HEJ JUNI & HEJ MATTA

 

Åh nu är det ju faktiskt sommar! På riktigt alltså:) Idag har jag varit busy med liten Moje som inte var sig själv efter förskolan. Så ledsen och kinkig och jag vet inte riktigt vad det är. Men jag tror att det kan vara lite solsting och den här värmen, jobbigt när man är liten plutt. Så det är anledningen till seent inlägg denna fredag, ibland är det fokus på det allra viktigaste (men nu sover lille prinsen så sött i sin säng) Sen har det ju varit annat också, innan det blev trösta älskad skatt non-stop. En mattleverans kom bla och ja det där är kanske den snyggaste mattan jag sett. Så himla himla vackert skimrande. Gjorde vårt sovrum så där extra tjusigt och precis som jag önskade. Den nya mattan är mycket större än den förra och ger hela rummet en sån där sober hotelrumskänsla ni vet och eftersom jag var s å ivrig så tog jag dessa pics i alla hast för att visa er (mattan är  randig efter att varat rullad) Jag ska ta riktigas bilder asap så ni får se bättre:)

 

.

.

Men skål då för sommaren! (Darling kom upp med en isig Ginpa när jag fotade:)

.

Njut nu kvällen vänner!

.

.

KRAM

.

 

.

 

 

Rekommenderade inlägg

24 kommentarer till “HEJ JUNI & HEJ MATTA

  1. Absolut Det är en mycket fin Fabula Living matta som bara har legat under sängen i ett par år (knappt något slitage alls) Den heter Gjall Beige 2 X 3 m och nypris är 15 900 kr. Den är din för 5 000 kr:)

 1. Vilken snygg matta. Vad heter den? Trevlig helg till er alla. ( hoppas moje är piggare imorgon )

  1. Jaha, och vad exakt vill du ha sagt med det? Förutom att framstå som Häxan Surtant? Ut i solen med dig, njut av det du har och ödsla inte dålig energi *tipsar*

   1. Anne, skulle din kommentar på något sätt vara bättre? Lena gör absolut en dryg kommentar, men vad är meningen med att skicka en översittarkommentar tillbaka? Du framstår tyvärr värre än Lena.

  2. Spelar ingen roll, jag t ex har inte sett mattan tidigare och det finns det säkert fler än mig som inte har sett den.

 2. Anne, exakt vad är det i lenas kommentar som är sur? Ett konstaterande bara om att mattan är den som de flesta bloggare visar upp just nu (eller sen ett tag tillbaka). Det ör nog du som borde chilla lite.

  Lina

  1. Och vad vill man säga med en sån kommentar? Berätta, jag är uppriktigt nyfiken? Vill man delge läsarna konsumentinformation? Jag tänker ändå att det finns ett syfte med kommentarer (ge cred, fråga, informera etc.), men vad vill man säga här?

   1. Hvem skaper dårlig stemning i kommentsrfeltet nå? Ikke Lena med sin korte kommentar, men du Anne. Tenk over hvordan du svarer andre.

   2. Snälla du, du behöver uppenbarligen ngt annat fokusera på. Get.a.life 😀

 3. Superfin matta! Tänkte dock fråga vart taklampan är i från. Jättefin. Har letat efter något liknande ett bra tag. Tycker att plafonder ofta är rätt tråkiga annars. Ha en fin dag!

  1. Hei, med all respekt – og ja, livet er urettferdig. Men hva har dette med saken å gjøre? Her blogges det om et teppe….

 4. Hej Petra!

  Jag lånade en bild av dig, länkade såklart! Hoppas att det är okej, använde din bild som inpsiration!=)

  KRAM

 5. Åhh, jeg vil vædig gerne vide, hvilken lampe der hænger i loftet? (ceiling lamp?) Præcis sådan en, jeg leder efter til vores soverum!! Venlig hilsen Anita, København

Comments are closed.