I annonssamarbete med MODESTO

NU ÄR DET ÖLIV 100%

.

Men vad är vi nu då?? Jo ni trogna läsare känner nog igen er. Och yes – it´s a hard day (and night) work att vara småbarnsmamma igen haha:)

.-

.

Jo vi är ju på öjn och här är vi i Rute idag för lite brödköp och fika! De öppnade igår tror jag och det var som alltid lika mysigt. Trots mitt lilla arga kärleksmonster som sällskap (alltså vad är det med två-åringsgrejen? Snäll som ett lamm till födelsedagen och så – bam- direkt efteråt ska det börja knasas!)

.

.

.

.

Kanelbulle med smält socker, smör och kanel slank ner  – hur gott som helst kan jag lova.

.

.

 

.

Min dagens kommer helt från Modesto och beställdes så den hann komma precis innan vi åkte – tur! Supersött gult linne med rosett finns här, armygröna shorts finns här och balla sandaler med text på glansigt tyg finns här.

 

.

.

Vi kom alltså hit igår kväll och nej tyvärr hann jag inte titta in till er. Eller vi åt middag och spelade kort och lekte charader (alltså min mams är bäst och roligast på charader!) och sen så stöp jag och skatterna i säng. Var såå trött efter tusen fix som behövde göras innan vi åkte (gör ju alltid allt i sista minuten som ni vet och det blir såå stressigt varje gång när vi ska resa. Nope jag lär mig aldrig) Tur hur som helst att jag la mig tidigt eftersom Moje bestämde sig att vakna kl 03.10… Och sen inte somnade om förrän kl 10… Hoppas och håller tummarna att lillebror sover bra mycket bättre i natt!

.

.

Nu ska jag tassa in i stora huset och marinera kycklingfiléer till kvällens grillmiddag! Det är bara så himla fint här, som vanligt,  och strålande sommarväder. Tror tom vi ska tassa ner i morgonrockarna och ta ett litet kvällsbad i havet efter vi har ätit (det är över 20 grader i havet nu och det händer inte så ofta direkt. Klart badvänligt även för mig!:)

.

.

Ha nu en mysig söndagskväll alla!

.

.

KRAM

.

.

.

Rekommenderade inlägg

SJUK AV FÄSTING

. Inte så fräscht pics idag men det här är min mage för ett par…

JAG HJÄRTA VISBY

. Igår var vi åter i världens vackraste lilla stad! Jo det kan jag nog…

PERSPECTIVE STUDIO

. I Rute tidigare idag! . . Hallå raringar! . . Hoppas ni har det…

IGÅR BEACHEN - IDAG NÅGOT HELT ANNAT!

. Igår hade vi en alldeles ljuvlig dag här i vår lilla vik! Eller det…

ITALIENSKT PÅ GOTLAND

. Åh ännu en härlig dag här på öjn - tusen tack för den vädergudarna!…

JAG MÅR BÄTTRE NU!

. Nytt nattlinne på från DKNY som finns här. . .H Heeeej mina underbara och…

V A T T K O P P O R

. Lillebror ikväll! . . Bonsoir vänner! . . Här kommer en hälsning ifrån vår…

YES VI ÄR KVAR!

. Nyvaken liten ruffsig toddler som doftar så där sovvart, hundvalpigt och helt ljuvligt! Den…

SVERIGE VANN! LOLO ÄR HÄR!

. Kvällens älskling och kvällens middag - nygbakta lyxpizzor från Rute! Så himla goda (min…

LEVA LIVET PÅ FÅRÖ

, Bonsoir vänner! . Åh idag är det ju ingen riktig sån där tippelitop dag.…

NU HEJAR VI!

. Idag är det FOTBOLL som gäller här i huset vid havet! Sverige ska spela…

BUNGENÄS

. Heeej nya semestervecka! . Dagarna tuffar på här på öjn och nu har vi…

GLAD MIDSOMMAR!

. Jag idag! . . Kikar in en snabbis här mellan dukning och stångklädning! Bara…

MIDSOMMAR 2018

. Igår var det åter dags för min paps att hissa flaggan och kratta gården…

G L I T T E R

  . Tog ett par pics nedanför huset i kvällsljuset igår! Bara för att jag…

13 thoughts on “NU ÄR DET ÖLIV 100%

 1. Fantastisk outfit! 🙂 Klär dig såå bra! Klickade hem skor plus shorts direkt men linnet från Neo noir hittar jag inte nånstans trots att ha dammsugit nätet 🙁 Vet du vart jag kan hitta det? Ha en trevlig semester med förhoppningsvis sovande barn! 🙂

  1. Ring till Jenny på Modesto så kanske du kan få mer info tex artikelnr så du hittar det. Hon är alltid tillmötesgående är min erfarenhet

 2. Jag kan märka att humöret påverkas av sockret…slår aldrig fel. Och är min redan i en känslig ålder eller trött så blir man ännu känsligare.
  Snygga sandaler…vart finns dom:)?

 3. Hej där snygging! Superfina färger i din outfit, gilla gilla!
  Kikar in på några av favvoboggarna under sisestan på vår vacay här i Kroatien. Ser ut som att Sverige fortsätter leverera sommarväder, hurray!

  Ha en fortsatt kanongo vistelse på öjn!
  Kram Catta

 4. Tack för en härligt inspirerande blogg! Du är alltid så fräsch och har en grymt säker stil!!! Ha en härlig sommar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *