I annonssamarbete med AV MIG VALDA FÖRETAG

MITT SOVRUM ÄR NU PRECIS EXAKT

.

Ljuvliga doftande nyplockade pioner på nattduksbordet är en l y c k a.

.

.

 

Todeloooo sweeties!

.

.

Yes ännu ett seent inlägg blev det visst idag! Men jag har faktiskt inte haft en stund vid lapen på hela dagen – har haft massor med andra saker att fixa med. Och ikväll har det varit tvättning och packning och allt annat som behövs fixas med när man ska resa bort.  Men nu är jag här iaf och tänkte visa lite pics från sovrummet ikväll. Det har ju fått sig en lite extra kärlek och en liten men lyxig mini-mak-over i form av världens snyggaste matta och nu även nya sängkläder och det så himla härligt där inne nu så ni anar inte. Dämpat och mysigt och hotelligt…

.

.

.

 

.

Sängen har fått sig en ny uppsättning sängkläder och så har jag tvättat alla kuddar och duntäcket. Vi har ett speciellt dunprogram på vår torktumlare så att dunet blir så där riktigt fluffigt, torrt och fräscht när det torktumlas (annars kan man ju använda en tennisboll i tumlaren ni vet:) Nu har vi ett riktig fin uppsättning med 6 kuddar (två 50×90 och fyra 50×60) och kuddvar och påslakan med fina tunna ljusblå linjer kommer från Mille Notti och finns hos Sleepo här.

..

 

.

Nya ursnygga överkastet är också Mille Notti och finns här hos Sleepo. Älskar svenska Mille Notti – det är verkligen superkvalité! Har påslakan som är 6 år och som vi använt maassor och som fortfarande är tip-top.

.

.

 

.

Sen ligger ju den nya mattan på golvet och är så stor och mysig. Fått många frågor om denna och den är alltså från Classic Collection.Skimrande och tjock och tät och det bildas spår i den när man tassar runt (vilket är så snyggt)

.

..

.

.

Här sover vi så gott! Älskar svala färger i sovrummet och blått är ju min bästa färg alla kategorier.

.

.

 

.

Mattan heter förresten Geometric och färgen är  grey/stormy weather (den är ljusare och mer grå än färgen stormy weather som jag också kikade på). Älskar när det är många olika nyanser av blå-grå men alla harmonierar.

 

Så nu väntar just den här sängen på mig! (är sååå trött zzzz)

.

Sussa så gott nu så ses vi imorgon igen!

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

12 kommentarer till “MITT SOVRUM ÄR NU PRECIS EXAKT

 1. Så ljuvliga bilder! Man riktigt känner piondoften, mmmmm. Och så snyggt med fräscha krispiga lakan! Det är väl bara rubriken som är lite underlig, har orden blivit omkastade?

 2. Hej
  Har precis målat om mitt sovrum och det här var jättebra bilder som inspiration där stylingen. Var kommer sängborden ifrån?

  1. Hittade tidigare inlägg där modellen stod… får åka till Lännamöbler och kolla

 3. Lena .Sängborden kommer från Asplund NATI TATI finns på bla Svensson i Lammhult.

 4. Hej! Behöver tips om duntäcke och dunkuddar som är lätta på sommarn. Vart kommer dina ifrån?

 5. Smakfullt som alltid! Får se om överkastet blir kvar, har för mig att du skrivit tidigare att du inte är någon ”överkast-människa”. Men det var snyggt, dock har Sleepo högre priser än konkurrenter, kanske för att de ofta kör 20% på hela sortimentet. Man lurar kunden lite på så vis, för efter rabatt så är priset i klass med konkurrenternas….t o m högre ändå.

  1. Blev så nyfiken på det du skrev och kollade runt på några produkter men hittade ingenting som kostade mer på Sleepo är någon annanstans? Tex sängkläderna Petra skriver om kostar ju samma lika överallt? 😛

 6. Jättefint och hotelligt!
  Men här i vårt sommar-sovrum vill vi inte ha tjocka mattor och tunga textilier. Vi kör på öppet fönster, myggnät med lätta gardiner som fladdrar, havsbris och vågskvalp. Tunna svala sommartäcken och vita/ljusgrå lakan. Linneöverkast och vit trasmatta, syren och smultrondoft.

 7. Härliga bilder på ditt sovrum!
  Älskar färgen på väggen. Får jag fråga vad det är för kulör?

 8. Åh, jag älskar färgskalan i rummet!! <3 Jag har själv svårt för att få till den där avskalade men ändå färgglada stilen hemma hos mig själv, jag brukar ofta ta allting ett steg längre, haha!
  Men, superfint!!

 9. Jisses, där hade man sovit gott kan jag tänka mig. Måste fråga om duntäcket..letar febrilt efter något riktigt bra sommartäcke som är så där lagom ljuvligt o lätt under sommaren. Kan du tipsa kanske? Både lyx och budget.

Comments are closed.