NY HEADER – VAD TYCKER NI?

.

Helloooo finingar!

.

Ojoj, nu är jag verkligen all over the place här! Åh jag vet inte vad jag tycker om att synas i min header – har ju aldrig gjort det tidigare… Har inte bytt den så himla många gånger (och i början hade jag en illustration av mig och skatterna – ni kanske minns?:) Vad tycker ni läsare om en personlig heder? Fick rådet av ett proffs att jag verkligen borde skaffa en där j a g syns men jag vet inte riktigt… Kom väldigt gärna med feedback här vänner!

..

KRAM

.

.

Rekommenderade inlägg

26 thoughts on “NY HEADER – VAD TYCKER NI?

 1. Tycker bara den ska vara större! Reklamen överst på sidan tar över lite 😊. Mera Petra helt enkelt.

 2. Rent spontant tänker jag att det är din blogg, du bestämmer, men frågar du mig så absolut!! Jättesnygg är du och det blir lite mer personligt med dig på headern. Så kör på det!! Tack för en härlig blogg, blir alltid så glad och inspirerad då jag kikar in här. Ha en mysig helg och njut ert härliga Gotland. Kram

 3. Jättefin bild men jag tycker att den är för liten, reklamen syns mer och det ska kanske inte vara meningen?

 4. Fint! Tycker emellertid att du borde addera ett grafiskt element i nederkant av hela headern så det blir en tydligare avgränsning mot reklamen. Tack för en fin blogg! Jenny

 5. Åh, jag kommer ihåg i början när jag började läsa din blogg och illustrationen på dig och barnen. Den var så fin, så fin tyckte jag då och det tycker jag nu med. Men någon gång ska man väl förnya sig men för min del tycker jag det blir svårt att slå den tidigare varianten. Jag håller med övriga som tycker att bilden bör vara större så reklamen inte tar över! Tack för bästa bloggen!🌸💕🌸💕
  Kram

 6. Hej Petra
  Jag tycker headern är så fin. Bilden av dig utstrålar skönhet och värme.
  Känner dig ju inte men du ser ut precis som jag har uppfattat dig.
  Kram från Monica

 7. Tycker absolut att du ska behålla den. Jättefin bild på dig, den utstrålar verkligen värme.
  Ha en fin helg! Ser fram emot att få följa er på Gotlandssemestern.
  //Karina

 8. Snyggis! Asnajs tycker jag, behåll. Du hade ju en profilbild till höger under många år så jag tycker absolut du ska ha en header med bild på dig.

  Ha en superfin fredag och helg!

 9. Tummen upp!
  En snabb fråga – har du någonstans tips om ”vad man bör se som turist i Västerås”. Jag och min väninna från Island ska upp till The Steam Hotel i juli (3 dagar) och det hade varit kul att få lite tips.
  Keep up the good work!!!

 10. You are beautiful, your dress is very nice. A good picture. But please not in the header. It is too much and on every single side. Some time you had a little round Foto of yourself on the right top. That was very nice.

 11. Alltså den är jättefin, men personligen tycker jag att det mer grafiskt, stilrena var bättre. Det passar stilen på bloggen bättre, plus att är man inte sååå trött på alla som skyltar med sig själva…?

 12. Känns bra och trevlig, ljus och fräsch . Fin bild på dig. Jag älskade din första bild med dig och barnen och lilla ballongen som du eller var det Bea som höll i…den var verkligen personlig och söt. Men det var då..nu är det nu. ☺

  1. Håller med, illustrationen med barnen var så söt 😍 – men livet går ju vidare och denna header är jättefin och passar bloggen så som den är nu. Behåll säger jag 🌸 Allt gott!

Comments are closed.