HOT HOT HOT

.

Först av allt – T.A.C.K raring för att just du kikar in! Och kanske ska du ha ett extra stort jäättetack för att just du lämnat en söt hälsning i förra inlägget. Så många som skrev så mycket gulligt – yes jag är alldeles mållös. Bästa trognaste bloggisarna i hela världen är just mina <3

.

.

 

.

Idag har jag varit flitig som ett bi och arbetat som en myra! Har ett stylingjobb just nu som innebär en del kånkande och skruvande också och det är inte det lättaste när det är hett som i djungeln, pjuuh. Men jag har gjort annat lättare fix också idag  och när jag var nere på Midtown (Bästa nteriörbutiken på Igorgallerian en sväng för att inskaffa rekvisita så hittade jag dessa halsband som jag haffade i farten haha. Men hur snygga är de inte? LOVE it. Visade ett klipp med mig på Instastory och det bara öste in frågor om just dessa två halsband som kommer från Bud to Rose.

.

.

 

.

Fått frågor om klänningen också som är såå skön. Egentligen är den ju ganska mycket stiligare än så här (superskrynklig) Men har man burit krukor och jord osv och dessutom varit på Sommarfest på dagis med vild två-åring så ser en mami ut så här. Klänningen kommer från Mango hur som helst.

.

.

Ja jag veest att alla tjatar väder men det är ju helt otroligt detta! Känns nästan som en hel sommar varit innan den ens börjat inte sant? Men imorgon är det sommar på r i k t i g t och det ska jag fira genom att trippa ner och ta ett glas riktigt kallt rosé och ta ute på terassen när småskatterna somnat (jag är home alone med dem ikväll och just nu tittar de för 100:e gången på Vaiana här bredvid:)

.

.

Önskar er alla en riktigt härlig kväll!

.

.

KRAM

.

.

.

14 kommentarer till “HOT HOT HOT

 1. Hej, så fin du är i klänningen. Säljs den på Mango denna säsong? Vilken storlek har du?

 2. Hej! Du har ju en jättetrevlig blogg! Du borde inte lägga så mycket vikt på de som är negativa, den största delen av oss läsare är positiva, och läser bloggen för att vi gillar den, ha fokus på det ist. Kram!

 3. Snygg klänning och du passar jättebra i den färgen, förstärker det gröna i dina ögon.

 4. Så fin du är 🙂
  Älskar din blogg just för att du inspirerar på ett härligt sett. Gillar mixen av inredning mode skönhet och personligt. Kan du visa mer av hur du klär dig till vardags/fest. Inte bara när det är samarbeten utan hur du ser ut och tänker kring vardagen. Gillar även när du tipsar om diverse braiga saker tex bra BUS mm kram till dig 💗

 5. Supersnyggt alltihop 😍 Du, klännningen och halsbanden! Jag har precis köpt en annan grön klänning och nu ser jag ju vilka halsband jag ska ha till 😉 Måste spana i min stad! Trevlig helg i förskott! Kram

 6. What a lovely colour dress on you,it suits you very well. You know my motto is if you can’t say anything nice about people don’t say anything at all. Ignore the negative on your blog,not worth thinking about.Stay positive and continue as you have been,you are a beautiful family.

 7. Vilken underbar inledning på inlägget idag, jag kände mig verkligen uppskattad.
  Tack fina Petra!
  ps. Supersnajsig klänning!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg