I annonssamarbete med MODESTO

NU ÄR DET ÖLIV 100%

.

Men vad är vi nu då?? Jo ni trogna läsare känner nog igen er. Och yes – it´s a hard day (and night) work att vara småbarnsmamma igen haha:)

.-

.

Jo vi är ju på öjn och här är vi i Rute idag för lite brödköp och fika! De öppnade igår tror jag och det var som alltid lika mysigt. Trots mitt lilla arga kärleksmonster som sällskap (alltså vad är det med två-åringsgrejen? Snäll som ett lamm till födelsedagen och så – bam- direkt efteråt ska det börja knasas!)

.

.

.

.

Kanelbulle med smält socker, smör och kanel slank ner  – hur gott som helst kan jag lova.

.

.

 

.

Min dagens kommer helt från Modesto och beställdes så den hann komma precis innan vi åkte – tur! Supersött gult linne med rosett finns här, armygröna shorts finns här och balla sandaler med text på glansigt tyg finns här.

 

.

.

Vi kom alltså hit igår kväll och nej tyvärr hann jag inte titta in till er. Eller vi åt middag och spelade kort och lekte charader (alltså min mams är bäst och roligast på charader!) och sen så stöp jag och skatterna i säng. Var såå trött efter tusen fix som behövde göras innan vi åkte (gör ju alltid allt i sista minuten som ni vet och det blir såå stressigt varje gång när vi ska resa. Nope jag lär mig aldrig) Tur hur som helst att jag la mig tidigt eftersom Moje bestämde sig att vakna kl 03.10… Och sen inte somnade om förrän kl 10… Hoppas och håller tummarna att lillebror sover bra mycket bättre i natt!

.

.

Nu ska jag tassa in i stora huset och marinera kycklingfiléer till kvällens grillmiddag! Det är bara så himla fint här, som vanligt,  och strålande sommarväder. Tror tom vi ska tassa ner i morgonrockarna och ta ett litet kvällsbad i havet efter vi har ätit (det är över 20 grader i havet nu och det händer inte så ofta direkt. Klart badvänligt även för mig!:)

.

.

Ha nu en mysig söndagskväll alla!

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

13 thoughts on “NU ÄR DET ÖLIV 100%

 1. Perfekt outfit. Färgerna passar dig excellent! Önskar Er en trevlig semester:-)

 2. Fantastisk outfit! 🙂 Klär dig såå bra! Klickade hem skor plus shorts direkt men linnet från Neo noir hittar jag inte nånstans trots att ha dammsugit nätet 🙁 Vet du vart jag kan hitta det? Ha en trevlig semester med förhoppningsvis sovande barn! 🙂

  1. Ring till Jenny på Modesto så kanske du kan få mer info tex artikelnr så du hittar det. Hon är alltid tillmötesgående är min erfarenhet

 3. Jag kan märka att humöret påverkas av sockret…slår aldrig fel. Och är min redan i en känslig ålder eller trött så blir man ännu känsligare.
  Snygga sandaler…vart finns dom:)?

 4. Hej där snygging! Superfina färger i din outfit, gilla gilla!
  Kikar in på några av favvoboggarna under sisestan på vår vacay här i Kroatien. Ser ut som att Sverige fortsätter leverera sommarväder, hurray!

  Ha en fortsatt kanongo vistelse på öjn!
  Kram Catta

 5. Men hvordan kan du se så trent ut! Hvordan rekker du det og hva gjør du? Så lekre ben og armer!

 6. Tack för en härligt inspirerande blogg! Du är alltid så fräsch och har en grymt säker stil!!! Ha en härlig sommar!

Comments are closed.