I annonssamarbete med OCH ANNONSLÄNKAR FRÅN AV MIG VALDA FÖRETAG

SNYGGAST PÅ ALLA FESTER

 

Behöver du en lite finare klänning i sommar kanske? En till midsommarfesten eller dopet eller bröllopet eller födelsedagskalaset? Eller bara en lyxig urfin sak att åla ner i på solsemestern eller när du ska ha weekend i storstan.. Look no further! Malina, kronprinsessans och många andras favoritdesigner, har nu superrea på massor av snygga klänningar. Alltså jag smäller av och får sitta på händerna får att inte klicka ihjäl mig. 30% på priset gör ju ganska så mycket och nu kostar modellerna nedan mellan 1000 – 3000 kr ungefär..

.

.

 

 

 

1.Varför inte gå på party i en svlappnad silkespyjamas och höga klackar? Skjorta finns här och byxa finns här. 2. Detta är min favvo. SÅ lik den klassiska Malinaklänningen (ja den som Victoria har använt tex) men lite tuffare. Love it och spetsklänningen finns här. 3. Som en grekisk lyxig gudinna (för bara 1500 kr och finns i sex fina färger) ser du ut i den här. 4. Sockersöt blir du i en puderrosig spetshistoria med perfekt kjollängd och den finns här. 5 Vem vill inte gärna ha ljuvlig klänning som flörtar med 50-tal på midsommar. Denna finns här. 6. Hur elegant? 100% om ni frågar mig och vit klänning med cape finns här.

.

 

 

Isblå sommar klänning, åter igen med perfekt längd, att strosa runt i Cannes i sommar – ja tack. Finns här. 2. Behöver jag skriva något? Nä. Sommarens vackraste klänning som passar alla finns här. 3. Inte klänningsperson och ska gå på partej? Då är denna coola outfiten du ska ha! Spetstop finns här och spetsbyxor här. 4. Lite mer vardaglig dröm med spets och vidd finner du här. 5 Sexigast PLUS elegantast på festen blir du i denna lilla blå som finns här. 6. Älskar den här klänningen, den har precis alla rätt en festklänning kan ha! Volangen, armen, snittet silkestyget och färgen. Åh. Den här känner man sig både bekväm och söt ut i hela dagen och kvällen och den finns här.

.

.

Det finns MÅNGA fler klänningar  än dessa på Malina-rean och alla hittar du här. Ganska många storlekar kvar fortfarande så pass på. Och vill du hellre ha en lyxig bikini, kjol eller blus till fyndpris så finns det det också!

.

.

H A P P Y   S U M M E R P A R T Y !

.

.

Rekommenderade inlägg

3 thoughts on “SNYGGAST PÅ ALLA FESTER

  1. Älskar nr 2 ”Marissa” och Emily i gult men den var slutsåld så jag gick på Emily i rosa. Om någon ser detta så skulle jag vilja säga att den modellen är någon stor i storleken, även om jag läst att den ska vara det motsatta..?
    Underbara klänningar hur som helst.

  2. Har du klarat dig från häggspinnmalen i år? Massor av träd är inklädda i ett vitt nät med miljarder larver innanför..å flera fina pilträd här på Kungsholmen är draperade…ser ut som spökträd…usch..hoppas ni inte fått det :/ å ekarna har ngt också…

Comments are closed.