I annonssamarbete med COUNTRY DREAMS

JAG MÅR BÄTTRE NU!

.

Nytt nattlinne på från DKNY som finns här.

.

.H

Heeeej mina underbara och omtänksamma bloggisar!

.

.

Åh vad fina, söta och peppiga ni är – det är ju liksom nästan inte sant<3 Tusen tack för tips och råd och allt, så himla bra att få allt detta från er. Jo jag mår  bättre nu och ja jag har fått antibiotika, usch såna där små äckel är ju verkligen inte att leka med. Eftersom jag fått så mycket info från er, och även läst på själv, så har jag nu förstått på allvar nu att det är verklig fara man utsätts för när en fästing biter tag i en. Jo det kan gå jättebra om fästingen inte har bakterie eller virus, vilket det ju oftast gör som tur är, men ganska så många får varje år allvarliga sjukdomar och även bestående men av bara ett sånt där litet litet insektsbett. Man ska inte vara rädd för spindlar och ormar som knappt finns i Sverige och sällan angriper – man ska vara rädd och ha respekt för osynliga pyttesmå läskiga fästingar helt enkelt och som finns ö v e r a l l t. Brrr. Och imorgon ska vi vaccinera oss hela ligan. På Gotland finns det inte TBE men hemma i Småstaden vid Mälaren finns det och ett av de allvarligaste fallen i vårt land drabbade ett stackars barn i just Västerås så nu är det inget att fundera en sekund till på. Tänk att man ska behöva bli riktigt omskakad själv för att förstå vikten av att göra vissa saker ibland!

 

.

 

.

Skönt att tassa runt i luftigt lätt nattlinne hela sommardagen (Är riktigt kär i kombon rosa-rött just nu)

.

.

..

 

Snyggt tryck på ryggtavlan gillas ju alltid

.

.

.

Jag har ju tagit det lugnt ett par dagar som ni förstått  (bilderna i dagens inlägg är tagna idag inne i mysiga gästhuset där vi bor) Lyssnat på poddar och vilat och sett alla nya avsnitt av Marcella (se inte de för fy vad överdrivet hemska de är – ångrar att jag tittade nästan!)

.

.

 

Som ni ser så har jag har även en uppsättning nya loungekläder från DKNY som är så himla sköna. Tishan finns här och byxan finns här.

.

 

Idag har jag bara lite feber och ledvärken är inte alls lika intensiv så jag räknar med och hoppas på att vara helt kry igen inom ett par dagar! Längtar så mycket efter att träna också, att springa här på öjn efter havet är det bland det mest avkopplande jag vet men jag är medveten om att jag borde ta det lite lugnt nu ett tag:)

.

.

Nu ska jag gå ut och se vad resten av ligan håller på med! Det är så himla tyst här så jag misstänker att de kanske åkt iväg någonstans (Utan mig då – buhuu. Hoppas de är i byn och köper med sig smågodis:)

.

.

Ha en fin sommarkväll nu! (Här ska vi se Allsångspremiären sen – en tradition!)

.

.

KRAM

.

.

.

 

 

20 kommentarer till “JAG MÅR BÄTTRE NU!

 1. Fy vad läskigt med fästingar, usch usch! Men vad bra att du mår bättre och fått chans att vila! Hoppas det inte blir nåt mer nu med dessa äckliga småkryp!
  Fina bilder du bjuder på iaf, och du strålar som vanligt 🙂 älskar dina outfits även om jag sällan har råd att köpa. Men kul med inspiration!
  Må så gott nu Petra! Kram

 2. Vad bra att du mår bättre. Fina påslakan sådana har vi också i vårt sommarhus på en annan Ö, så somrigt med blått och vitt.

 3. Men det är väl försent att vaccinera sig för i år mot tbe? Lyssnade på kropp och själ där de sa det.

  1. En spruta nu är bättre än ingen alls. Blir man smittad kan man bli det i slutet på augusti eller i september och då är det synd att ha avstått spruta nu.

   1. Nej det är inte så det funkar av vad jag förstod så tar det flera månader för kroppen att bygga upp ett skydd med hjälp av vaccinet så om du vaccinerar dig nu är det effektivt när fästigsäsongen är över.

    1. Man har ett visst skydd redan efter första sprutan, läs på Vårdguiden.

     1. Ja men inte ett fullgott man kan fortfarande bli smittad Mao. Fast de flesta duktiga läkare avråder från att vaccinera om man inte befinner sig i riskområden. En vaccination är också en risk det får man också ha i beräkningen.

     2. Min man fick problem med synen – att ställa in skärpan på avstånd av den första TBE dosen, väldigt obehagligt, speciellt farligt när man ska köra bil! Så han kunde inte ta några fler sprutor.

 4. Jag läste att tbe vaccin för barn under 12 år var slut. Men det kanske bara var i vår stad. Skönt att du mår bättre iaf.

 5. Skönt att du mår bättre! Vidriga insekter! Skulle vaccinera vårt tredje barn (fylla på tredje dosen) men de sa på VC att allt tbe-vaccin var slut. Slut hos leverantören!!😱 Hoppas ni hittar vaccin eller att det kommer in nytt snarast. Kram

  1. Det finns kvar hos vaccinationsbyråer. Vår vårdcentral hade slut igår men hänvisade till en vaccinationsbyrå som hade.

 6. Hejsan! Undrar vilket märke det är på din fina kimono och gula blommiga linnet från Modesto? Krya på dig! Kram/Susanna

 7. Skönt att du mår bättre. Det vore kul med ett serie inlägg. Vilka ska man se? Jag har inte haft tid att titta på några serier under terminens gång men nu har sommarlovet börjat och nu kan jag bänka mig framför teven och se några riktigt bra serier.

 8. Skönt att se att du är på benen igen och att du fick antibiotika direkt. Jag är lite manisk när jag varit ute i skog och högt gräs, av med alla kläder på en gång och in i duschen. Jag har sett borrelia på tillräckligt nära håll för att försöka hålla mig borta från den sjukan. Har följt dig i många år nu och gillar verkligen det du förmedlar. Numera jobbar jag också några dagar i veckan i Småstaden, så vem vet, kanske ropar jag hej om jag stöter på dig.
  Ha en fortsatt skön semester!
  Hälsningar
  Camilla

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg