredning? Personligt? Ska det vara totalrenovering eller småpiff? Vet ju att en flytt, graviditet, födsel, giftermål, skvaller, allvarliga sjukdomar, bråk och skilsmässa drar klart mest i bloggvärlden men tyvärr kan jag inte ge er detta just nu men snäälla – hit me med era åsikter om HofP så jag vet vad ni gillar hos mig!

.

KRAM

.

.

136 kommentarer till “VAD VILL NI HA EGENTLIGEN?

 1. Älskar din blogg! Och jag gillar framförallt dina inlägg om inredning!! De är super:) sen är självklart också mode och personligt väldigt roligt att läsa om. Det jag kanske saknar lite är inlägg jag själv kan relatera till, de dagar när livet inte är helt perfekt… sådana dagar som man vet att alla har och som egentligen kanske inte passar i en ’feel good’ blogg men som ändå är jäkligt sköna att läsa om😅 men tycker verkligen att du gör ett superjobb med din blogg, och jag tror alltid att den kommer ligga i topp hos mej👍🏻

 2. Min kommentar gällande hästgrejer var åtminstone inte menad som kritik. Den var mer en kommentar baserad på att kläderna blir smutsiga i stallet och jag vet hur hopplösa gräs- och andra fläckar kan vara 😊 lycka till med ridandet oavsett och med klädvalet! 😊

 3. Hej Petra, jag har följt dig i många herrans år 🙌🏻 Och jag kan bara säga FORTSÄTT precis som du gör för! Din blogg ör så himla bra du har inspirerat mig massor (och många andra jag känner 😉) Låt aldrig någon annan påverka ditt grymma jobb eller säga annat!! Du är så sjukt duktig på att influera oss på andra sidan 👌🏻❤️ Keep up the good work 🙌🏻🙌🏻🌺

 4. Du är i toppklass i din genre.. grattis till det!! Eftersom världen ser ut som den gör med global uppvärmning o konstant överkonsumtion som många verkar strunta I, så röstar jag för tips som sparar planeten. Snygga återvinningstips å ekologiska kläder även för vuxna..

 5. Jag tänker nog i samma banor fast tvärtom.. Jag tycker att du fiskar otroligt mycket efter bekräftelse numera och får det att låta som att allt du får är kritik när det kanske är en kommentar av 20. De flesta hyllar varje steg du tar men ändå ska du lyfta upp det lilla ifrågasättande du får och frammana ännu mer jubel av massan.
  Man måste inte alls ha det senaste för att vara ”influenser”, se bara på tex UnderbaraClara och mååånga andra.
  Men det är egentligen oviktigt, du ska ju göra din grej och inte fråga andra vad din blogg ska bygga på. Du borde vara så pass stabil att du vet vad som är du oavsett om alla 20 hyllar dig eller om bara 19 gör det.

 6. Hej Petra , jag tycker att din blogg är alldeles perfekt som den är , en blandning av ”allt” , fina bilder .. Men jag förstår att det måste vara tungt att läsa alla negativa kommentarer , på något sätt är det ju också din lilla privata sfär , fast den är offentlig, och du vill ju bara förmedla en trevlig känsla i din blogg förstår jag . Men jag brukar häpnas och tänka att dom som spyr ur sig skit oftast mår dåligt själva, och avundsjukan är den värsta sjukan , tyvärr… nej fortsätt du i samma spår , hälsning från Finland😊 P.S bara för att så måste jag säga att svenskar är ofta väldigt fixerade vid vad andra köper och har , kanske man kan tagga ner och sköta sitt eget och tänka ”var och en med sitt” och glädjas med istället..

 7. Bloggen är ju redan toppenbra! Fortsätt som du är och lyssna inte på kritikerna tycker jag. Skriv gärna tips hur ni får ihop allt mer fyra barn vad gäller läxor, skjutsningar, övernattningar, kalas, träningar mm och samtidigt verkar ni ha tid för mys och återhämtning.

 8. I just love, love, love your blog. It’s one of the most popular blogs, so you must have done something right!
  Please don’t change anything!

 9. Jag tycker att bloggen är bra och läsvärd precis som den är 😊 Blir inspirerad av dina fina foton, goda recepttips, mode etc och tycker det är en bra mix av olika ”teman”. Tråkigt att det skrivs så mycket elaka kommentarer.. Har svårt att relatera till att någon ens lägger energi på det och vad som vill uppnås. Hoppas du kan slå ifrån dig och fokusera på positiv respons! ”In the end, only kindness matters” Kram och keep blogging ❤️

 10. Jag älskar din blogg! Har följt dig sedan start och kikar in dagligen. Inspiration och feel good när det är som bäst ~ tack. Helt kär i den lyxiga känslan i bloggen och mina favoritinlägg är de om inredning. Ljuvliga klädtips och mysiga familjebilder är också favoriter.
  Kram

 11. Älskar din blogg precis som den är men gillar inredningsinläggen bäst (eftersom jag är tokig i inredning och du är sååå himla duktig på det). Lite modeinlägg är också kul att läsa ibland. Kram och tack för att du delar med dig. Du har helt klart den mest inspirerande bloggen. Kram Caroline

 12. Jag gillar det mesta hos dig, men särskilt när du visar inredning och bilder från din trädgård. Kanske lite mer tips på utemöbler, krukor och liknande😊 Du är grym!! Kram

 13. Hej Petra! Har läst din underbara blogg varje dag i flera år. Jag vill ha ännu mera bilder från ditt underbara & vackra hem & att du fortsätter med blandningen du har i dag på din blogg! Kram Marie

 14. Jag läser din blogg här i Finland och gillar mycket om det. De är det bästä blogg jag vet. Mera inredning, trägård och kanske recept.

 15. Hej Petra!
  Jag kommenterar sällan, men nu vill jag passa på att säga att din blogg är en av mina favoriter ❤ Extra mycket gillar jag outfits och inredning, men recept är också kul 😊 Jag har två döttrar; en tonåring och en tweenie, så ”vardagligt” familjeliv funkar finfint för mig 😉 Fortsätt som du gör! Kram Anna

 16. Fortsätt som du gör. Din blogg är toppen. Jag är intresserad av dina inlägg om mode, skönhet ( även om skönhetsoperationer) träning, inredning, recept, dina resor och tips och saker du och din familj gör i småstaden. Jag gillar absolut alla dina inlägg. Negativa kommentarer kommer alltid att komma pga avundsjuka, bitterhet och att folk inte har ett liv. Fortsätt med det du gör och de negativa kommentarerna är egentligen en komplimang då dessa personer tar sin tid att läsa din blogg trots att de klagar. 😉 keep up your good work 👏👏👏👏👏

 17. Hej! Jag uppskattar din blogg jättemycket, just för att du är personlig och man känner igen sig i ditt liv och vardag.. fast med en gnutta flärd. Jag tycker om när du delar med dig av små skönhetstips för oss 40+ samt mode och inredning. Fortsätt som du gör!

