MYSIGT SKOLAVSLUTNINGSFIRANDE

.

Idag slutade min näst yngsta skatt tvåan – hurraaa! När hon kom hem så väntade det lite mysigtkalasfika ute på gården och presenter<3

.

.

 

.

Citrontartlette med marängtäcke, hallonbullar och hjärtkakor – mums. Och på bordet pioner från trädgården och en sprillans ny härlig sommarduk jag fann på Newport.

.

.

.

Bea var socker idag i ny vit spetsklänning från Ralph Lauren och nya coola glittriga Converse (designade av Miley Cyrus)

.

.

 

.

Lediga tjejer som var såå glada och lyckliga över att ha lov! (och igår kväll var det årlig musikal och hela lågstadiet uppträdde  – skolan har en stor avslutningsföreställning varje år – och de var hur duktiga som helst kan jag lova<3)

..

 

.

Sommarbarn!

.

.

.

Var en sväng inne på bokhandeln och köpte lite småpresenter till Beatrice: pyssel och tatueringar från Djeco, charadspel som är lätt att packa med till Gotland (bara några dagar kvar nu – whieee) och så en ny bok! Godnattsagor för rebelltjejer 2 – så himla bra! (Finns så klart en 1:a också) Så snyggt illustrerad och i sagoform kan man läsa om massor av fantastiska kvinnliga förebilder och starka tjejer som har gått sin egen väg och lyckats. Girlpower extra allt är perfekt kvällsläsning för alla flickor tycker jag!:)

.

.

 

Nu ska jag åka iväg och fixa Beas absoluta favvomat! Vad det är? Tunnbrödrulle med en Pucko från Sibyllakiosken på Malmaberg haha. Finns inget bättre i hela världen enligt min lilla gourmand (och yes jag tycker också det är smaskigt. Fast jag måste ha räksallad och dillkrydda på min rulle:)

.

.

Ha nu en mysig kväll alla!

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

8 thoughts on “MYSIGT SKOLAVSLUTNINGSFIRANDE

  1. Hej! Härligt med sommarlov. Nu har jag också köpt den ursnygga gröna klänningen fr Mango som du visade härom dagen…..så tack Petra för tipset!! Kram Marie

  2. Äntligen har barnen sommarlov! Som dom har längtat. Här hemma ger vi också sommarpresenter. Jag tycker det är en mysig tradition. Och sen firar vi med tårta också.

  3. wow, such a awesome arrangement. You have such a good feeling to put things together. I love it.

Comments are closed.