BÄSTA DECKAREN I SOMMAR

.

Safe på Netflix – missa inte!

,

Good evening ladies!

..

Åh jag har börjat följa en ny serie och den är såå bra och spännande så jag måste ju bara tipsa er! Man blir ju nästan toklycklig när man hittar en sån där serie som man inte kan sluta titta och bara m å s t e se den tills den tar slut. Nu är jag plötsligt på näst sista avsnittet och det finns, än så länge, bara en säsong och jag kommer sakna den så! Serien är brittisk (som alla bra deckare) och heter Safe och är helt ny på Netflix. Handlar om ett gated community i England, ett inhägnat överklassområde där det händer hemska saker.. En otroligt intensiv serie med såå bra skådisar! Man har ingen aning om vem som är god eller ond i Safe, det går inte att gissa sig till det. Missa inte denna girls – perfekt att mysa framför på sena sommarkvällar:)

.

Här kan ni se trailern!

.

KRAM

.

.

Rekommenderade inlägg

10 thoughts on “BÄSTA DECKAREN I SOMMAR

 1. Tusen tack! Jag är lite `picky` med vad jag tittar på men den här ser superbra ut 👍🏻, Brittiska serier är oftast de bästa.

  Och jag älskar din header- snyggt ❤️

 2. Absolut, alltid bra med tips. Vi kollar just nu på Marcella, bra och också Engelsk, samma regissör som Bron tror jag.

 3. Tack för tipset! Tittar på Revenge just nu men är inte riktigt övertygad……Sträcksåg 13 reasons why förra veckan! Livsfarligt med Netflix!
  Kram C

 4. The handmaid’s tale är också en speciell men bra serie på SVT play !! Tack för tipset ska se den !! Kram

 5. Tack för tipset! Har precis sett klart andra säsongen av The Crown, också en riktigt bra brittisk serie.

 6. Så superbra blogg du har. Alltid bra inspo av variation, serietopps,recept och allmänt feelgood😍 keep up your good work!
  Tack för bra serietips btw

Comments are closed.