 18. Åh jag funderar om det är samma grupp gnällspikar som lyckats nästla sig in på bloggar, facebook m.m som bara lever för att vara magsura eller finns verkligen de här människorna på riktigt ens? Själv är jag sjukpensionär och lever på en ekonomi som inte tillåter några dyrare inköp eller resor vilket min värkande kropp heller skulle orka med. Genom dina fina bilder och underbara beskrivningar av platserna som står dig varmt om hjärtat så känns det nästan som jag fick vara med jag också. Javisst du visar kläder och inredning som jag bara kan drömma om men ibland så har du även något som du har köpt för mindre peng. Även om du har en riktig feelgood-blogg så har jag förstått att allt i ditt liv inte varit ett enbart rosa drömmoln även om du inte valt att skriva så mycket om det. Fortsätt skriv bloggen som du vill och med alla vi som följer dig så visar väl allt att du gör ett jäkla bra jobb!

 19. Det är din blogg och jag har valt att följa dig för den du är och det du förmedlar så fortsätt med det. Skulle jag vilja ha något annat då förstår jag att söka det nån annanstans. Tack för allt jag får ta del av.

 20. Åhh.. Stackare 😢 Var dig själv 💕 Tänk som Isabella att det ger dig mer klirr i kassan ju mer de stör sig, en mix att störda och snälla läsare genererar affären så att säga. Jag vet inte hur mycket du tjänar på läsare men ett sätt att ta skiten.. Många som har tid att sitta och läsa och störa sig på allt har nog lite för mycket tid och måste vara ena sorgliga människor som behöver vräka ur sig skit för att bli bättre till mods eller nåt.

  Fortsätt i din stil, det är ju inte vi som bestämmer hur din livsstil ska se ut i din livsstilsblogg. Det jag kan bli ledsen att läsa kan vara utseendefixering i vissa former, att vi andra som har lite häng och celluliter här och där kanske inte då duger i ögon som tjusiga tjejjer som du 😘 Men vi är alla olika i vad som intresserar oss. Gillar mixen av allt här med familjeliv och snygga blusar tex 😍

 21. Anneli så fint och klokt du skrev, har följt denna blogg ganska länge och jag har inte den ekonomin som gör att jag kan sitta och klicka hem en massa kläder som kostar som de Petra köper, men jag har ett lyckligt liv ändå… och tycker om att följa denna blogg med allt snyggt i klädväg, heminredning, familjebilder och recept som Petra delar med sig av. Visst vill Petra ha bekräftelse, vem vill inte det? Jag själv är aktiv på facebook och skriver ganska mycket och lägger ut bilder som jag tror uppskattas (annars skulle jag väl inte få så många likes och positiva kommentarer) så där får jag mitt bekräftelsebehov (nästan) uppfyllt. Så är jag ju i en ålder som gör att jag kunde vara mamma till dig Petra, men jag gillar f.f. att hitta på nya maträtter, pyssla och ändra i vårt hem. Så fortsätt på ditt spår, det är ju det rätta för dig Petra, försök inte göra om dig för att du tror att andra vill ha dig på ett annat sätt. Kram

 22. Snälla Petra fortsätt precis som du gör visa det ”nyaste senaste och fräschaste” inom mode, skönhet, inredning, semestrar m.m. Jag älskar lyxen <3..
  Du har helt klart den bästa bloggen! KRAM

 23. Matrecept! Lagar regelbundet ”Tårtans chili” och Asiatisk Biffsallad. Pak Choi också en favvis. Gillar mest ”riktig mat” istf bullar & Co.
  Kläder. Dagens eller samarbeten med Country Dreams el liknande.
  Hur bäddar man snyggt med el utan sängöverkast.
  Filmtips på familjefilmer att se tillsammans med barnen
  Moodboards för inredning. Gärna sommarställe (det du gjorde om utemöbler var superfint – mera sånt o gärna inomhus)

 24. Håller med de andra, din blogg är perfekt! Men jag skulle önska mer inlägg/bilder som du är själv med på och kanske lite oftare nya inlägg. Men mina favoritämnen i din blogg just nu är:
  -trädgård
  -inredning
  -vardagsbilder o text
  -recept och bjudningar

  Svårt att säga, men din stil att skriva på tilltalar mig. Det är enda bloggen jag orkar läsa numera, du är min största förebild i dagens läge 🙂

  P.s. du kunde ha en allmän frågestund snart! Har en massa frågor i beredskap ! 🙂

 25. Vad är det som är så konstigt med att vilja ha bekräftelse? Vill inte alla få det? Jag jobbar och får bekräftelse dagligen, mer eller mindre, att mitt jobb har betydelse och gör skillnad. Bloggare/influensers gör sitt jobb.
  Avundsjuka och missunnsamhet breder ut sig och kommentarerna säger inte ett dugg om, i detta fall Petra, utan ger information om människan som skriver kommentarerna. Tänk att det finns så många patetiska människor som har så dålig koll på sig själv och saluför sina egna tillkortakommande.
  Alla ni som kritiserar, gnäller och klagar, köper ni en tidning/magasin som ni är totalt ointresserad av och bara retar upp er på innehållet? Skulle inte tro det.

  1. Fast det ger ju ingen lycka i längden anser jag iaf.. Jag var världens bekräftelsejunkie förut – men mina år av terapi har verkligen hjälpt mig, nu har jag frid inuti och slipper lägga energi på att andra ska se mig.. I

 26. Jag läser inte din blogg pga du köper ’det nyaste’. Jag läser pga din ’goda smak’. Det vore ännu coolare om du blandade lite nytt och gammalt. Just nu är det dock lite bonnigt och noveau riche! Vore coolare med en mix av stilar, årtal och märken.

 27. Du har en skön blogg redan. Klart det finns alltid någon som stör sig på något. Gillar bäst: inredningsinspo (det levererar du redan), mana+småbarnsliv (är där själv nu), gillar också outfits (även om min plånbok inte räcker så är det ändå kul att stilmässigt se ditt val och kombos). Trädgårdsinlägg är också kul samt matlagning. Fattar mig inte på alla som gnäller, det är ju ett fritt val att läsa eller starta en egen blogg.

 28. Läser dagligen (och har gjort i många många år). Du inspirerar mig på alla sätt! Då jag själv är intresserad av mode & matlagning så är det ju ämnen som är extra kul att bli inspirerad av!
  Jag läser din blogg för att bli glad, de finns de som bara ska skriva negativt om livet och om intima tankar, smaskiga detaljer om grannfrun som hen stör sig på – tror de har blogg bara för att de inte vågar ta itu med de delarna i verkliga livet! nä – här läser jag och blir glad och inspirerad!
  Stor kram

 29. Läser din blogg varje dag o har gjort under många år. Du inspirerar på många olika sätt. Jag tycker du har en bra blandning, så fortsätt som du gör. Kram från Karlstad

 30. Läser dagligen din blogg och jag tycker den är jättebra. Jag gillar blandningen på bloggen så fortsätt gärna så😊

 31. Fortsätt som du gör! Det finns ju en anledning till att din blogg är en av de allra främsta… Klagomål och tråkiga kommentarer är oftast grundade på illvilja och avundsjuka så låt dig inte påverkas! Kram, kram!

 32. Tack för att du är så mänsklig att du faktiskt vågar svara upp och faktiskt vidarförklarar när någon ibland skriver något dumt. Det visar att du bryr dig, och vill att vi männniskor ska må bra och ta dig på rätt sätt. Många bloggerskor väljer ju att inte svara tillbaka på en dum kommentar. Du har lärt mig att inte vara konflikträdd och att inte stoppa huvudet i sanden. Viktig kunskap i livet att ha med sig. På så sätt är bloggen så mycket mer och du påverkar på andra plan också. Tackvågar

 33. Mer recept! Har lagat många av de du har lagt upp tidigare och det har blivit sååå bra 🙂

 34. Jag läser bloggen varje dag, och det betyder förstås att jag gillar den och inspireras av den. Det händer för all del att jag retar mig på vissa saker, men varför skulle jag hålla på att kommentera det? Det är ju bara att låta bli att läsa.
  När du ändå frågar så skulle jag önska mer outfits, inredning och trädgård (ja, det räcker med det!). Och att du ibland överraskade! Vore så kul att läsa lite personliga reflektioner, skrivet på ”vuxenspråk” (jag hoppar faktiskt ofta över texterna och kollar bilder, eftersom jag inte riktigt mäktar med pics och snittisar och svärisar och mamsen och pappsen. Bloggen vänder sig ju till vuxna, läskunniga kvinnor- men jag förstår att det är en del av ditt varumärke, och det är fine!).
  Jag tycker du har en unik blogg, och jag har hängt i i åtta år, har aldrig hänt med någon annan blogg. Du är stilsäker och har en oerhörd fingertoppskänsla, så fortsätt med det du gör, försök känna dig trygg i det du gör, ty gnällspikarna är ändå marginella jämfört med de som hyllar

  1. Haha, jag håller med dig om att språket är lite väl barnsligt. Tröttnat på ”charkisar, bloggisar” osv nu efter att följt bloggen i många år. Men gillar helheten ändå!

  2. Här måste jag faktiskt hålla med, jag blir lite less på babyspråket ibland. Tycker mest det känns konstlat. Jag vill läsa bloggar av vuxna kvinnor och inte tonåringar …

   Har också hängt med ganska länge (7-8 år nåt) och inspireras mycket, var tex i Västerås förra året en helg och använde flera av dina tips på matställen, shopping, osv. Jag gillar inredningen bäst, är inte så intresserad av bilder på din minsting (även om jag förstår att ditt fokus ligger på honom), utan kikar in för mode och inredning. Gillar också recept. Uppfattar dig som en smart och klok person och läser gårna mer egna tankar om samhället och livet som kvinna. För mig är det inte viktigt att se nya prylar/kläder hela tiden, skulle hellre vilja ha lite stylingtips på bloggen, det tror jag du skulle vara bra på. Då menar jag inte senaste modet utan snarare hur du tänker när du stylar ett rum, hur du klär dig för att se ut som ditt bästa jag, Ja lite tips helt enkelt.

 35. Tycker om din blogg precis som den är! Du är en stor inspiration för mig & många andra! Mina favoriter är mode, resor & inredning men jag tycker också mycket om när du delar med dig av ditt familjeliv.
  Tråkigt att du har fått mycket kritik & för min del så tycker jag att man kan sluta läsa din blogg om man inte tycker om den utan att sprida dålig energi!
  Jag tycker att du är toppen, Petra!

 36. Din blogg är min Vanity Fair or brit Vogue bland bloggar. Du är den med glänsande, tjocka blad och vackra bilder som visar livet livet soligare och en aning lyxigare än det verkligen är. So, Keep it as it is <3

 37. Jag har läst din blogg ända från början och tycker att innehållet är perfekt, det är ju därför jag fortsätter läsa din blogg. Med det sagt tycker jag inte att du behöver ändra på något, vare sig innehåll eller dig själv. Gällande de elaka kommentarerna, där måste du komma ihåg att det inte är dig det är fel på, detta är människor som inte mår bra. Vi vet slla att människor som mår bra inte har ett behov av att trycka ner andra människor. Men jag förstår dig helt och hållet, det kan inte vara lätt och få skit kastat i ansiktet gång på gång som många av er influencers får.

    1. ” ….Vi vet slla att människor som mår bra inte har ett behov av att trycka ner andra människor… ” Ville bare kommentere på hvor idiotisk og lettvint det er å servere et slik statement. Noe veldig mange her inne lirer av seg til stadighet. Forstår du nå?

 38. Hej Petra,
  Har läst din blogg i massor av år nu. Gillar den precis som den är och just att du har med en blandning ”allt”. Gillar särskilt att du kryddar med resor och ger personliga skildringar av dem. Ser fram emot dina pärlor från Rivieran i sommar! 🇳🇱😉

 39. Hei. Elsker bloggen din. Har fulgt deg fra starten. Har en jente på 12 så jeg synes det er morro med litt ung jente mote også. Hage er gøy. Hverdagsliv som rutiner. Elsker også å se bilder fra huset på Gotland.

 40. Hej Petra,
  es ist nicht einfach zu definieren, warum der eine oder der andere einem Blog folgt. Die Leser selber wissen das nicht mal genau., denke ich. Es ist ein Gemisch von Interesse, Neugier, Symphathie, von gleichem Hobby oder von gleicher Lebenslage usw. Am eigenen Beispiel kann ich das veranschaulichen. Was mich betrifft, interessiere ich mich in erster Linie für ”inredning”. Undzwar für die skandinavische, mit vorliebe für ”lantlig stilen”. Ich stehe so fern von deiner Welt, dass es weiter nicht sein könnte – und das in jeder Hinsicht. Und gerade deshalb! lese ich deinen Bolg seit vielen, vielen Jahren schon. Um meinen Horizont zu erweitern, sozusagen, um auf dem Laufenden zu bleiben. Um mich über Neues, Trends, und um Lebensform einer ganz anderen Schicht von der Gesellschaft zu informieren. Und weil du über einen hervorragenden Geschmack verfügst, weil du anspruchsvoll bist, intelligent, gebildet. So wird nämlich das Leben rund. Ich will mich nicht ein einem engen Lebenskreis eingesperrt fühlen. Gewiss, ich bin in manchen Dingen nicht auf dem gleichen Nenner mit dir, aber ich schätze dich sehr, und es ist meine Entscheidung, dass ich bleibe und weiterlese. Das ist ganz allein, meine Verantwortung. Ich will dir nicht ”vorschreiben”, worüber du posten sollst, wie du lebst, kleidest usw. Dein Blog ist dein Wahrzeichen, du und nur du sollst es bewalten! Es ist eine gewaltige Arbeit, was du machst. Respekt! Dein Blog ist ein Unikat! Wer nicht mag, soll weiterspazieren, die Blogwelt ist halt riesig. Nur bei einem Blog mitzulesen, um sein Nichtgefallen zu kommunizieren, finde ich dumm! Also bitte, solche Töne einfach ignorieren.Du brauchst gar nichts mehr zu ”beweisen” mit deinem Blog! In seiner Art und Weise ist dein Blog die Nr. 1. in Sverige, sogar auch über die Grenzen hinaus. Ich bin eine ungarisch-deutsche Leserin, die leider nicht so gut schwedisch kann, um den Kommentar in deiner Sprache zu verfassen. Aber irgendwie habe ich das Gefühl, dass du auch Deutsch kannst:-) ich würde mich freuen, wenn es so ist-
  Liebe Grüße
  Susanne (alias Hemfemininh)

 41. Om jag besöker din blogg så är det just för att bli inspirerad så keep up with that! Outfits, inredning, recept, renovering tex. Jag är helt ointresserad av ditt familjeliv och dina barn eller kärleksliv så de inläggen tittar jag inte ens på. Missförstå mig inte – de är superfina och allt men privat för dig och det väcker inte mitt intresse.

 42. Du och jag är lika gamla. Du vet lika bra som jag och alla andra i lite mer vuxen ålder att det inte finns en chans att göra alla nöjda. Det går helt enkelt inte. Det du kan göra – och som jag får intrycket av att du gjort och gör – är att vara helt naturlig i den du är. Lägg upp recept när du har ett du vill dela, visa din nyopererade mage om och när du vill, posera i bikini, visa ärr, skoja, kritisera, tröttna och inred ditt vackra hem. Somliga blir arga och andra inspireras, men så ser livet ut. Börjar du strömlinjeforma bloggen så förlorar vi ju dig, och det ingen vill ha är en opersonlig och alltför kommersiell blogg.

 43. Hej Petra,

  Älskar din blogg och får alltid en så skön känsla när jag läser. Tycker du har en väldigt bra blandning just nu och det gör att jag enbart läser din blogg för det är lite spännande att klicka in här. Man vet inte om man får recept, mode, inredning eller skönhet… eller barnmode! Keep it up, love it!

 44. Hej
  Jag har följt din blogg i många år – och mest varit intresserad av renovering, inredning, resor till Gotland och Frankrike etc. Trevligt att se på mode också – men det är lite för ungdomligt för mig. Att gå in på din blogg tillhör min vardagsrutin.
  Fortsätt som du gjort hittills – och för resten kan du lägga upp H:s pasta recept igen – den med kyckling och bacon. Så himla god!

 45. Gotlandsinläggen är mina absoluta favoriter!! Men jag tycker egentligen att allt är kul att läsa om. Dock inte hudvård och operationer, men allt kan ju inte passa alla! Fortsätt som du gör, för du gör det så himla bra!

  Kram Petra

 46. Jag tycker det viktigaste är att du själv kan stå för det du publicerar. Det är din blogg och den formar du som du vill. Det är helt omöjligt att undvika kritik eftersom det omöjligt går att tillfredsställa alla. Av någon märklig anledning väljer ju missnöjda personer ändå att fortsätta följa bloggen. Det enklaste av allt vore ju att sluta med det om man inte gillar innehållet kan man ju tycka. Så, strunta du i de kommentarerna och fokusera på de som är konstruktiva och bra istället.
  Personligen skulle jag verkligen tycka om ett inlägg om er trädgård som jag tycker är jättefin. Vore kul att se lite för, under och efter om den. Annars är allt om inredning mitt favoritområde.

 47. Om man har som syfte med sin blogg att inspirera och vara mestadels feelgood, så
  tycker jag att det är viktigt att inte skoja om och klanka ner på tex andra bloggare.
  Vilket hänt en gång här och var riktigt jobbigt att se.
  Vet att det är super-inne att fixa sig med sprutor och annat i ansikte/kropp och där önskade jag bara personligen att vi alla vuxna kunde vara bättre förebilder. Barn luras lätt att tro att detta är normen och jag tycker det är synd att det är den bilden vi sprider ut som budskap. Vi måste bli bättre på att bära våra skavanker med stolthet.
  Och ja, jag tycker det är en enorm skillnad att sminka sig jämfört med att göra små ingrepp här och var.
  Annars håller jag med Maria som skriver att det går ju inte att vara alla till lags.
  Det är helt valfritt vilka sidor man vill besöka. Ska man börja rätta in sig efter allas åsikter så blir det tufft.
  Att du frågar läsarna också tycker jag tyder på ödmjukhet.
  Absolut ska du fortsätta med de typ av inlägg som du gör, bloggen är ju poppis av en anledning 🙂
  Kram från Ulrika

  1. Så bra skrivet. Älskar när Petra lägger ut bilder på inredning, kläder, recept och smink/hudvård. Men jag ogillar starkt att man gör reklam för ingrepp och fillers. Tycker så synd om alla unga tjejer/kvinnor som tror att detta är normen.

   M V H

   Michaela

 48. Flärd precis som nu. Jag kollar in din sida för att få inspo och det får jag everyday. Tack P!

 49. Hej Petra! Jag vet inte riktigt hur jag ska formulera mig. Endel är ju inte kloka. Jag vet inte om det går att inte ta åt sig så mkt av elakheter men en gång hörde jag (i någons sommarprat i P1 tror jag) att någon sa att man får välja sitt livs auktoriteter, liksom de man väljer att lita och lyssna på. För mig som inte är den påhoppade så blir det så tydligt att problemet ligger hos de som skriver och inte hos dig. Du har en fantastiskt fin blogg tycker jag. Det är roligt att du tar så fina bilder – det är en stor anledning till att jag tittar in varje dag tror jag. Mitt dröminlägg skulle dock vara en stor genoimgång av ert hus, din mammas och pappas boende i stan – det ser så underbart ut på de bilder du visat. Stor kram och hoppas du får en fin sommar med din familj.

 50. Det är helt omöjligt att ha en blogg som passar alla, de som stör sig på vad du skriver om och hur du skriver kan ju bara enkelt söka sig till en annan blogg som passar dem bättre. Fast just de människorna tycker att det är alldeles för roligt att kritisera och stannar istället kvar. Vad jag menar är att du kommer aldrig kunna göra vissa läsare nöjda, de vill inte vara nöjda, de VILL kritisera. Så skit i dem och skriv om det du själv tycker är roligt 😀

 51. Jag är en av dem som svarade lite ironiskt på ditt inlägg om ridkläder. Jag läser din blogg sedan lång tid tillbaka och tycker du har en fin stil på såväl kläder som inredning och trädgård.
  Dock blev jag provocerad av att du skulle köpa ”det senaste” av ridkläder efter att ha ridit en gång på 25 år. Om du menar allvar med att börja rida igen så lägg pengar på privatlektioner för att kicka igång dina gamla kunskaper istället för kläder. Köp (eller låna…!) en godkänd hjälm, ett par bekväma ridbyxor och ridskor. Känner du att intresset finns kvar även efter en kall vinter kan du uppdatera garderoben efter hand. Lycka till i sadeln!

 52. Bra blandning redan, fina foton. Hade varit roligt om du vill dela dina/era drömmar/framtidsplaner på 1, 5 och 10-års sikt? Om ni har några som inte är förverkligade ännu? Projekt inne, ute, större inköp, hälsa/träning, resor, djur, fritidshus etc?

 53. Som det ser ut i kommentarsfältet så gillar vi alla din blogg som den är, med lite av varje. Så vet jag ju och förstår hur influensers jobbar, men det är klart att det sticker i ögonen på folk när det läggs ut en bild på en outfit som i pris de flesta av oss bara kan drömma om. Alla skriver ” åh de är bara avundsjuka”, varför handlar alltid kritik om avundsjuka, det är väl inte alls säkert. Så klart om du nu ska fortsätta rida och spela golf så måste du ju ha rid och golfkläder, men jag tänker ibland på folk i slalombacken som är uppkittade från topp till tå med det dyraste och tjusigaste som finns och så kan de inte ens åka knapplift. Det sitter ju inte i kläderna!
  Jag tror att det är så att de flesta av oss vet på riktigt hur det är tex när fyra barn är magsjuka, kommer då ett inlägg där det ligger sjuka barn i RL pyjamaser i dyra soffan med dyra filten över sig och ”sippar” avslagen cola så kanske vissa blir provocerade. Ditt liv ter sig ju som en saga, och de flesta av inklusive jag själv gillar att läsa det! Men det är vad jag tror.
  Som sagt fortsätt som du gör, det är ju ditt liv och din blogg och de som inte gillar kan ju lämna, det är ju ett eget val.
  Kram

 54. Hej!
  jag har också läst din blogg i många år. Du framstår så en mycket klok, varm och med fötterna på jorden tjej i de mesta lägena och det är därför jag alltid gillat dig och din blogg. Du har det gott ställt men aldrig gjort en grej av det egentligen. men i takten med att din blogg växt och blivit större och större så har också ditt krav på dig själv ” att måste hänga med influencer vågen” blivit för stor. Jag förstår att du måste hänga med dina läsare och utvecklas men ibland önskar jag att du bara var dig själv som du är… och när du började en gång… det var mer humor och roliga inlägg om det ena och andra nu är det mer perfekt…och tillrättalagt ..så som det också är på många bloggar. Finklädda mammor i det senaste och barn i perfekta hem och trädgårdar…var dig själ bara och tappa aldrig det. Sen vore det bra om du kunde svara på frågorna som läsarna ställer det är ganska viktigt. Förstår om du får många frågor men försök.

  1. Du satte ord på det jag tänkt och försökt formulera..
   Jag är inte avundsjuk heller som många antyder att man absolut är så fort man inte tycker som ngn annan eller ifrågasätter.
   Om jag ifrågasätter en kollega eller en arbetskompis, så är jag väl inte per automatik avundsjuk?
   Har aldrig förstått det resonemanget mer än att det är bekvämt att säga.

 55. Hej! Jag har läst bloggen i många år men tyvärr mer sällan nu för tiden. När jag började läsa fastnade jag för att den var personlig och allmänt härligt och kunde relatera till mycket då jag också älskar inredning, kläder och bor i hus. Men från att ha läst varje dag kollar jag nu kanske en gång i veckan. Det är egentligen inte bara din blogg utan många andra influencers bloggar och instagram, då känslan är att alla har samma samma samma. Samma möbler, samma prints på väggarna, samma färger etc och därmed blir det också faktiskt ganska opersonligt. Med opersonligt menar jag inte privat. Det är en fin variation mellan inredning, resor osv. Det jag menar är att det är jättefina saker och fina bilder men jag saknar det personliga med egna kombinationer av gammalt och nytt och billigt och dyrt osv. Jag förstår att konkurrensen är tuff man måste ha det senaste och samarbeten när bloggen blivit ett yrke men ibland blir det lite hetsig och tillgjord känsla att det ska vara nytt och lyx och jag tror att det bidrar till att jag i mindre utsträckning följer.
  Sen tycker jag att kommentarsfältet blivit lite av en dokusåpa tyvärr. Vissa kläcker ur sig otroligt otrevliga och märkliga saker och det är verkligen aldrig ok! Men alla gör ju faktiskt inte det, vissa ifrågasätter eller undrar utan att vara otrevliga. Då pratas det om avundsjuka och bitterhet och allt vad det är. Märkligt, det känns inte jätte feelgood.
  Jag hoppas iaf att du hittar en väg och balans som känns bra för dig, det är ju din blogg och din värld. Lycka till!

 56. Kör på som du brukar, det funkar bra för oss flesta. Jag tycker extra mycket om kläder, väskor och skönhet. Jag gillar när det känns lite som ett modemagasin som ger inspiration. Sedan gillar vi recept, familj och heminredning såklart ❤️

 57. Många vill ha mer inredning – så även jag. Det var ju därför jag hittade till din blogg när den startade.

 58. Jeg synes bloggen din er veldig bra, sjekker inn annen hver dag ca.
  Jeg liker at du skriver om alt med livet.
  Liker spesielt når du skriver om turene dine, (Frankrike spesielt!), uteområdet og interiør. Selv om vi har ulik smak i innredning så liker jeg å se hva du gjør hjemme.
  Jeg liker også veldig godt å få inspirasjon på klær, spesielt iom at vi er like i alder. Selv om vi har helt ulike kroppsfasonger så får jeg inspirasjon. Du tar fine bilder, og jeg liker å se det du legger ut på bloggen.
  Jeg anbefaler de som har så mye kritikk til deg, å heller følge en blogg de liker enn å skive mange negative kommentarer.
  Fortsett å vær deg 🙂

 59. Skulle aldrig klaga på vad någon skriver i sin blogg – då får man väl bara sluta läsa om det inte passar? Har precis upptäckt din blogg och gillar den mycket, fortsätt som du brukar! Ha en härlig onsdag!

 60. Jag tycker väldigt mycket om vackra trädgårdsbilder, både från småstaden och Gotland. 😊 För övrigt håller jag med om att det är fullständigt omöjligt att göra alla glada – så gör och visa det du gillar mest. Tack för en fin blogg! 🌸

 61. Det enda som jag tycker är trist på din blogg är när du skriver om de trista kommentarer som folk skriver. Jag tror att de flesta är som jag, d v s de läser aldrig kommentarerna utan bara blogginläggen. Om inte du själv skrivit om dessa kommentarer hade åtminstone aldrig jag ens sett dem. Genom att du själv skriver om dem så “high lightar” du dem och drar på så vis ner din blogg lite grann. Mitt tips är att du inte bemöter dem i blogg-inlägg. Bara följ din magkänsla och var dig själv. Många verkar gilla din blogg. Lita på ditt eget värde.

  1. Håller inte alls med, jag läser kommentarerna. För mig blir det som en diskussion och det är så roligt att se vad andra tycker i olika frågor.

  2. Instämmer. Läser sällan kommentarer för det är inte de som intresserar mig. Har följt bloggen sen Bea var nyfödd och har kanske sammanlagt kommenterat fem gånger.

 62. Jag gillar när du skriver om inredning och mode, en bra kombo. Resor är också inspirerande. Header blir bra med en bild på dig. Men jag tycker att denna header har för mycket fokus på tavlan och inte på dig. Du var fin, men gärna en annan bakgrund.

 63. Din blogg är toppen!!! fortsätt som du gör, du inspirerar mig jättemycket! jag gillar framförallt inredning, mode, trädgård.
  Hälsar en trogen följare:-)

 64. Ja, fortsätt precis som du gör och alltid gjort! Jag har följt din blogg i många (alla tror jag) år och jag tycker alltid att du lyckas skriva och göra blogginlägg som är bra, intressanta och inspirerande!

 65. Hej och tack för en trevlig blogg! Jag gillar givetvis inredning men tycker också dina recept är super! Dock önskar jag att man kunde hitta alla under kategoriet ”Recept”. Jag skulle även uppskatta mer trädgårdsinspiration!

 66. Jag läser din blogg på grund av blandningen du har! Särskilt kul tycker jag att det är med inredning, skönhet och mode som du tipsar om! Visst är prisklassen ibland hög, men man får väl spara 🙂

 67. Elsker elsker elsker din blog❤❤❤ Don’t change a thing! Kram fra Danmark😊☀

 68. Fortsätt precis som du gör . Det gör du superbra ❤️ Tycker det är en härlig mix av allt , barn , mode , inredning , etc.Låt dig inte slås ner av olyckskorpar …så jag säger det igen !!. fortsätt precis som du gör 👌🏻❤️

 69. Fortsätt i samma anda, du är så himla bra! Jag håller dock med om att det kan bli lite mycket av snittisar, mamsen och papsen, prommis osv men inget jag hänger upp mig på! Jag gillar att du skriver och berättar om skönhetsoperationer ansiktsbehandlingar osv! Ser fram emot ditt nästa inlägg redan!
  Kram från Anna i Skåne

 70. Jag gillar din blogg, vi är ju alla i olika skeden i livet och då gillar man troligtvis det som rör sig runt oss i detta skede. Jag som inte har småbarn, hoppar oftast över barninlägg ( även om dom är söta) hoppar över saker om golf och hästar eftersom jag inte har dessa intressen. Gillar inredning, mode främst.

 71. Tycker din blogg är bra som den är. Blandat med allt möjligt 👍

 72. Åh jag älskar din blogg för att det kan vara så spretigt, allt mellan himmel och jord. Precis som mitt eget liv, det händer en massa olika saker. Inredning, mode, familj, skönhet, mat, resor, vardag, fest, trädgård…. alltså verkligen allt möjligt. I love it!!

 73. Jag gillar dina klädtips,inredning,vardag och dina tankar. Det finns alltid personer som vill klanka ner på andra men bry dig inte om dem. De kan ju bara sluta läsa. Vi är många som gillar din blogg precis som den är 🙂

 74. Jag älskar din blogg! Finns alltid folk som väljer att störa sig på saker. Trist!
  Jag gillar det mesta du lägger ut, speciellt out-fits men familjeliv och inredning är såklart också kul. Läs-inspiration (om du nu läser böcker 😃) etc.
  Fortsätt som den glada, duktiga bloggerskan/influenser du är 👍
  Kram och ha en fin kväll! ☀️

 75. Jag älskar din blogg precis som den är. Gillar särskilt de vackra bilderna på ditt hem, huset på Gotland, dina föräldrars hem. Så inspirerande. Gillar också inläggen med mode och hudvård. Och ditt vardagsliv. Du får till en så skön stämning i det du gör. Och så har du så himla säker smak. Så fortsätt bara blogga precis som nu, så kommer iallafall jag fortsätta läsa. Du har klart bästa livsstilsbloggen! Kram på dig!

 76. Tycker mycket om din blogg ! Så fortsätt precis som du gör. Men snälla snälla sluta med annonserna som poppar upp mitt i texten och man måste trycka bort , de passar verkligen inte in på din fina blogg

 77. Jag skulle gärna vilja läsa mer om er vardag. Hur ni får ihop allt. Städning, tvätt, matlagning, läxor, aktiviteter, varandra. Hur lägger ni upp det, har ni vissa dagar som är städdagar. Hjälper barnen till och i så fall med vad. Gärna lite tips 😊
  Tack för en inspirerande blogg!

 78. Inredning
  Smink och skönhetstips
  Trädgård
  Recept
  Resor
  Träning
  Vardagspussel
  Samarbeten
  Fest
  Bok, serie, tidningstips
  Ja, precis som du redan gör men gärna ännu mer! Din blogg är absolut en av mina favoriter.

 79. Om du ändå frågar så…. 😉 saknar jag lite mer inredningsinspiration. Men jag tycker att det är roligt med en mix av det mesta när jag läser bloggar, mode, inredning, trädgård, resor, mat, vardagsliv med barn osv. Tycker att du gör ett bra jobb! Klart att jag inte alltid håller med, men så är det ju och det är inget jag måste skriva i sådana fall. Tack för en bra och väldigt ”fin” blogg!! /Linda

 80. Tittar också mest på fina foton du tar. Men tycker du skriver och uttrycker dig lite fånigt många gånger. Använd vanlig svenska.

 81. Folk är bara avundsjuka o det är då så lätt att säga att guuu, så ytlig du ör som ftågar om ridmode, det viktigaste är ju att rida!
  Jag tycker att du skall ha en banner med dig på (nu ser drr lutr konstigt ut med ”två huvuden”). Eftersom jag inte har småbarn, är jag inte så intresserad av småbarnsgrejer o -bilder, hur söt han än är! Jag är här för inrecning, recept, lifestyle…inte direkt mode eftersom vi har olika smak där. Tack Petra!

  1. Nej, alla ÄR INTE avundsjuka…Vad är det för konstigt påhopp?Sluta med den trendiga generaliseringen 😀

 82. Din blogg är min absolut bästa inspirationskälla och allra bäst är de inlägg som rör inredning(stort som smått), dina läckra recept och mode såklart 😊.
  Kram

 83. Du gör ett fint jobb med din blogg Petra! Jag gillar när du skriver om inredning, skönhet inkl behandlingar som botox o dyl, mode, trädgård. Mindre intressant med resor och familjeaktiviteter.
  Med vänlig hälsning,
  Mari

 84. Jag gillar blandningen i din blogg och dina vackra fotografier. Är också småbarnsförälder så relaterar mycket till dessa inlägg. Och även om jag inte alls kan shoppa efter din plånbok så är det kul med inspirationen. Men skulle vara kul att få dina inköp och budget tips i samma stil. För du har så bra känsla både för mode, inredning och trädgård. Älskar din stil och tycker att bloggar ska spegla den som bloggar (olika typer av inlägg beroende på att bloggaren är i olika skeden i livet) och inte bara spegla läsarnas önskemål.

 85. Har följt din blogg i många, många år och den är också den enda jag följer. Blir alltid på bra humör när jag läser och inspirerad av hela ditt liv! Tycker du har en bra blandning av recept, mode, inredning, barn och trädgård. Finns ingenting att klaga på!

 86. Jag har följt din blogg i massa år nu just för att den ger mig
  massa inspiration. Du gör ett jättebra jobb. Fortsätt så. Du har massa följare av den anledningen. De som kommer med massa kritik kan följa ngn annan. Varför göra sig besväret att störa sig och lämna trista kommentarer. Byt webbadress skulle jag vilja säga till dem. Du Petra kan omöjligt behaga alla. Följ ditt hjärta så blir det bäst! Du har till och med fått mig att våga skaffa en nr 4 efter 40 och jag så enorm lycklig över det. Går nu i väntans tider.
  Fortsätt ditt fina jobb med din blogg som du redan gör.
  Kram

 87. Jag skulle sååå gärna vilja veta mer om er trädgård! Vad har du planterat för olika saker i de olika rabatterna? Minns att jag någon gång läst att din mamma är duktig på det där med trädgård och att du lärt dig mycket utav henne. Kanske hon skulle kunna hjälpa dig att namnge vad som växer i din trädgård? ☺️ Hälsningar, Sarah

 88. Hej ! Jag har följt denna blogg ganska länge.Kommenterat då och då. Jag gillar den precis som som den är, annars så skulle jag ju faktiskt inte följa den 😉 Tycker du skriver bra om allt mellan himmel och gjord och förstår inte alls kritiken och hur den är riktad.Blir man irriterad av att läsa en viss blogg är det ju bara att sluta läsa den. Lätt som en plätt 🙂 Denna blogg är DIN och du skriver om det som intresserar DIG och om det som finns i DITT liv.Kanske så att alla inlägg inte hittar hem hos alla,alltid,men man kan inte göra alla nöjda samtidigt.Det är ju helheten som är viktig.Ekonomi har ingenting med inspiration att göra,man behöver inte göra en copy-paste på allt som visas om man inte vill eller kan. Men det kan ge enorm inspiration ändå.Vidare så gillar ialla fall jag fina bilder och lite lagom feel good känsla i bloggar jag läser. Vi vet ju ialla fall allihop att ingens liv är perfekt och jag personligen vill inte läsa alltför intima saker i en blogg eller se bilder på röriga hem och fulla diskhoar för det inspirerar inte mig. Men det finns ju sådana bloggar också, så vem som helst kan ju följa dessa om man känner sig mer tillfredsställd så.Det finns många olika bloggar därute och var och en kör sitt race, vilket jag tycker är bra. Om alla vore lika, så vore det ju bra trist 😉 Sedan så tycker jag såhär i största allmänhet att det alltid är trevligt med respekt,uppfostran och vänlighet. På nätet och utanför nätet och förstår inte alls varför det ibland verkar vara så svårt. Vi måste inte alltid vara lika och tycka lika i allt men kan och bör faktiskt respektera varandra ändå.Tack för en bra och inspirerande blogg. Förtsätt såhär ! You Go Girl 🙂
  Monica i Rom

 89. Jag har följt dig i många år och tycker att du är väldigt stilsäker o inspirerande. Om jag får säga något så gillar jag lite mindre vissa uttryckssätt som jag upplever fånigt och faktiskt lite oäkta och tillgjort. Jag menar inte att kritisera men har flera gånger tänkt att det kan vara därför du får lite påhopp men jag vill även säga att det är aldrig ok oavsett utan gillar man inte så kan man vara tyst eller avstå att läsa.

 90. What she said ☝️ Det är din blogg, du styr, du är kaptenen. Gnällspikar kommer alltid att finnas – inte så mycket att göra åt det. Kör din grej, jag gillart! /Mira

 91. Gärna mer inredning och då även småskaligt och inte bara stora saker.
  Hade önskat att kategorier användes också.
  Tack och hej 🙂

 92. Jag brukar inte kommentera men nu kände jag att jag måste göra det. Har läst din blogg i flera år och tycker att du blandar allt av det som är härligt i livet som även jag tycker om som familj, trädgård, inredning, mat, resor, mode, träning och allt vad det nu kan vara. Du inspirerar och jag tycker absolut att du ska fortsätta som du gör. Man kan inte pleasa alla och slå knut på sig själv. De som inte gillar ditt innehåll hittar säkert en annan blogg som passar dem tänker jag, det finns helt enkelt bloggar för alla smaker :))

 93. Hej! Tycker din blogg är väldigt varierande med både mode, inredning, recept mm. Alla gnällspikar kan söka sig till en annan blogg om det är så att det inte passar. Har följt dig i många och hoppas få göra det i fortsättningen. Kram 😀

 94. Du har en av få bloggar som jag följt länge utan att tröttna. Tycker din mix är lagom utan att det blir övervikt på något. Gillar mest inredning och resor men det är kul att följa även hur ditt privata liv ser ut eftersom det påminner lite om mitt (stora barn och sladdis ganska sent med ny man).
  Jag har svårt att förstå att så många orkar ödsla tid på att irritera sig på din blogg och dessutom kommentera det. De har förmodligen lite för lite att göra i sina liv. Fortsätt som innan och skit i elakingarna och trollen Petra!

 95. Men söta rara bästa läsare! Sitter här med blanka ögon och läser alla dessa glada pepphälsningar ni levererat. T.A.C.K för alla dessa snälla ord ni så generöst strösslar över mig här och för alla tips om vad ni vill läsa mer av! Betyder fantastiskt mycket och jag blir sååå glad<3

 96. Inredning och teägård är alltid roligt att se om! Ditt hus och hem är så, så vackert, och det är alltid roligt att få se skymtar av det. Det är även kul med dina vardagliga inlägg, där du skriver och visar vad ni gör om dagarna. Jag tycker du oftast visa upp en bra blandning av allt i din blogg, så jag är dock rätt nöjd med hur det är! Men liiite mer trägårds-inspo vore kul! 😊

 97. Hej! Jag har läst din blogg i flera år och det hör liksom till i mitt liv numer, supergillar din blogg och jag gillar din blandning. Trots att inte jag har småbarn utan vuxna i princip utflugna. Du har härlig blandning och är en riktig inspiration. Förstår inte varför man läser om man nu tycker som några här inne gör…. Avundsjuka är ingen fin egenskap, och jag tycker att det lyser igenom då man måste säga elaka saker men ändå läsa din blogg. Jag förstår inte att man kan känna och häva ur sig saker så som några gör men inte kan låta bli att läsa. Du gör ett toppenjobb Petra. Fortsätt som du gör och sträck på dig.
  Kram Malin

  1. Sukk…. så mange elendige kommentarer. Folk er ikke ”avundsjuka” bare fordi de kommer med kritikk. Slutt med slike idiotiske påstander.

 98. Hej
  Har följ dig i många år och gillar dig❣️
  Blev besviken nu när jag ser att du tagit in reklam för spel . Casino. Hatar verkligen den världen där så många förstör sina liv.

 99. Hej! Jag gillar din blogg pg a blandningen! Resmål, kläder, inredning, mat mm mm fortsätt som du gör! Du kommer alltid ha 20% som inte är nöjda och då är det så fiffigt att man inte måste läsa och störa sig och man måste inte skriva elaka kommentarer. Det är helt valfritt! Kör på, du gör det bra! Kram

 100. Fina Petra❤️
  Jag har läst din blogg i många år för att jag gillar den precis som den är❤️
  Stor kram till Dig

 101. Jag tycker att det du skriver på bloggen alltid är intressant och roligt att läsa! Fortsätt att göra inlägg som du gör, för det är ju det som är du! Tack för att du delar med dig av ditt liv. Din blogg ger alltid inspiration!

 102. Hej har följt dig i många år. Inspireras och tycker din blogg är en toppen mix av allt. Min kille bor i Västerås vilket gör att dina tips därifrån fått en annan innebörd för mig. Kram från Stockholm /Sofia

 103. Ja kanske det är dags för en header med din bild på. Jag tycker om din blogg speciellt mycket för alla fina bilder du tar (oberoende av vad det är du fotat). Jag skulle gärna se några vlogg inlägg, det kunde vara nästa steg. Kanske ett kort inlägg (film alltså) om när du lagar mat/bakar (kanske flickorna också ställer upp). Vore jätte roligt att se, och jag tror du skulle vara jätte rolig 🙂 (Ingen press).
  Annars är det bara att köra på! Det här kan du!!! Kramar

  1. P.s. Absolut vill jag läsa och se mera om hästar och ridningen, det är ju det bästa på länge! Kanske det blir mera äventyr framöver också? Kanske har du en bucket list att bocka av som vi får följa med på (och kanske inspirera oss att göra vår egen). Kanske det blir en hel rörelse (oj nu blir det stort). Vad jag alltså ville säga var att jag vill se mera hästar och ridning 😀 D.s.

 104. Hej Petra! Jag är 22 år och har följt dig sen jag var kanske… 13/14? Jag älskar din blogg för att den är så mysig och hemtrevlig. Jag älskar även dina inredningsinlägg, mattips, trädgårdstips samt vardagsinlägg när du är ute och far (tex Gotland eller Frankrike) 🙂 Jag tycker din blogg är helt perfekt som den är! Bara fortsätt vara så grym som du är, både vad gäller inredning/kläder osv men också vad gäller åsikter, tankar och värderingar. Du är så klok. Tack för den mysigaste bloggen där ute! KRAM <3

 105. I love your garden. Would like to know about your plants and planning your garden.

 106. Haha skön sista mening om vad som drar besökare… du ska inte skaffa ett femte barn bara för bloggstatistiken? 😀 (obs skämt)

  Jag läser din blogg för att den är hemtrevlig och personlig. Jag är personligen inte ens så intresserad av inredning men det är alltid fina foton och liksom bra kvalitet överlag på inläggen… får man önska skulle jag gärna läsa mer om dina tankar om världen, valet i Sverige, barnuppfostran etc. Men du får skriva om precis vad du vill, skulle aldrig klaga på innehållet i en blogg, herregud! Tack för en trevlig blogg och mott råd är att du gör precis det du känner för, kanske tappar du några läsare men då tillkommer säkert några andra nya så det jämnar ut sig 🙂

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg